Şimdi Ara

GFB'nin içindeki şu hainleri temizlesek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sonuçta hepsi zarar vermiyo fenerbahçeye en başta o reisim diye gezinip gençlerin cebini boşaltan sefayı daha sonra yandaşlarını temizleyip şu gfb'yi stada tekrar sokmalıyız gfb gelsin stada can gelir eminim bundan kale arkaları bile boş ulan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gençlerin cebini boşaltan adamlar demişsin öyle 5km uzaktan izlediğin gibi değil orası. cebindeki paraya göre abilik veya kardeşlik yok okul açıkta..
    kimse kimseye zorla ürün de satmıyor kafanıza sokun.
  • Benim pek bilgim yok ama OKUL AÇIK'tan bir kız arkadaşım var. Ben zorla bir şeyler satıldığını görmedim. Herkes kendi kendine gidip bir şeyler alıyor. Atkı, polar vs. Bence GFB'nin içini temizlemek yerine tribünlerde kendisine muhalefet istemeyen Aziz Yıldırım'ı temizlemek gerekiyor. Hem Türk futbolu adına hem de FB taraftarı adına..

NOT: Temizlemekten kasıt başkanlıktan indirmek ve yeni bir başkan seçmek.
  • yıl olacak 2015 hala azizciler var ne diyeyim
  • Aziz takımı yedi bitirdi lan gözünüzün önünde,takımı öldürdü lan.Hepiniz bu cinayetini gördünüz,hepiniz ordaydınız.Hala azizi mi savunuyorsunuz,yuh ulan size yuh.müstehak size 3 yıl değil 30 yıl avrupaya katılamamak.İçerdeki haini görmezsiniz,taraftara hain dersiniz,ne haliniz varsa görün
  • Ne ilginc insanlarsınız. GFB yi eleştirdi diye Azizci mi adam? Ikisini de sevmiyorum ben gelin eksileyin. Zorla satıyor diyen yok muazzam kâr ediyor diyen var.

• quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

Ne ilginc insanlarsınız. GFB yi eleştirdi diye Azizci mi adam? Ikisini de sevmiyorum ben gelin eksileyin. Zorla satıyor diyen yok muazzam kâr ediyor diyen var.

Yanlis yazmisim. GFB yi stada sokmaya çalışıyor diye yazacaktım eleştirmek baska cümledendi su bölümde düzeltme niye yok hala anlamış değilim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bab-ı Esrar

Aziz takımı yedi bitirdi lan gözünüzün önünde,takımı öldürdü lan.Hepiniz bu cinayetini gördünüz,hepiniz ordaydınız.Hala azizi mi savunuyorsunuz,yuh ulan size yuh.müstehak size 3 yıl değil 30 yıl avrupaya katılamamak.İçerdeki haini görmezsiniz,taraftara hain dersiniz,ne haliniz varsa görün

Kardeşim bugün Fenerist diye sayfa da bunu gördüm sinirden gözüm yaşardı, bu kadar mı cahil olur bazı insanlar

• quote:

Orijinalden alıntı: sufistike

quote:

Orijinalden alıntı: Bab-ı Esrar

Aziz takımı yedi bitirdi lan gözünüzün önünde,takımı öldürdü lan.Hepiniz bu cinayetini gördünüz,hepiniz ordaydınız.Hala azizi mi savunuyorsunuz,yuh ulan size yuh.müstehak size 3 yıl değil 30 yıl avrupaya katılamamak.İçerdeki haini görmezsiniz,taraftara hain dersiniz,ne haliniz varsa görün

Kardeşim bugün Fenerist diye sayfa da bunu gördüm sinirden gözüm yaşardı, bu kadar mı cahil olur bazı insanlar

Futbol takımı 17 yıl başkanlık yaptığı süre içinde 6 kere şampiyon oldu,bunların 1 tanesi de başımıza bela oldu.O kadar açıklama yapacam,yer yerinden oynayacak dedi,bir tane tatmin edici açıklama yapmadı.Tarla sürmeye bile totem dediler.Sonuç olarak 3 yıl avrupadan men yedik,7 yıldır şampiyonlar ligi yüzü göremiyoruz.Hani diyoruz ya,çok büyük takımız,çok büyük kulubüz diye,7 yıldır şampiyonlar ligine katılamıyoruz,gerisini siz düşünün.Bu yancılarda aziz yıldırımın başarızlığını,bu saçma maddelerle savunup,mutlu oluyor işte.

• Doğru söze ne denir?

Bravo.....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klişe ama: Aziz Yıldırım egosunu bir kenara bıraksa Türk futbol tarihinin en akıllı ve çalışkan yöneticisi ve başkanı olurdu.
  • Öyle ya da boyle Fenerbahçe, bir gun Aziz Yildirim'dan kurtulacak. Kendisinden buyuk Allah var, o gun bayram edecegiz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de ne kadar taraftar grubu varsa alayı varoşlardan çıkma okumamış,her türlü pisliğe bulaşan sokaklarda milletin namusuna laf atan serseri şeref yoksunu tiplerden oluşuyor.Her türlü pislik bunlardadır.Adam yaralama,silah taşıma aklınıza gelebilcek ne kadar pislik varsa bunlardadır..

Zamanında yöneticiler bunlara paralı köpekleri olarak kullandı bedava biletleri vererek.Baktı yöneticiler kendi büyüttükleri dev artık kendilerine karşı gelmeye başladı kestiler bedava bileti ,bunlarda sap gibi ortada kaldılar.Çünkğ adamların tek geçim kaynağı buydu.Alırlardı bedavaya bileti satarlardı karaborsadan paranın anasını ağlatırlardı.

Bu ülkede derhal bir yasa çıkartılıp futbolu futbolun içinden gelen yöneticilere devredilmeli.
    Bir insan bir kulübe ömür boyu yönetici olmamalı.Adama bakıyorsun 17 sene başkanlık yapmış.Babasının malı sanki.
    Acilen 3 dönem sınırlaması getirilmeli.

• Gfbyi savundum yine azizci oldum ya siz gidipte fenerium ürünleri dururken gfb ürünleri alıyosanız size tek bir kelime demiyorum ben o para senin destek çıktığını sandığın kulübe değil sefa abinizin cebine giriyor zorla veya isteyerek o adamı zengin ediyosunuz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.