Şimdi Ara

Gezi ruhu tekrar dirilir mi sizce? ANKET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Gezi ruhu tekrar dirilir mi sizce? ANKET

(En Son Oy Tarihi: 30.7.2017)
Giriş
  • Evet 2002 yılından beri akp iktidarında Türk halkının ilk ve tek isyan edişi gezi parkı zamanıydı, sizce bu sefer park için değilde ekonomik adaletsizlik bakımından gezi ruhu bir daha dirilir mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Gezi olaylarının en büyük başlamasının sebebi!ergenekon ve balyoz kumpaslarının göz göre göre yapılmasıydı.Sonra 3 Temmuz vakası,Artık illah dedirtmişti millete.Gezi bunların bir birikimiydi..Şuan haksızlıklar var mı var.Ama hiç o dönemki gibi millette bir öfke yok...

Gezi böyle bir ortamda başladı...Durduk yere değil..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durun şimdi akpliler gelir, gezide insanların üzerinde aşırı gaz kullanımıyla gündeme gelen müdür yardımcısını kahraman ilan etmişlerdi, ne garip o akplilerin gezi kahramanı 15 temmuzda tankın içinden çıktı.

akp için her yol mübahtır yeterki akpnin işine gelsin.
  • Dirilmez kardeşim dirilmez sen hiç merak etme o kara günler geride kaldı 1-2 seneye unutulacaktır 15 Temmuz 2. Kurtuluş Destanı yaşadı bu millet gerçek direniş nasıl yapılır görüldü ağaccı çiçekçi böcekçileri unutturdu okullarda genç dimağlara vatan sevgisi 15 Temmuz Destanı ile aşılanacaktır metin olun kardeşlerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ''gezi ruhu'' dediğiniz tam olarak nedir açıklayabilecek var mı? O günlerden hiç hoş olmayan resimler gözümün önüne geliyor. Ayrıca bu olaylardan karlı çıkanın kim olduğunu hatırlamakta fayda var, sandık dışında ki her türlü girişim hükumete yaradı ve yaramaya devam edecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doblolu Esnaf

Bence sen bana fazla sarma Rabia sevici seni.

IQ un profiline koyduğun parmak sayısına denk değilse dediklerimi anlarsın.

Gezi eylemlerinin çıkış noktasına bakıp sonuçlarıyla bir karşılaştıralım bakalım

1) Eyleme adını veren "Gezi" Parkı yıkılmasın, topçu kışlası yapılmasın. (Sonuç: PARK YIKILMADI, KIŞLA YAPILMADI)

2) Polisin orantısız gücü son bulsun (O POLİSLER BUGÜN KODESTE)

3) Yapılan hukuksuzluklar son bulsun (ERGENEKON BALYOZ DAVALARI DÜŞTÜ ARTIK HERKES KUMPAS DİYOR)

Mesele 3-5 ağaç değil sözü bu demokratik taleplerden geliyor. Yalnızca ağaç için değil, ağırlıklı bu sebeplerden dolayı eylem yapıldı. Molotof ve taş atanları elbette savunmuyorum ama oraya gelen binlerce insan geliş amacını gerçekleştirmiştir. Senin Vandalizm diye tabir ettiğin eylemlerde talep edilen tüm demokratik haklar alınmıştır. Bu yüzden KUDURUN diyorum.

Ee ne diyorsun? Eylemler başarılı olmuş mu sence?

*Ne parkı yıkabildiniz, ne kışlayı yapabildiniz; KUDURUN

*Destan yazdı dediğiniz polisleriniz bugün vatan haini ilan edildi içerideler; KUDURUN

*Kumpas kurduğunuz subayların hepsi dışarı çıktı; KUDURUN

Hadi şimdi fayda/zarar hesaplamaya git 4 parmak seni.

Halk gezide Fethullahın p... Leri diye bağırırken sen stv izliyordun het yavrum heyyy. Gün geldi devran döndü Fethullah in pi.... Leri diye bağıranlar haklı çıktı. Demek ki eylem gayet başarılı olmuş bir şeyleri kafanıza dank ettirebilmişler.

