Şimdi Ara

Geziparkı Gösterileri (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.454
Cevap
4
Favori
32.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KanKoKan



    Ve şimdi aralarında "sıra Anıtkabire geldi elhamdülillah" şeklinde twit atıyorlar.



    Bu twit konusunu ilk ben foruma taşımış
    Ve (oç) gibi sakıncalı iki harfi yan yana kullanmıştım
    Bu twiti atan için
    Yönetim bana uyarı verince
    Aynı mesajımı (oç) olmadan tekrar yazdım
    Bunun üzerine
    7 Gün uzaklaştırma aldım
    Kendimi Gezi Parkı eylemcisi gibi
    Yönetimi de başbakan gibi düşündüm

    Evet yedi gün aradan sonra tekrar merhaba



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocen -- 10 Haziran 2013; 22:51:51 >
  • @Pai Mei;
    Kişiliksizlik, çapsızlık, 3. sınıf pavyon kabadayılığı, hepsi var en iyi tek becerdikleri de karşılarındakine kin beslemek, ve koku almış köpek gibi öldürmek için takip etmek! Ama artık korkuyorlar ve çok daha dengesizleşecekler bundan böyle.

    @Kankokan;
    Her kelimesine katılırım yazınızın, yönetici tarafından değiştirilmiş haliyle.

    @Nocen;
    Merhaba, geçmiş olsun, yine de gerçekleri yazmakta hayır vardır!
  • Çarşı: Taksim dayanışması eylem bitti diyene kadar parktayız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PaiMei

    Birisi bana Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin UEFA'ya sevk edilmesinin altında bir hinlik olmadığını iddia edebilir mi?

    "Bu yaptıklarınızı ağır ödeyeceksiniz"

    Ülkeyi merhametsiz, çapsız, "çocuk" bir zihniyet yönetiyor, yazık ki ne yazık...

    Ülkeyi yurt dışına rezil ettiniz diyenler, kim bilir UEFA'ya kaç para ödediler bunun için... Türkiye'ye "SARİN" gazı getirerek ülkeyi "terörist devlet" statüsüne sokan ve bu "kimyasal silahları" Suriye'ye ihraç etmeyi düşünenler için son derece normal gerçi...

    her oyunu deniyorlar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.ntvmsnbc.com/id/25448261

    Böyle de yalan mı olur arkadaş. Din iman yok mu Sayın başbakanımızda. İftira ile cennete girildiği hangi din kitabında yazıyor. Normal koşullarda ban almadan öyle iğneleyeci şeyler söylerim ki dudakları uçuklatırım ama sadece seyre dalmayı tercih ediyorum, ilahi adalet tecelli ederken seyre dalacağım gibi.
  • Yazdıklarımı sildim. Kendinize gelmenizi tavsiye edeceğim sadece. Hangi partiden bilmiyorum ama Beyoğlu belediye başkanının Taksim için yapılanları anlattığı bir konuşma izledim. İzlemenizi tavsiye ederim bulursanız. O kadar masraf ile Taksim için çok güzel şeyler yapılıyor. En kızdığım şey parkların okulların ticari binalara dönüştürülmesi. Burada halkın yürüyeceği alan azalmıyor, artıyor. Pai Mei zaman zaman kendine geliyor bazen de de kendini kaybediyor. Mimarlık açısından belki peyzaj çok güzel şeylerin varlığını o anlatırsa burada ortam yumuşar.

    Kapalı kızlar Kızılayda saldırıya uğramış yazdım üstte hemen ben görmedim diye cevap geldi. Otobüste yakılıyor ama herkes görmüyor. Önemli olan bu tür saldırıların artmaması için ortamı yumuşatmak.

