Şimdi Ara

Geziparkı Gösterileri (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.453
Cevap
4
Favori
32.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PaiMei

    quote:

    Orijinalden alıntı: abdullahors84

    Hocam çok güldürdün beni ya hocam şuan itibari ile artık toplumsal uzlaşı yolu kapandı gibi, yani ne varsa artık başbakanda bitiyor. Zİra toplum artık kesinlikle bazı şeyleri görmezden gelecek. Açıkçası bunun tehlikeli bir hal almasından çekiniyorum. Zira muhalafet sustu, normal vatandaş sustu sadece başbakanın ağzından çıkana bakmakta, oy oranı açık söylemek gerekirse yine arttı. Garip yerel seçimlerde önümüzde.


    Oy oranı artar mı hocam yapma gözünü seveyim, meydanlar muhalif AKP kaynıyor. Forumda bile savunamıyorlar kendilerini, taşıma suyu ile değirmen döndürmeye çalışıyorlar paralar ile adamlar getirerek meydanlara... Bu millet zalimin kim olduğunu görmeye başladı.

    Bu oy geyiğine iyi alıştı millet Çünkü bugüne kadar başbakan sıvadıkça oyları arttı hile hurda ile, çuval çuval bulunan "doldurulmuş" oy pusulalarını keyfinden birileri derelere atmadı herhalde.

    Hal böyle olunca aynı şımarıklıkla başbakanlarının "sıvadıklarını" gördükçe olley yuppi gelsin oylar diyorlar

    Hocam Seçimlerden sonra bu konuyu bir daha konuşalım olurmu :) inan hocam kime sorsam akp diyor ve bunu görmek zor değil. ha hoşumamı gidiyor emin ol hoşnut değlim ama korku layları üzerinden yine oy oranları artacak demedi deme hocam. :)

    Hocam halk düşünmek istemiyor artık bazı şeyleri zira bu olaylar sadece kutuplaştırıyorsa iki kutup olmalı ve bu kutplardan sağ tarafta durabilecek biri yok. Sol tarafta ise Chp ye rakip yok. yani çok ince bir analize gerek yok sanırım. Belki yerel Seçimler düşük olabilir zira kişisel bakılır hizmee bakılabilir ama Genel seçimler sanırım yine aynı sonuçlanacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullahors84 -- 10 Haziran 2013; 1:49:01 >
  • bir önceki seçimde yeni anayasa yapacağız dedi ortalığı gerdi muhalefette oyununa
    koca beş yıl geçti başkanlık ısrarı ile anayasayı da yaptırmadı şimdi onu unutturmak istiyor
    bu olaylar olmasa oyu %40 a düşecekti şimdi %45 almayı planlıyor sırf oy için kasten türkiyeyi gerdi gerdi
    artık asker darbe yapacak korkusu kalmadı, ekonomi çökecek korkusu kalmadı insanları nasıl etrafında toplayacaktı tabi bu gerilimle
    gariban muhalefet partileri ne yapsın
    ne yapsalar tayyibin değirmenine su taşıyor ne yapacaklarını şaşırdılar

    tayyip oy için türkiyeyi yaktı seçimler bitince herşey süt liman olacak

    edit: niyet okuma ve belki iftira olabilecek son satırı çıkardım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahtiyar0011 -- 11 Haziran 2013; 17:47:15 >
  • Kaç gündür olayları büyük bir acı ve hüzünle izliyorum. Ülkenin geldiği hali ve çekilmekte olduğu durumu endişe ile takip ediyorum. Artık kimin haklı olup olmadığı durumu bile geçtim, yok göstericiler haklı yok başbakan haklı umrumda bile değil.

    Bir başbakan nasıl böyle bir uslupla konuşur aklım almıyor, istediğin kadar haklı olsan bile böyle konuşmaya devam ederse hiçbir gösteriye gerek kalmadan kendi kendisini bitirecek zaten.

