hocam merak ediyoruz videoları resimleri başka bi yerden yükle ya şunları sana zahmet salla ttneti ya görelim şunlar nasıl çalışıyo
quote:
Orijinalden alıntı: piskullu
hocam merak ediyoruz videoları resimleri başka bi yerden yükle ya şunları sana zahmet salla ttneti ya görelim şunlar nasıl çalışıyo
kesinlikle yani git internet cafeden yükle çok mu zor?
quote:
Orijinalden alıntı: conquerorist
quote:
Orijinalden alıntı: Charles Carmichael İstanbul Avrupa Yakasında Bahçelievler civarında turbo sim alacak kaç kişi var ?
Ben ist bahcelievlerdeyim alabilirim. Fiyat 50 tl mi simdi, ne zaman gelecek? Saygilar..
aynen bende bahçelievlerdeym fiyat ne kadar acaba
Ben de ankaradayım... verin bi adres hemen geleyim deneyim alayım gelip forumda anlatayım... çekeyim videosunu vereyim nete...
quote:
Orijinalden alıntı: cavelli
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Charles Carmichael İstanbul Avrupa Yakasında Bahçelievler civarında turbo sim alacak kaç kişi var ?
Ben ist bahcelievlerdeyim alabilirim. Fiyat 50 tl mi simdi, ne zaman gelecek? Saygilar..
bahçelievler 3 oldu
quote:
Orijinalden alıntı: P!iZ
quote:
Orijinalden alıntı: piskullu
kesinlikle yani git internet cafeden yükle çok mu zor?
internet kafedeki netin hızıyla 2 günde yükleniyo biraz önce ordaydım denedim
quote:
Orijinalden alıntı: tolsen
quote:
Orijinalden alıntı: cavelli
quote:
quote:
bahçelievler 3 oldu
3 deil daha önceler de var ben ve 2-3 kisi dahil vardi toplam 7 kisi falanız. tamam o zman mert kusuruma bakma ne bileyim bizim üniversitedeki net falan hızlı heralde cafedekiler de öle diye düşündüm
2 cafe vardi biri kapatti acik olanin sahibi de sabahtan aksama kadar film oyun indiriyo millet dogru duzgun counter bile oynayamiyo o haldede yukleyemiyorum yoksa 10mbit fibernet var kafede
quote:
Orijinalden alıntı: Mert_DarkBlade
2 cafe vardi biri kapatti acik olanin sahibi de sabahtan aksama kadar film oyun indiriyo millet dogru duzgun counter bile oynayamiyo o haldede yukleyemiyorum yoksa 10mbit fibernet var kafede
ya hocam sana bi türlü ulaşamadım. pm atamıyorum cep tel. mesaj gelmedi. neyse hacam bende almak istiyorum daha öncede yzdım ama cevap vermedin. hocam sana zahmet bana pm atarmısın, nasıl ulaşabilirim diye.
çarşamba çıkacaksa hemen alırım. yer ve mekan.
slm lar.
Satisa baslayinca buraya istanbul ve ankara icin iletisim bilgilerini yazacagim
Ankara'dayım benide eklermisiniz. 1 Adet
umarım çarşamba alabilirim yada perşembe :D yoksa cok uzun beklemem gerekecek :(
saygılar
Abicim gelip paranı elden verecem yeterki olsun şu iş
@Mert_DarkBlade dostum ank da deneyip elden alma imkanimiz olucak degilmi, insallah persembe gunu alo deriz su telefonla, bir de senin aparattada microsimi torpulemek gerekicek mi?
Beyler unlock cihazını acabilen varmı ? Ben takip ediyorum ne zamandır .. İp4 alali baya uzak kaldım buradan.
Sim takılan aparatta dahil değil mi? Zımpara gibi bir şeye ihtiyaç yok? Ankara'da nerdesiniz?
beni de eklerseniz sevinirim. Artık ipod olarak kullanmaktan sıkıldım bu cihazı. İstanbulda Bağdat caddesinde oturuyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Mert_DarkBlade
hoca çocukca bahaneler gibi geliyor bana bunlar..sen esnaf adamsın her şekilde en kötü durumları aşıp resim video atman lazım..yok netim yok yok kafe kapandı çocukca işler ya.ayakları yere basan bişe koy masaya günlerdir yok yaptım yok ettim ..insanlar görmek istiyor sense bahane dolu laflar..icraat göster
valla abicim bu iş yalan çıkarsa büyük kavga çıkar inşallah öle değildir.
Hocam ben esnaf degilim ogrenciyim ve yarin cok onemli bir sinavim var olmasa simdiye 100defa bi sekilde biyerden yuklerdim ama sinavim var iste bekleyemediniz 1gun daha iphone4 egitimden daha onemli sanki