    Demokratik taleplere gelince onların karşılanabileceğini sanıyorum.
  • ar_tryk A kullanıcısına yanıt
    Aslında silmek yerine " yazdıklarım yalan olduklarından yakalanınca sildim " yazsaydınız daha bir dürüst olurdu. Zaten hatırlayabildiğim kadarıyla bu kaçıncı defa?
    " demokratik taleplere gelince onların karşılanabileceğini sanıyorum "
    Kerry'e telefon açıp Türkiye 2. sınıf değil 1. sınıf demokrasi diyen TC Dışişleri Bakanı gibisiniz. Ancak tabii aşırı zengin hayal gücünüz yönetici pavyon kabadayısının demokrasinin d'sinden filan anladığını düşünüyorsa ona bir diyeceğim yok.
    Yalanın dua olduğu yerde ortam hiç yumuşamaz! En önce bunu görmek gerek.
  • neommy kullanıcısına yanıt
    Silmemin sebebi sizin ortam germeye çalışmanızdır. Ben Ankara merkezdeki öğrencilerin söylediğini yazdım ki inanmayabilirsiniz. Saçma olan siz görmedim dediğinizde benim yalan söylemiş olacağımdır.

    Yine ben polisin yanlışlarını savunuyormuşum tarzı ifadeleriniz hayret verici. Yazmadığım bir şeyi yazdığımı söylemeniz doğru değil.



    Demokratik talep meselesinde ben meydandakilerin bu ıstekler için zıt düşüncelerde olduklarını sanıyorum. Silmemin sebebi bu gibi önemli konuda Abdullah arkadaşımız bir gayret gösterirken benim şahsi tartışmalara girmemin fayda değil zarar vereceğini düşünmemdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ar_tryk -- 11 Haziran 2013; 0:38:31 >
  • Raylı ulaşımda gelişme gösterdiğimizi söylüyor arkadaş, ben ankara eryaman bölgesinde oturuyorum. Ben liseye başlıcam zaman biter denen metro ben üniversiteyi 6 yılda bitirdim hala bitmedi. En son melih gökçek bıraktı da sanırım gelecek dönem açılacak.(umarım). 10.yıl marşında demir ağlarla ördük ana yurdu dört baştan diyor, o yoklukta bu zamana kadar yapılan en büyük yatırım var ama bu varlıkta hortumdan başka bir şey yok.
  • ar_tryk A kullanıcısına yanıt
    21:14:01 mesajıma bakın! İmanızın yalan olduğu çok açıkça gösterilmiş!
    " Polis harika hareket ediyor " demediğiniz doğrudur ayrıca! Bir de bunu deseydiniz!
    Meydandakiler demokrasinin ta kendisiyken beyni basmıyanın iktidarın başındaki olduğunu tüm gelişmiş Avrupa ülkeleri ve ABD dahil bas bas bağırıyorlar nerdeyse!
  • neommy kullanıcısına yanıt
    Hiddetinizden normal düşünemiyorsunuz @neommy.. Polisin aşırılığını normal gören yazı yazmadım. Nasıl memoliyi koruyacak olanlar söylenen aşırılığı yapmadıysalar gösterici olup otobüs yakmayanlar da var. Yanlış yapanın yanlışıdır. Ben asla polisin sertliğini tasvip eden bir ima yapmadım. Garip olan sizin bu tavrınızdır. Çirkin bir tavır KB için.

    Polisin atılması meselesi ise şaka yapanların hatası. Sonuçta pek çok gösterici ve polis yaralandı. Bu gerçek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ar_tryk -- 11 Haziran 2013; 1:00:48 >
  • Bir başbakan düşünün ki dinide kullanarak toplumu laik-muhafazakar olarak bölüp birbirlerine düşman olmasını istesin.Boyle bir başbakandan ben utanıyorum.Şimdi bu eylemler gezi parkıyla başladı ama bu kadar büyümesinin sebebi insanların polis şiddetine ve yaşam tarzlarına müdahaleye artık dur demesidir.Bu gruba karışan ve amacı sadece etrafa zarar vermek isteyenleri gösterip genelini hedef yapamazsın.Yok öyle bir dünya.Hitler %40 oy alıp gelince Hitlerin zihniyeti doğru mu diyeceğiz.Demokrasi sandıktan ibaretse Hüsnü Mübarek ve diğerlerinin % kaç oy aldıklarına bi baksınlar.Ben şu kadar oy aldım o zaman istediğimi yaparım diyen zihniyeti savunan arkadaşların
    quote:

    Tacikistan'da, yeni onaylanan ailevi sorumluluk yasası kapsamında, dini okullarda eğitim görenler dışında 18 yaşın altındakilerin cami, kilise ya da başka ibadet yerlerine girmesi yasaklandı.


    yada

    quote:

    Myanmar'ın Rakhine eyaleti makamları, bölgedeki Müslüman Rohingya aileleri için 2 çocuk sınırlaması getirdi.


    quote:

    İsviçre'de yeni minare yapımına yasak getirilip getirilmeyeceğine karar vermek amacıyla düzenlenen referandumda, seçmenin yüzde 57'den fazlası yasağa destek verdi.


    Bu gibi çoğunluk tarafından getirilen yasalarada aynı desteği vermelerini istiyorum.Onlarada gel sandıgada hesaplaşalım diyerek demokrasinin beşiğini yaşayabiliriz..
  • Hocam Eylem yapana birşey demedim orada. Sadece eylem olayı artık kabul etmek gerekirki farklı boyutlara taşmaya başladı. O yazıdada onu ifade etmiş arkadaş. Doğru veya yalan birşey diyemem ama ne olur sadece olaya haklılık noktasında bakınız. Bakın Eyleme karşı olan biri olarak değil. Eylemin farklı bir boyuta taşındığını ifade için yazdım orada o yorumu.

    Hocam Ankarada şuan sağlam durak trafik lambası kalmadı trafik lambaları bir nebze iyi durumda. Yani buna karşıyım hocam yoksa açık söylemek gerekirse birşekilde insanlar sesini duyurmak çabasında ki malesef başbakanın konuşmalarından sonra hak verdim.
  • Konuya ne zaman geleceksin diye bakıyordum

    Arkadaşım şöyle bir durum var elbette olaylara devletin bu şekilde yanıt vermesi normal değil ve hoşta değil. Ancak konuda hala sadece taraf olup yargılama hissinin ağır bastığını düşünüyorum. Zira ortada çift taraflı bir uzlamazlık var. Ama birileride kalkıp birşeyere zarar vererek tepki göstermemelidir. Özellikle büyük illler başta olmak üzre birçok kamu malına zarar verildi. Yani tepki böyle olmamalı. Belkide yeterli çoğunluğa ulaşılamamasının sebebi bu. Benim tanıdığım birçok insan ki eyleme az çok zıcak bakan insanlar. İlk günlerde katıldırlar ama şuan hiçbiri katılmıyor. Yani buda demektirki bu iş böyle yürümeyecek. Tepki hükümetemi yoksa ülkeyemi.

    Arkadaşlar trafikte kornaya basıp tepki göstermiyor diye araçlar parçalanmaya başladı bilginiz varmıdır. Eğre tepki olacaksa bu durum muhalefet partilerine yüklenilerek yapılmalı veya başka bir yöntem ile yapılmalı. Bu olaylar böyle devam ederse sadece ülke kaybedecek ve ben tekrar söyelyeyim. Akp ye oy vermeyeceksede insanlar sırf bu olaylardan oy kazanıyor. Sizce neden bu kadar bastırsın. Oy kaybetmek içinmi bastıracak. Yapmayın arkadaşlar Siyaset noktasında Erdoğan çok akıllı.
  •  Geziparkı Gösterileri
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abdullahors84
    Hocam Eylem yapana birşey demedim orada. Sadece eylem olayı artık kabul etmek gerekirki farklı boyutlara taşmaya başladı. O yazıdada onu ifade etmiş arkadaş. Doğru veya yalan birşey diyemem ama ne olur sadece olaya haklılık noktasında bakınız. Bakın Eyleme karşı olan biri olarak değil. Eylemin farklı bir boyuta taşındığını ifade için yazdım orada o yorumu.
    Hocam Ankarada şuan sağlam durak trafik lambası kalmadı trafik lambaları bir nebze iyi durumda. Yani buna karşıyım hocam yoksa açık söylemek gerekirse birşekilde insanlar sesini duyurmak çabasında ki malesef başbakanın konuşmalarından sonra hak verdim.