    76 milyonluk bir ülkede yaşıyoruz, düşünün ki 1 milyon insan ayaklansa bile o ülke kaosa sürüklenir iç savaş çıkar. Ama kendisi akıl almaz bir şekilde insanları ayırmaya çalışıyor, kutuplaştırmaya çalışıyor ki bunu yapan bir başbakan.

    Bu saatten sonra ne desek boş..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elysion -- 10 Haziran 2013; 8:34:25 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elysion

    Bir başbakan nasıl böyle bir uslupla konuşur aklım almıyor, istediğin kadar haklı olsan bile böyle konuşmaya devam ederse hiçbir gösteriye gerek kalmadan kendi kendisini bitirecek zaten.


    Benim de insanlar nasıl bazı şeyleri göremez aklım almıyor.

    Bu adam daha siyasete adım atarken "minareler süngümüz, kubbeler kalkanımız" demedi mi?

    Bölücü ve ayrıştırıcı siyaset Erdoğan'ın CAN damarıdır. Bunu elinden aldığınızda da cahil bir mahalle kabadayısından farklı değil.
  • http://www.yorgoangelopoulos.com/2013/06/gezi-parknda-neler-oluyor.html?m=1

    Taksim eylemcilerinin icinden , sicagi sicagina alandan yazan bir eylemcinin isyani , durumun ne noktaya geldigini okuyun, cok sey ogreneceksiniz hatta kaanaatleriniz degisecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Borsa hala açılmadı

    Teknik sorun varmış yersen (!)
  • http://www.nasrtv.com/modules/video/singlefile.php?lid=9016


    Bu arada mutlaka bir izleyin derim.

    İran tv sinin olaylar hakkındaki degerlendirmesi.

    Çok mantıklı .
  • Başlıka bakın insan resim atar biraz beyler arşivlensin bu konu niye var. Tartışmayın ana konu var zaten .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OPTİMİST

    http://www.yorgoangelopoulos.com/2013/06/gezi-parknda-neler-oluyor.html?m=1

    Taksim eylemcilerinin icinden , sicagi sicagina alandan yazan bir eylemcinin isyani , durumun ne noktaya geldigini okuyun, cok sey ogreneceksiniz hatta kaanaatleriniz degisecek.




    Doğru söylemiş yazan ve olayların içinde olan biri. Olayın rengi değişti artık. Ankaradada aynı. Güven parkta en çok tkp ödp, işçi partisinin ve gençlik kollarının bayraklarını görürsünüz. Kuğulu parkta aynı; iyide halkı rahatsız etmenin ne alemi var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gezi parkı gezi parkı artık gerçekten de sıkmaya başladı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PaiMei

    "Siz milletsiniz de, buradakiler millet değil mi?"

    Abdullah Öcalan'ın yapmadığı bölücülüğü yapıyor şuan sağolsun. Söyledim tekrar söylüyorum, iç savaşa sürüklüyor ülkeyi arkadaşlar... "Görevi" var, kolay gitmeyecek.

    Bugün "derdiniz varsa 7 ay sonra seçim var sandığa gidin" dedi başbakan. Arkadaşlar kusuruma bakmayın, sivri bir dille size başbakanınızın "demokrasi" anlayışını özetlemek zorundayım...

    Bu demokrasi anlayışına göre bugün başbakan birisine "tecavüz" ederse, o kişi 7 ay bekleyerek sandıkta hakkını aramak zorunda. Eylem yapamaz, medyada çıkamaz, dava açamaz. Başbakan yüzde 40'ı da öyle veya böyle aldığı için de ütülmüş ütüldüğüyle kalır bu ülkede.

    Bu mudur demokrasi, sorarım size? Bir insan sandıktan çıktığı sürece dilediğini yapabilir mi? Her yaptığı doğru mudur?

    Hocam yazılarını okurken içimin yağları eriyor.

