Şimdi Ara

GEVEY Turbo Sim alacaklar (liste) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
629
Cevap
2
Favori
28.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Charles Carmichael

Arkadaş ile konuştum, İstanbul'daki satışları forumdan "yetter" nickli arkadaş yapacakmış.

Fiyat şu an için 50TL ama 40TL de olabilir ve satış Çarşamba günü başlayacak dedi

hepimize yetecekmi peki :)
  • çelişkiler diz boyu....NCK ya kalırız biz benden söylemesi...
  • bu sati isini ankaradan yapicak olan en azindan bi tarih felan belirlesin derim bennnnn iyi olur yaniiii
  • 50 tl birşey değil. Birkaç kişi alıp test etsin randıman alınırsa 40-50 tl verip alırız. Ama 100-110 veririz, ertesi hafta da unlock çıkarsa pek iyi olmaz.
  • Mert_DarkBlade kardeş bence yarın YK55 ile Kızılay da buluşun bide o denesin ve sonucu paylaşsın. Bide ayrıntı verebilirsen güzel olur. Prototipi kim hazırladı, neyden yararlandınız, neden çarşambaya kadar bekleniyor....Ve madem siz klonladınız neden 50 TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: namal

Mert_DarkBlade kardeş bence yarın YK55 ile Kızılay da buluşun bide o denesin ve sonucu paylaşsın. Bide ayrıntı verebilirsen güzel olur. Prototipi kim hazırladı, neyden yararlandınız, neden çarşambaya kadar bekleniyor....Ve madem siz klonladınız neden 50 TL.

valla bencede çok iyi olur.
  • quote:

Arkadaş ile konuştum, İstanbul'daki satışları forumdan "yetter" nickli arkadaş yapacakmış.

Fiyat şu an için 50TL ama 40TL de olabilir ve satış Çarşamba günü başlayacak dedi

beni unutmayın :D...hemen atlar gelirim nerede iseniz
  • quote:

İstanbul Avrupa Yakasında Bahçelievler civarında turbo sim alacak kaç kişi var ?

Ben ist bahcelievlerdeyim alabilirim. Fiyat 50 tl mi simdi, ne zaman gelecek?
    Saygilar..
  • bir sonraki sayfada "yetter" in satisi yapacagi yaziliymis zaten yeni gördüm. Haber bekliyoruz geldigi an elden alabilirim.

Saygilar..
  • quote:

İstanbul Avrupa Yakasında Bahçelievler civarında turbo sim alacak kaç kişi var ?

Bende varım avrupa anadolu fark etmez neresi olursa gelir alırım bu hafta çözülür inş bu iş?
  • istanbul beşiktaştan alırız 40 tlden olursa manyak olur
  • @Mert ;

Benim anlamadığım nokta,sizin ürünleriniz, nasıl klonladığınız üründen daha stabil çalışabilir. ?

Bunun bir açıklaması var mı yoksa bir çeşit pazarlama tekniği mi ?
  • şu ekrabda TURKCELL AVEA görelim de yetsin artık....başaran mesaj atsın ve yayılsın şu iş...
  • Bana inandırıcı gelmemeye başladı ya bu is Allah hayırlara çıkarsın cümlemizi oldu desin birileri artık. Bıktım Valla ya. Tamam şark kurnazligi yaptık 3 te1 fiyata aldık ama millet o paraya neredeyse 2 ay çalışıyor yazık bizede bı Alo diyelim artık.
  • ne kadar gariptirki hala türkiyeye gelemedi bu gevey geldi diyen varsa koyar video u bızde bakarız türk hattının nasıl çalıştığını.
    okadar çok üretim varki ben yazılımsal unlock un en az 1 ay içinde çıkacağına inanmıyorum bu adamlar bunu üretirken bi araştırma yapmıştır veya dev team le bile kar anlaşması yapmısta olabilirler siz çıkartmayın biz satalım tükensin stok ondan sonra varsa elinizde çıkarın gibisinden geveyi üreten şirket kim olsa aynını yapar
    bu nacizane fikrimi sizlerle paylaştım yani şu bir ay içinde bu zıkkım i4 kullabilmemiz için tek bize gereken gevey :(
  • Hostum i4 için Olan Ürününden Bende Almak İstiyorum Ankaradayım Foruma Açıklamalı Video Koyarsan Memnun Olurum saygılar..
  • 45 $ nerde yaziyor ? kendi distributor firmasinda 70 $ yaziyor. ayrica 10 $ ve 30$ olarak iki cesit kargo secenegi var. Turkiyeye gonderim secenegide var

http://applenberry.com/store/catalog/category/view/s/gevey-sim/id/46/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iphone_bg -- 20 Mart 2011; 13:40:28 >
  • daha stabil çünkü daha farklı bir entegre kullanıldı geveydeki entegrenin üstüne dokununca sinyal kesiliyo ama benim yaptırdıklarımda öyle bir sorun yok
    satış çarşamba başlıycak çünkü çarşamba günü gelicek bana firmadan turbo simler ilk 100 adet biterse 5 gün beklemeniz gerekcek yine ama bu sefer 300 adet gelcek fiyat 50 tl bu arada internetim hala gelmedi fakat video çektim ve rsimler hazır internetim gelir gelmez videoları yükliycem ttnet e
    sanal pazar üzerinden veya ptt kargo kapıda ödemeli olarakta satış yapacağım

• arkadaslar ben ankaradayim ve su an satan kimse varmi benimle iletişime geçebilir mı mert arkadasimizla konuştum 2 hafta deneyeceklermis 2 hafta sonra satisa çıkacak dedi zaten 2 haftaya alırım gibime geliyo lütfen ankarada satan varsa bı yardımcı olun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert_DarkBlade

daha stabil çünkü daha farklı bir entegre kullanıldı geveydeki entegrenin üstüne dokununca sinyal kesiliyo ama benim yaptırdıklarımda öyle bir sorun yok
    satış çarşamba başlıycak çünkü çarşamba günü gelicek bana firmadan turbo simler ilk 100 adet biterse 5 gün beklemeniz gerekcek yine ama bu sefer 300 adet gelcek fiyat 50 tl bu arada internetim hala gelmedi fakat video çektim ve rsimler hazır internetim gelir gelmez videoları yükliycem ttnet e
    sanal pazar üzerinden veya ptt kargo kapıda ödemeli olarakta satış yapacağım

haberini bekliyoruz

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.