    Hocam gezi olayına marjinal grupların karışmasından herkes az çok rahatsız ama bu demek değilki sırf bu nedenden dolayı demokratik hakkını kullanan yurttaşlar artık bu hakkını kullanmasın.

    Malümunuz nerede üç kişi toplansa bu gruplar bayrağnı kapıp yetttik gari arkannızdayız diye bitiveriyor. Bunlara engel olamazsınız tüm dünyada bu tip küçük marjinal yada yarı marjinal gruplar var. Seslerini duyurmak için hiçbir fırsatı kaçırmıyorlar.

    İnan 3-5 Akpli bir şeyi protesto için bir parkta toplansa 1-2 gün protesto yapsa ilk akşam bu grupların bayraklarını, flamalarını Akpnin ampülünün yanında görürsün.

    Haliyle iktidar yanlıları Gezi parkını eleştirecekse kimi grupların açtığı bayraklar yerine Gezi parkının çıkış noktasını ve bu eylemin halk tarafından nasıl bu kadar çok sahiplenildiğini sorgulasınlar. Aksi halde olayı kişileştirir ve içinden çıkamayacağımız mecralara sürüklersiniz. Kimi dediğimi anlamışsınızdır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shadow006

    quote:

    Orijinalden alıntı: abdullahors84
    Hocam Eylem yapana birşey demedim orada. Sadece eylem olayı artık kabul etmek gerekirki farklı boyutlara taşmaya başladı. O yazıdada onu ifade etmiş arkadaş. Doğru veya yalan birşey diyemem ama ne olur sadece olaya haklılık noktasında bakınız. Bakın Eyleme karşı olan biri olarak değil. Eylemin farklı bir boyuta taşındığını ifade için yazdım orada o yorumu.
    Hocam Ankarada şuan sağlam durak trafik lambası kalmadı trafik lambaları bir nebze iyi durumda. Yani buna karşıyım hocam yoksa açık söylemek gerekirse birşekilde insanlar sesini duyurmak çabasında ki malesef başbakanın konuşmalarından sonra hak verdim.

    Hocam gezi olayına marjinal grupların karışmasından herkes az çok rahatsız ama bu demek değilki sırf bu nedenden dolayı demokratik hakkını kullanan yurttaşlar artık bu hakkını kullanmasın.

    Malümunuz nerede üç kişi toplansa bu gruplar bayrağnı kapıp yetttik gari arkannızdayız diye bitiveriyor. Bunlara engel olamazsınız tüm dünyada bu tip küçük marjinal yada yarı marjinal gruplar var. Seslerini duyurmak için hiçbir fırsatı kaçırmıyorlar.

    İnan 3-5 Akpli bir şeyi protesto için bir parkta toplansa 1-2 gün protesto yapsa ilk akşam bu grupların bayraklarını, flamalarını Akpnin ampülünün yanında görürsün.

    Haliyle iktidar yanlıları Gezi parkını eleştirecekse kimi grupların açtığı bayraklar yerine Gezi parkının çıkış noktasını ve bu eylemin halk tarafından nasıl bu kadar çok sahiplenildiğini sorgulasınlar. Aksi halde olayı kişileştirir ve içinden çıkamayacağımız mecralara sürüklersiniz. Kimi dediğimi anlamışsınızdır.

    Halk tarafından sahiplenme, oy sandığında olur. Bundan ötesi fasa fisodur. Tayyip istifa diye kendilerini dahi yaksalar, iş oy sandığında bitiyor.
    Halkın seçtiği bir partiyi hazmedemeyerek, halka koyun, cahil, aptal, çıkarcı yaftalarını da yapıştırsalar iş oy sandığında bitiyor.