    Bir teoriye göre başbakan kanser ve fazla ömrü kalmadı. Bu söylemlerin sebebi çaresizliğin ve umursamazlığın getirdiği psikolojik yıkım olabilir. Sebebi ne olursa olsun başbakan artık kayışı kopardı. Bundan sonra onun yaptığı pisliği partisi temizlemek zorunda kalacak. Yandaşların bile duyunca şaşıracağı acayip konuşmalarla karşılaşabiliriz.
  • Reyhanlı da ölenleri umursamayanlar bugün halkın özgürlük mücadelesine çamur atıyorlar.
    Bu halk kimlerin terör örgütüyle masa başına oturduğunu ve kimlerin terör örgütüyle vatan üzerinden pazarlık yaptığını çok iyi biliyor.
    Artık ezberleri bozuldu sadece yalan, iftira ve hakaret ediyorlar, halkı birbirine düşürmeye çalışıyorlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PaiMei

    Sosyal medyada dönen bir yazıyı aynen iletiyorum...

    "TÜRKİYE İÇİN KORKUNÇ SENARYO...
    "Neden başbakan böyle yapıyor? Çünkü rejimi değiştirmek istiyor. Neden rejimi bu şekilde değiştirmek istiyor? Çünkü geçen hafta Anayasa Profesörü saygıdeğer ağabeyim Erdoğan Teziç'in de dediği gibi Anayasa'nın belli maddelerine elleyemiyor. Söz konusu maddelere elleyemediği ve rejimi değiştiremediği için de, olayı başka noktaya çekmek istiyor.
    Bu durum tam da onun istediği gibi ilerliyor, olayları şiddetlendirmeye çalışıyor. Çünkü eğer anarşi ortamı artarsa, askeri sokağa salabilecek. Çünkü eğer askeri sokağa salabilirse, ki onun da içini boşaltıp kendi yandaşları ile doldurdu, o zaman Meclis'i bertaraf edip, Kurucu Meclis'e yönelebilecek. Çünkü Kurucu Meclis'e yönelir ise, Anayasa'yı sıfırdan baştan yazabilecek. Peki biz bu senaryoyu daha önce gördük mü?
    Evet gördük, bundan 40 yıl önce İran'da, son yıllarda Tunus'ta, Mısır'da.... Sokaklara sol görüşlü kişileri sürüp, sonrasında İslami rejimler kurulmadı mı...? Kuruldu....
    Peki ne yapacağız ?
    Biz direnişe, biz sokaklara, biz barikatlara devam edeceğiz.. Esas iş CHP'ye, MHP'ye ve diğer partilere düşüyor.. Onların barikatta ne işi var? Onlar barikatta olmasa da biz yine yaparız eylemlerimizi HALK olarak.. CHP'ye MHP'ye düşen, rejimi korumaktır, bizim gidemediğimiz yerlere gidip durumu anlatmaktır. Medya hiçbir şeyden bahsetmiyor, onlar her yeri gezip, Türkiye'nin dört bir yanını gezip durumu anlatmalılar.
    Bu planı anlatmalılar, planı nasıl durduracaklarını anlatmalılar..!!!"


    Rte istese inan yuz binlerce insani rahatlikla sokaga dokebilidri. "su imansizlara gununu gosterin yurttaslarim" dese kac kisi sokaga inip o gezi parkcilarini kovalar biliyor musun? Sozun ozu provoke etmek istese simdiye kadar cok rahat ederdi. Bence basbakan su anda "her projemizi eylrmle iptal ettiremezsiniz, buna gucunuz yetmez" mesaji veriyor ve hakli da bence.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllarca Muhalefet(!)'in yapamadığı muhalefeti gençler yaptı. Coğu 90 nesili. Doğru veya yanlış, gençlik başbakanı köşeye sıkıştırdımı bilmem ama zorladığı kesin. Hem Sağ hemde Sol tarafa gerçekten Muhalefet lazım. Siyaset La Liga gibi yav. Ya Barcelona yada Real Madrid başka rakip yok. Ayriyetten oradaki halk ilk başta meydanda parti istemiyorum dedi. Hemen küçükler toplandı. TKP bilmem kim. Olum ne işiniz var. Bırakın milleti işte.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lentisel