Kahraman ilan ettikleri emniyet müdür yardımcısı 15 temmuz da nereden çıkmış sorsana o arkadaşa...

Kardeş bence fazla yazma bunların sağı solu belli olmaz, bak hocaefendileri Laik subaylar dedi, hemen manşet yaptılar kullanmaya başladılar. Yarın birgün bunlar barışırsa şaşırma sonra yine sen ben kötü olacağız

• daha dün oradan geçtim bir sürü ağaç kesilmiş kimsenin haberi yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gezi parkı olayları neticesinde kime faydası olduğuna bakmak lazım. bu işten kim karlı çıktı? birileri oradakileri bal gibi kullandı. herkes oyuna geldi. bir sürü provakatör oradaki amacı saptırdı.

• halk melek sadece ekmek almaya giden çocuğu ozledi diyon yani
  • Tek Sevdamız Türkiye kullanıcısına yanıt
    Yalanını seveyim.Sen bunları yapanlara gezici diyorsan, başkası da gelip el-kaide ve işide örnek müslümanlar der.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Sevdamız Türkiye

Park için mi milletin dükkanını yakıp yıktınız, polise taş attınız, ortalığı karıştırdınız, apo bayrakları ile beraber eylem yaptınız? Ayrıca erkekseniz çıkın bakalım polisimiz size şefkatini gösterir tekrardan

demokrasi için mi 20 yaşındaki günahsız erleri köprüden attınız, boğazını kestiniz?
    vatan için mi devletin mallarını sattınız,vergileri arşa kadar çıkardınız,gemicikler aldınız?
    islam için mi seçimde oy çaldınız,arabada evde parti binasında sahte oylar kullanıp geçerli saydınız?
    hepsi zırvalık, tek idealiniz padışahınıza ilahınıza yancılık etmek,köle olmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bizans Kargası

Yalanını seveyim.Sen bunları yapanlara gezici diyorsan, başkası da gelip el-kaide ve işide örnek müslümanlar der.

onada kulpları var islam bu değil diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ooov konuyu aktroller basmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Sevdamız Türkiye

quote:

Orijinalden alıntı: Doblolu Esnaf

Gezi de polisimiz destan yazdı dediler o polisler şimdi kodeste yani destan fos çıktı. Asıl destanı gezide ülkedeki ağaç kıyımına, yapılan hukuksuzluklara, polis şiddetine karşı çıkanlar yazmışlardır.

Siz gerçeği eğip bükmeye de çalışsanız tarih gerçekleri olduğu gibi yazmaktadır. Kaç sene geçti hala gezi eylemleri anılır peki destan yazdı denilen polisler ne ile anlıyorlar? Cevap Feto ile anılıyorlar.

Demem o ki ne yaparsanız yapın tarihi değiştiremezsiniz. Tarih yazılmıştır bitmiştir. KUDURUN

Gezi denen vandalizm başarılı oldu da AKP iktidardan mı düştü de kuduralım

Yediniz tomadan suyu kafanıza kafanıza beyninizde hasar oluştu sanırım

cevap verirdim ama bi avatarına baktım bi imzana baktım gerek yok dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

Vandalizme sonuna kadar karşıyım. Rejimlerin değişim yeri sandıktır. Ne kadar nefret edersen et, seçimle gelmiş bir kişiyi vandalizm ile yerinden alamazsın. Bu tarz olaylar ülkeyi bir yerden bir yere götürmez. Topluca zarara uğrarız o kadar.

Yapılması gereken gerçeği göremeyen gözleri at gözlüğü ile bağlanmış mazlum Anadolu halkına içinde bulunduğu çaresiz durumu fark ettirmek. Her ne kadar bilinçli olarak cahil bırakılsa bile düzgün ve samimi bir anlatım ile gerçekleri görebileceklerini düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı

Sandıkla değişim demokratik rejimlerde olur. RTE sandıkla değişime asla izin vermez, seçime hile katar ama yine de izin vermez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.