    Marjinal gurupların aleti olmaksa ayrı bir komedi. Marjinal guruplar karıştı diye eylemin bırakılması gerekmez ama marjinal guruplara katılıp devam etmek ayrı, kendini o marjinal guruplardan ayırıp biz eylemimizi kırmadan dökmeden yapıyoruz demek ayrıdır.

    İnançlı birinin okuma hakkı dahi elinden alınırken sağcıların bu kadar avazı çıkmadı. Hatta sol kesimden çıktılar biz başörtüsüne karşı değiliz türbana karşıyız dediler. Bir dilenci, temizlikçi taktığı zaman başörtüsü, bir öğretmen doktor taktığı zaman türban oldu.

    Bu dünya etme bulma dünyası, fakat solcular nasıl akıl edemiyor ben bunu anlamıyorum, bu eylem şu anki hükümletin gayet işine gelir, ben olsam uzatmalarına ortalığı dağıtmalarına belli bir zaman müsaade ederdim. Önümüzdeki seçimlerde %50 den fazla oyu sayenizde garantiledi hükumet.

    çümkü bu ülkede solcuların kurduğu sisteme hakim iken ezilen ve özgürlüğü kısıtlanan kesim %80, şimdi elinde oyu olan vatandaş ortalığı ayağa kaldıran özgürlüğünü kısıtlayan sosyal haklarını veremeyen geçmiş partilere oyunu mu verecek. Bu parti değil halkın direnişi safsatasına inanıyorsanız o başka.

    Demem o ki sizin halk dediğiniz çapulcular ordusu, ayyaşlar ordusu birebir ve gönülden destek verenlerin hepsi. Bu halk dediğiniz kendini halk sanan bu ülkenin bugüne kadar kaymağını yiyen kendini Atatükcü diye nitelendiren vatan hainleri.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaos25 -- 11 Haziran 2013; 8:43:43 >
  • Yine sadece "görebilen" gözlerin göreceği bir dolap dönüyor...

    Hükümet-imralı görüşmesi sonucu meydanlarda "provoke" amaçlı Apo bayrakları var polisin karşısında tek tük, molotof atanlar var... YERSEN! Ve polis ısrarla bu elemanlara gidip su sıkıyor, gezi parkı eylemcilerinin içerisinde hiç olmadığı bir durumu genel durum gibi göstererek "itibarsızlaştıracaklar" eylemi. Medya'da sürekli bu vatandaşlara "zoom" yapmakla meşgul.

    Abluka altına alacak polis gezi parkını, hükümetin anlaştığı ve bazıları sivil polis olan provokatörler ile polisi tabiri caizse "melek" gösterecekler önümüzdeki günlerde. Taa ki "gezi parkına" gerçekleşecek baskın için kafalara yeterince "meşruiyet" pompalanana kadar.

    Taksim'e gidenler, elinde taş olan herkesi uyarın lütfen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PaiMei

    Yine sadece "görebilen" gözlerin göreceği bir dolap dönüyor...

    Hükümet-imralı görüşmesi sonucu meydanlarda "provoke" amaçlı Apo bayrakları var polisin karşısında tek tük, molotof atanlar var... YERSEN! Ve polis ısrarla bu elemanlara gidip su sıkıyor, gezi parkı eylemcilerinin içerisinde hiç olmadığı bir durumu genel durum gibi göstererek "itibarsızlaştıracaklar" eylemi. Medya'da sürekli bu vatandaşlara "zoom" yapmakla meşgul.

    Abluka altına alacak polis gezi parkını, hükümetin anlaştığı ve bazıları sivil polis olan provokatörler ile polisi tabiri caizse "melek" gösterecekler önümüzdeki günlerde. Taa ki "gezi parkına" gerçekleşecek baskın için kafalara yeterince "meşruiyet" pompalanana kadar.

    Taksim'e gidenler, elinde taş olan herkesi uyarın lütfen.

    yeni oyunları da bu.
    Dediğim gibi her şeyi yapmaktan çekinmezler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • her türlü kirli oyunu oynamaktan çekinmiyorlar.
    Gerçek yüzlerini de görüyoruz böylece

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.