    Rte istese inan yuz binlerce insani rahatlikla sokaga dokebilidri. "su imansizlara gununu gosterin yurttaslarim" dese kac kisi sokaga inip o gezi parkcilarini kovalar biliyor musun? Sozun ozu provoke etmek istese simdiye kadar cok rahat ederdi. Bence basbakan su anda "her projemizi eylrmle iptal ettiremezsiniz, buna gucunuz yetmez" mesaji veriyor ve hakli da bence.

    Sence bu olabilecek bir şey mi? Bunu diyen tayyip, Fas'a ve Tunus'a bile bir daha adım atamaz. Yüzeysel yorumlar yapmayın bu kadar, işler o kadar basit değil. Ve bu ülkede onun karşısında durmayacak tek "akıllı" insan kalmaz. Ama merak etmeyin, ona yakın şeyler söylüyor dili döndüğü ve gücü yettiğince...

    Esas "can alıcı" nokta nedir biliyor musunuz bu yorumunuzda? Yüzde 50'ye "cahil" dendiğinde "hoplayan" sizlerin, aynı yüzde 50'nin "din kullanımı ile" kolayca "galeyana getirerek" insanları "iç savaş" tehlikesine karşın sopalarla kovalayabileceğini itiraf etmeniz. Teşekkür ederim bu itiraf için, tıpkı başbakanınızın bu güne kadar "faiz lobilerini" beslediğini itiraf etmesi gibi oldu. Kriz durumlarında bilinçaltı ayyuka çıkar diye bir tez mi yazsam ne?

    Bir güzel noktaya daha deyinmişsiniz. "Her projemizi eylemlerle iptal ettiremezsiniz" diyerek. Bu ülkede Atatürk Orman Çiftliği 150.000 hektar iken, 20.000'e indi ve şuanda göbeğinde ABD bayrağı dalgalanıyor. Kaz dağları talan edildi, imar rantı sayesinde kentler ölümüne talan edildi. Belediye başkanlığı esnasında "3. köprü cinayettir, yapan katildir" diyen tayyip, şuan katilliğe soyundu ve projeyi yaptıracak. Kanal istanbul gibi "ölümüne aptalca" bir projenin bir kent için ne anlama geldiğini de bilmezsiniz tabii... Bir çok "cumhuriyet" yapısı yıkıldı, avm'ler gökdelenler dikildi. Mimar olduğum için AKP'li abilerinizin içerisindeyim ve zaman zaman sohbet ederiz ve her şeyin farkındayım merak etmeyin, jiplerde gezen abilerle...

    Yani "her proje" bugüne kadar yapıldı zaten sorun o değil, sorun ben "her projeyi yaparım" mantığının sekteye uğratılmış olması. Savunun zalimi, talan düzenini; yakışır... Biat kültürü her zaman otoritenin yanındadır ne de olsa.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PaiMei

    quote:

    Orijinalden alıntı: Lentisel

    Rte istese inan yuz binlerce insani rahatlikla sokaga dokebilidri. "su imansizlara gununu gosterin yurttaslarim" dese kac kisi sokaga inip o gezi parkcilarini kovalar biliyor musun? Sozun ozu provoke etmek istese simdiye kadar cok rahat ederdi. Bence basbakan su anda "her projemizi eylrmle iptal ettiremezsiniz, buna gucunuz yetmez" mesaji veriyor ve hakli da bence.

    Sence bu olabilecek bir şey mi? Bunu diyen tayyip, Fas'a ve Tunus'a bile bir daha adım atamaz. Yüzeysel yorumlar yapmayın bu kadar, işler o kadar basit değil. Ve bu ülkede onun karşısında durmayacak tek "akıllı" insan kalmaz. Ama merak etmeyin, ona yakın şeyler söylüyor dili döndüğü ve gücü yettiğince...

