Şimdi Ara

GG da SAMSUNG GALAXY GEAR V7000 AKILLI SAAT 249TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
5
Favori
7.991
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Konyahmet

quote:

Orijinalden alıntı: hayabusaaa

quote:

Orijinalden alıntı: Konyahmet

arama filan yaptım, resim çektim, çok fazla kurcalayamadım ama hava durumu hariç herşey çalışıyo gibi, hava durumu için telefondan konum belirleyin diyor, ama telefonda samsungun hava durumu uygulaması yok, ondan sorun çıkardı heralde.
    Arkadaşın verdiği linkteki apkların hepsini kurdum, saati ilk açınca bluetooth ile bağlandım, ardından programın kendisi bir kaç tane daha otomatik apk kurdu

hava durumu dısında bı sorunla daha karsılastım ; mesela s4 te aramayı saatten cevaplarsanız saatten konusuodunuz telefondan cevap verırsenız telefondan g4 te telefondanda cevap versenız saatten konusmak zorunda kalıosunuz.onun dısında hersey normal calısıyor.saattle ısınız yokken blutut u kapayıp öyle idare ederim dedim.250tl ye çin malı full fonksiyonlu saatler var bugun arkadas lınkı paylasmasa onlardan alacaktım onlarında kalıtesıne hıc guvenmıyorum.

aynen hocam, her seferinde arama ekranında bluetooth simgesine tıklamak gerekiyor :) ayrıca bende mesaj gelince filanda saatte bildirim gözükmüyor. Sizde bu durum nasıl, telefonda google üzerine eklediğim olaylarıda göstermiyor maalesef.
    Null 23 diye bir sürüm var, yüklemeyi düşünüyomusunuz

denemedim henüz.şimdilik bana resim atması yetti ama kesin bu uyumsuzluk oluyor samsung dışında telefonu olanlar dikkat

• arkadaşlar samsung galaxy s4 minide sorunsuz çalışır mı acaba? android 4.2.2 sürümü var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: laider

Arkadaslar bu saatle basit notlar alinabilir mi?
    Eski casio lar gibi Telefondan bagimsiz not alabilecegimiz "akilli" bir saat ariyorum da.

sesli not var.yazılı not yok
  • video olayı kötü olmuş 15 saniye ile
  • beyler ben turuncu aldım. ama jelatini açılmış güvenlik bandı yırtılmış. ve de kutu üzerinde 32 gb hafıza kartı hediye diyor. o da içinden alınmış. iade edeceğim. bilginiz olsun

''ürün hafıza kartlı değil sitede belirttiğimiz gibi dilerseniz iade edebilir değişim yapabiliriz''
  • Siyah isteyen arkadaşlar, 2 gün önce aynı arkadaştan aldığım siyah renkli Gear ı aldığım fiyata verebilirim.Kolumda hiç olmadı.Estetik olarak beğenmedim.O yüzden aldığım fiyata satabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taytaylan -- 22 Ekim 2015; 18:33:28 >
  • Benim cihaz kutu artu açılmamış + fabrikasyon filmli geldi. Açmak için çakı kullandım...

Kutu açık gelse kabul etmezdim.
    32 gb hafıza kartı üzerindeydi. Kutunun dışında, bahsettiğim fabrikanın ambalajlamasının içinde.

ayni problem benim s3 de de oluyor. Cozumu olan var mi acaba? Aksi takdirde bunu iade edecegim! Gear ve S3 bu kadar mi zor eslestirilir anlamadim bir turlu:

GG'daki saticiya mesajimin kopyasi:

(Satış Kodu: SCXXXXX)

...
    Galaxy S3'e baglantida problem yasiyorum. Kullanma klavuzunu (ilanin en altindaki pdf linki) okumadan once s3 ile gear i bluetooth ile sadece eslestirmeye calistim. Ilk once baglanti kurulup sonra hemen kesiliyordu. Daha sonra gear klavuzu okudum ve NFC de gerektigini ogrendim. Ancak sorunum halen devam etmekte ve klavuzda da sorunumun cevabini bulamadim.
    0-Geari sarj ettim.
    1-S3'te NFC'yi etkinlestirdim.
    2-Geari tusuna 3sn basarak actim.
    3-Gear'in sarj aparatini S3'e arkadan dokundurdum. Gear Manager Kur acildi kuruldu.
    4-S3'e geardan gelen bluetooth eslesme istegini tamam ladim.
    6-Gearda ayni rakamlari okeyledim.

Once baglaniyor. Sonra banti kesiliyor ve S3'te "Baglanti basarisiz Mobil cihaziniz Geariniza baglanamadi. Dogru sarj yuvasinin kullanildigina emin olun." yaziyor Sonra da S3'te yeni geari bagla ekranindan tarama yapiyor ve kullanilabilir cihaz olarak Galaxy Gear (1D09) cikiyor. Ona tikliyorum. Baglaniyor yaziyorken gear'da 135576 rakami gorunuyor bir sure sonra S3'te de bir baska eslesme rakami gorunuyor ve yokoluyor ikisine de basmiyorum cunku eslesme rakamlari ayni degil.

Burada ne kaciriyorum acaba?

Acil donus yapmaniz ricasiyla. Aksi takdirde bu urunu size geri iade etmek zorunda kalacagim.

tesekkurler
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soner_paker -- 23 Ekim 2015; 8:59:35 >

• Arkadaşlar bende aldım aynı saatten 2 gündür kullanıyorum s6 edge ile sorunsuz bir şekilde. Acaba saatin pil yüzdesini kendi ekranında sürekli göstermesi mümkün mü ?

Gear güncelledim daha sonra. Yine ilk seferde eşleşmedi. Yine telefondan aynı şekilde gear güncellemelerini kaldırdım. Nfc açık eşleştirince tekrar yüklendi telefona ve şuan bağlanmada bir problem yaşamıyorum.

Bir kere bağlanınca mis gibi

ŞARJ İÇİN, CİHAZIN EN AZ 4-5 SAAT ŞARJDA KALMASI GEREKİYOR!
    1- Uyumlu herhangi bir veri bağlantı kablosunu bilgisayarın usb sine (bilgisayar açıkken) takıp saatin şarj girişine takıyoruz.
    2- En az 5 dk bekliyoruz.
    3- Daha sonra usb den çıkarıp bilgisayarın diğer usb sine takıyoruz. 1 dk içinde şarj ekranı geliyor.
    4- Yine bekliyoruz pil resmi çıkıp %0 yazan ekranı gördükten sonra saati söküp kendi şarj aleti ile şarj edebiliyoruz.

Orijinalden alıntı: by_bulbul

Arkadaşlar bende aldım aynı saatten 2 gündür kullanıyorum s6 edge ile sorunsuz bir şekilde. Acaba saatin pil yüzdesini kendi ekranında sürekli göstermesi mümkün mü ?

ana ekrandayken 2 parmağınla tık tık yap,pil yüzdesini görmenın en kolay yolu
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.