    Esas "can alıcı" nokta nedir biliyor musunuz bu yorumunuzda? Yüzde 50'ye "cahil" dendiğinde "hoplayan" sizlerin, aynı yüzde 50'nin "din kullanımı ile" kolayca "galeyana getirerek" insanları "iç savaş" tehlikesine karşın sopalarla kovalayabileceğini itiraf etmeniz. Teşekkür ederim bu itiraf için, tıpkı başbakanınızın bu güne kadar "faiz lobilerini" beslediğini itiraf etmesi gibi oldu. Kriz durumlarında bilinçaltı ayyuka çıkar diye bir tez mi yazsam ne?

    Bir güzel noktaya daha deyinmişsiniz. "Her projemizi eylemlerle iptal ettiremezsiniz" diyerek. Bu ülkede Atatürk Orman Çiftliği 150.000 hektar iken, 20.000'e indi ve şuanda göbeğinde ABD bayrağı dalgalanıyor. Kaz dağları talan edildi, imar rantı sayesinde kentler ölümüne talan edildi. Belediye başkanlığı esnasında "3. köprü cinayettir, yapan katildir" diyen tayyip, şuan katilliğe soyundu ve projeyi yaptıracak. Kanal istanbul gibi "ölümüne aptalca" bir projenin bir kent için ne anlama geldiğini de bilmezsiniz tabii... Bir çok "cumhuriyet" yapısı yıkıldı, avm'ler gökdelenler dikildi. Mimar olduğum için AKP'li abilerinizin içerisindeyim ve zaman zaman sohbet ederiz ve her şeyin farkındayım merak etmeyin, jiplerde gezen abilerle...

    Yani "her proje" bugüne kadar yapıldı zaten sorun o değil, sorun ben "her projeyi yaparım" mantığının sekteye uğratılmış olması. Savunun zalimi, talan düzenini; yakışır... Biat kültürü her zaman otoritenin yanındadır ne de olsa.

    Bir siyasi parti bir yetkielde ettiyse her istedigiprojeyi yapacak degil fakat projelere karsi cikanlarin da ne yaptigini goruyoruz Bu insanlarin muhalefetten anladiklari tek sey meydanlarda her bos bulduklari yere Rte ve Akp'ye kufurler yazmak. Boyle zihniyetteki insanlarin ben saglikli sekilde muhalefet yapabilecegini dusunmuyorum. Ayrica 3. Kopru, kanal istanbl vb seyler de tartisilabilir. Zaten boyle buyuk projeleri yapmak istiyoruz hemen aninda yapamazsiniz. Kurullardan, meclislerden kararlarin cikmasi gerekli.
    Projelere de koru korune karsi cikmamak gerekiyor. Zamaninda 1. Kopruye de insanlarin nasil karsi ciktigini biliyoruz. İstanbul'da 3. Havaalani yapilsa bundan Turkiye'nin zarari mi olacak mesela? İstanbul hava tasimaciliginda, yolcu aktariminda bir merkez olsa kotu mu olur? Bu havaalninin yapilmamamasini bizim eylemcilerden baska kim istemez mesela, yabanci ulkeler, thy'nin cekisme icinde oldugu havayollari istemez. Bizim muhalifler de onlarin istedigini yapiyor. Geziparki platformunun bildirisine bakarsan zaten bu ulkenin ekonomik gelisimi icin ne gerekiyorsa karsi bu insanlar. Nukleer santral yaptirmazlar sonra da cikip "neden 50 milyar dolar cari acik var" diye sorarlar. Zorunlu askerlik kalksin da derler vergiler azzalsin da derler. Simdi bu mantikli bir hareket midir?
    Sozun ozu ben bu insanlarin dinlemeden, dusunmeden sirf sevmedikleri bir partinin icraati oldugu icin yapilmaya calisilanlara karsi ciktiklarini dusunuyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lentisel

    Bir siyasi parti bir yetkielde ettiyse her istedigiprojeyi yapacak degil fakat projelere karsi cikanlarin da ne yaptigini goruyoruz Bu insanlarin muhalefetten anladiklari tek sey meydanlarda her bos bulduklari yere Rte ve Akp'ye kufurler yazmak. Boyle zihniyetteki insanlarin ben saglikli sekilde muhalefet yapabilecegini dusunmuyorum. Ayrica 3. Kopru, kanal istanbl vb seyler de tartisilabilir. Zaten boyle buyuk projeleri yapmak istiyoruz hemen aninda yapamazsiniz. Kurullardan, meclislerden kararlarin cikmasi gerekli.
    Projelere de koru korune karsi cikmamak gerekiyor. Zamaninda 1. Kopruye de insanlarin nasil karsi ciktigini biliyoruz. İstanbul'da 3. Havaalani yapilsa bundan Turkiye'nin zarari mi olacak mesela? İstanbul hava tasimaciliginda, yolcu aktariminda bir merkez olsa kotu mu olur? Bu havaalninin yapilmamamasini bizim eylemcilerden baska kim istemez mesela, yabanci ulkeler, thy'nin cekisme icinde oldugu havayollari istemez. Bizim muhalifler de onlarin istedigini yapiyor. Geziparki platformunun bildirisine bakarsan zaten bu ulkenin ekonomik gelisimi icin ne gerekiyorsa karsi bu insanlar. Nukleer santral yaptirmazlar sonra da cikip "neden 50 milyar dolar cari acik var" diye sorarlar. Zorunlu askerlik kalksin da derler vergiler azzalsin da derler. Simdi bu mantikli bir hareket midir?
    Sozun ozu ben bu insanlarin dinlemeden, dusunmeden sirf sevmedikleri bir partinin icraati oldugu icin yapilmaya calisilanlara karsi ciktiklarini dusunuyorum.

    Yazınızın neresinden tutsak elde kalıyor, zaten hükümeti desteklemek için de bu şekilde "bilgi eksikliği" ile yoğrulmak gerek. Bakın şimdi, let me tell you something...

    Varan 1: Bir siyasi parti bir yetkielde ettiyse her istedigiprojeyi yapacak degil fakat projelere karsi cikanlarin da ne yaptigini goruyoruz Bu insanlarin muhalefetten anladiklari tek sey meydanlarda her bos bulduklari yere Rte ve Akp'ye kufurler yazmak. Boyle zihniyetteki insanlarin ben saglikli sekilde muhalefet yapabilecegini dusunmuyorum.

    Arkadaşlar gezi parkında ağa. kesilmesini "protesto" etmek için ÖNCELİKLE oraya çadır kurarak SON DERECE "barışçıl" şekilde dikkat çekmek istediler. Ondan sonra bir gece ansızın çadırları yakıldı. Ben sizin evinizi yakayım mı bu gece, sonra sizin bana ne yapacağınızı görmek için? Konuşmaya bile gerek yok... Demokrasiden bir habersiniz.

    Varan 2 : Projelere de koru korune karsi cikmamak gerekiyor. Zamaninda 1. Kopruye de insanlarin nasil karsi ciktigini biliyoruz. İstanbul'da 3. Havaalani yapilsa bundan Turkiye'nin zarari mi olacak mesela? İstanbul hava tasimaciliginda, yolcu aktariminda bir merkez olsa kotu mu olur?

    Bu ülkede körü körüne karşı çıkılmış proje sayısı, "kör kütük para sarhoşluğu ile uygulanan proje" sayısının 1000'de 1'i ise adam değilim. Sektörün içerisinde olduğum için biliyorum. Bazı projelere sırf yanında "yandaş" birileri proje yapacak diye, 5 kat izni verilirken, aynı bölgede aynı imar kanunlarına rağmen yandaş başka bir proje 20 kat alabiliyor bu ülkede. Benim AKP'li arkadaşım belediyeden istifa etti bu yüzden Kendi aralarında bile "bu kadarı fazla" demeye başladılar.

    Demiryolu dururken metrobüs getirdiler, halbuki kendimi yaksam azdı mesela; karşı çıkan da olmadı. Kim bilir metrobüsten ve o sürekli övündükleri "asfaltlardan" ne kadar kar edildi? Bu ülkede "proje" diye yutturulan şeylerin hep "inşaat" ile ilgili olduğunun farkında değil misiniz? Eğitim alanında, sağlık ve kültür alanında, ekonomi alanında kapsayıcı ve uzun vadeli bir proje üretildi mi 10 yıldır?

    Varan 3: İstanbul'da 3. Havaalani yapilsa bundan Turkiye'nin zarari mi olacak mesela? İstanbul hava tasimaciliginda, yolcu aktariminda bir merkez olsa kotu mu olur? Bu havaalninin yapilmamamasini bizim eylemcilerden baska kim istemez mesela, yabanci ulkeler, thy'nin cekisme icinde oldugu havayollari istemez. Bizim muhalifler de onlarin istedigini yapiyor.

    Dı dıııt, yine yanlış düşünceler. Kimsenin 3. köprüye, 124. havaalanına karşı çıktığı yok. ANA karşı çıkılan husus, İstanbul'un bu kadar metropolleşmesi, üstelik anadolunun ihmal edilerek bunun gerçekleştirilmesi. 3. köprü, 19. havaalanı bu şehire yük demektir, göç demektir, çarpık kentleşme ve EN ÖNEMLİSİ RANT demektir. 19. havaalanı yapılacağına ve "nüfusu yeterince fazla" İstanbul'u daha da şişireceğimize, mevcut nüfusu azaltmaya yönelik ve daha nitelikli hale getirmeye yönelik proje yapılması gerek. Ama rant, rant, rant. İnşaa, inşaa, inşaa... Durmak yok devam anasını satayım. İdeal kentleşme için dünyada kabul gören yerleşme sistemi ve nüfus nedir biliyor musunuz? Örümcek ağı gibi birbirinin çevresinde kümelenmiş küçüklü büyüklü yerleşim birimleri ile mekezlerinde bulunan nüfusu en fazla "50.000" olan bir şehir. Söyle bana, senin başbakanın mı baş mimar şimdi yoksa ben mi? Hadi?

    Varan 4: Nukleer santral yaptirmazlar sonra da cikip "neden 50 milyar dolar cari acik var" diye sorarlar.

    Yine yanlış, yine. Gelişmiş ülkeler "bu çağda" nükleer yapmaktan öte çözüm önerileri getirme peşindeler. Kıçımızın dibindeki kıytırık Yunanistan'da "GÜNEŞ TARLALARI" olduğundan haberiniz var mı? Mesela hükümetinizin yahudilere sattığı Güneydoğu toprakları bunun için BİÇİLMİŞ KAFTAN idi. Veya rüzgar enerjisi nedir duydunuz mu hiç? Türkiye'nin akarsularından yılda 500 milyar dolar gelir elde edileceğini "raporlarla" sunan projelerin hükümetiniz tarafından "cevap bile verilmeden" reddedildiğinden haberiniz var mı?

    Peki ülkenizdeki bütün şekerlerin "yapay" olduğunun, AB'nin bu ülkede şeker pancarı üretimini yasakladığını bilir misiniz? Hükümetiniz bu kadar çakallık yapmayı nerden öğrendi?

    Varan 5: Zorunlu askerlik kalksin da derler vergiler azzalsin da derler. Simdi bu mantikli bir hareket midir?

    İşte şimdi kafadan koptunuz. Tayyip Erdoğan bedelli askerlik için şöyle demişti: "Bu ülkede parası olan da var, parası olmayan da... Parası olan yatacak, benim parası olmayan vatandaşım askere gidecek, olmaz öyle şey!" Bunu söylerken öyle inandırdı ki kendini, öyle demogoji yaparak söyledi ki eminim hayran kalmışsınızdır. Aylar sonra ise şöyle dedi: "Bedelli askerlik için şimdi bir haberim var (gülerek) Sabırsızlanıyorsunuz değil mi? (Sırıtarak) Tüm düzenlemeler yapıldı!" Askerlik konusunda başbakanının kıvırtmalarını eleştirmen daha isabetli olur, ülkeyi o yönetiyor zira.

    "1 başbakan 2 erdoğan" diye bir video paylaştım. Size gereken cevapları kıvırta kıvırta kendisi vermiş aslında, izleyin de beni uğraştırmayın bir daha ne olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaiMei -- 10 Haziran 2013; 14:42:46 >
  • Bir ülkede bir Başbakan nereye hangi proje yapılacağına karar veremez! Muz Cumhuriyetlerinde olur bu, e siz cumhuriyet nedir demokrasi nedir bilmezseniz; kavun cumhuriyeti ile kiraz cumhuriyetini de karıştırırsınız elbet.

    Yurt dışında TMMOB gibi kuruluşlar (Mimarlar ve mühendisler odası birliği) Yasama, yürütme, yargıdan sonra 4. denetici güç olarak kabul edilirler. Çünkü "uzman" kuruluşlardır. Peki siz bu ülkede hükümetin bu birliğin içini boşalttığını, dağıtmaya çalıştığını biliyor muydunız? Nerden bileceksiniz ki, boşverin...

    Projeyi bilirkişiler hazırlar, yerel yönetimler ve gerekli kurumlar onaylar ve uygulanır. Bu çarkın içerisinde başbakan'ın EN UFAK bir rolü yoktur! Fakat ülkemizde bütün konularda olduğu gibi "inşaa" sektöründe de tek karar verici başbakan olmuştur. Sözüm ona mimar olan Kadir Topbaş, mimarlıktan zerre anlamayan ve AKM'yi yıkarak 200 yıl öncesinin tüm dünyada terk edilmiş üslubu "baroğu" kullanarak bir yapı yapacağını söyleyen başbakana çıkartamaz. Yerim ula böyle demokrasiyi, kafayı mı sıyırttınız?

    Kadir Bey'in de haliçteki köprüsü ayrı bir katliamdır ayrıca İstanbul gibi mükemmel silüete sahip bir şehre bir köprüde tek yapmaması gereken şeyi yaparak köprüyü "halatlarla" çevresinden öne çıkarır hale getirmiştir. Ama çaktırmayın adam namaz kılıyor, önemli değil.

    Şimdi bütün bu yazdıklarım dururken, ülke "cahiller ordusu" tarafından talan edilen ve sözde "yönetilen" bir MUZ CUMHURİYETİ olmuşken ben eylem yapacağım, "2 ağaç için neler yapıyor bahele" olacak öyle mi?

    Bir ateist olarak siz müslümanlara gerektiğinde "fazla mesai" harcayarak bir camii projesi yapacağım, üstüne bir de "insanlık dışı" hakaretlere maruz kalacağım he mi? Bunu da söylettiniz bana... Bendeki sözüm ona "iman" ın yüzde birine sahip olsa keşke birileri...

    Gidin be, içiyorum ben dertlendim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaiMei -- 10 Haziran 2013; 14:53:24 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iskoo

    İşte militan eylemcilerin gerçek yüzü:
    Polisi aşağı atan Sergen denen anarşist ruhlu militanmış. ya da gösterici, eylemci yada adına ne derseniz deyin işte. Aşağıda polisi atan eylemcilerin telsizden yaptığı konuşmalar var.
    http://videonuz.ensonhaber.com/izle/polisi-kopruden-gostericiler-mi-atti



    http://www.ntvmsnbc.com/id/25448128

    Uyanınca ilk cevap vermeniz gereken utanmanızın olup olmadığı?
  • Faiz lobisi çeviri hatasından kaynaklanan bir hataymış.interest kelimesini yanlış anlamışlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.