Şimdi Ara

GEVEY Sim - KULLANICI TECRÜBELERİ Konusu (Iphone 4 İçin Donanımsal Unlock) (224. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.700
Cevap
8
Favori
446.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o yazi cikmaz ve gevey calismaya devam eder.

Bu arada aldigim fiyata tum sari geveyleri satmis bulunmaktayim. umarim alan arkadaslar internetin gelmemesinin farkindadirlar.
  • yaypelden aldığım geveyin ne mal olduğu belli olmadığı için emin olmak istiyorum
    yaypelden gevey alıpta 4.3.3 te sorunsuz olarak kullanan varmı
  • kolay gelsin arkadaslar.. geveyde bi sorunla karsilastim sorunum butun gevey islemlerini yaptiktan sonra turkcell sebeke geliyo ama 1 dk icinde gidiyo sim yok hatasi veriyo..acaba bunun nedeni ne olabilir?? yardimci olursaniz sevinirim..
  • gevey ios 5 de çalışmayacak bu artık belli oldu acaba bi custom rom yapılabilir mi. bana sorarsanız yapılır.
    birde gevey basebanla mı ilgili yoksa ios versiyonla mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: paganragon

gevey ios 5 de çalışmayacak bu artık belli oldu acaba bi custom rom yapılabilir mi. bana sorarsanız yapılır.

ios 5 te de çalışır ios 6 da da merak etme yazılım ile kırılamayacak kod çözülemeyek açık yoktur.
  • Arkadaşlar iphone 4 için kartımı kestim ve geveye taktım. Ne kadar uğraşıp farklı yollar denesem de bir türlü sim kartı gösteremedim. Iphone'un kendi sim aparatı ile taktığımda direkt sim kilitli yazısı çıkıyor. Hatta bu kesilmiş simi N79a takınca da çalışıyor. Elimdeki geveyi arkadaş sorunsuz kullanıyordum diyor. Bana gelince sim kartı düzgün şekilde takıp beklesem bile hiç bir değişiklik olmuyor. Sorun ne olabilir acaba? Gevey bozuk mu?
  • Ayrıca modem baseband 4.10.01 ve 4.3.3 sürümü mevcut...
  • quote:

gevey ios 5 de çalışmayacak bu artık belli oldu acaba bi custom rom yapılabilir mi. bana sorarsanız yapılır.

Nasıl belli oldu? Videolar mevcut çalıştığına dair????
  • quote:

bu artık nerden belli oldu ? ios 5 çıktıda geveyle denediniz mi?
  • Arkadaşlar 4.2.1 sürümünde 02.10.04 basebandındaym 4.3.3.e geçmek istiorum şu an geveyimde 3g ile internet çalışıyor .4.3.3' sürümüne geçsem 3gle internete girmemde sorun olur mu ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragon-black
    Arkadaşlar 4.2.1 sürümünde 02.10.04 basebandındaym 4.3.3.e geçmek istiorum şu an geveyimde 3g ile internet çalışıyor .4.3.3' sürümüne geçsem 3gle internete girmemde sorun olur mu ???

calisir sorun olmuyor. problemsiz calisiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -YağmurAdam-

quote:

Orijinalden alıntı: dragon-black
    Arkadaşlar 4.2.1 sürümünde 02.10.04 basebandındaym 4.3.3.e geçmek istiorum şu an geveyimde 3g ile internet çalışıyor .4.3.3' sürümüne geçsem 3gle internete girmemde sorun olur mu ???

calisir sorun olmuyor. problemsiz calisiyor.

Sağol :D
  • Trabzonda deneyip elden gevey alabileceğim bir yer var mı acaba? Bilen varsa söylerse çok sevinirim.
  • Snowbreeze ile baseband koruyarak ios5'e geçenlerde gevey çalışıyormuş:)

@veeence

People are reporting that after a baseband preservation of iOS5b2 FW w/@iH8sn0w's sn0wbreeze, Gevey SIM is still working. Good news.
  • Vay anam vay bb korumadım tum bb larda çalışıyor diye :D
  • 4.3.3 iyidir. Custom Firmware kadar berbat bir şey yok dünyada. ASSSLAAA tavsiye etmem.
  • Arkadaşlar merhaba, 1 aydır gevey kullanıyorum ama bir türlü internet'e bağlanamıyorum yukarıda ki çubuk da ne 3g simgesi nede edge simgesi çıkmıyor uluslararası dolaşımı da açtım. Sizce sorun ne olabilir. Sürüm 4.1
  • Arkadaslar merhaba.bir arkadasim abd den iphone 4 getirdi.pasaport vesaire buldum kaydettirecem.ama bana bugun unlockla ilgili birseyler soyledi.tam da anlamadim.icinde sim gibi birsey varmis,ama telin kapanmamasi gerekiyormus.kapanirsa bir yerleri aramak ve birkac islem yapmak gerekiyormus.nedir bu?bir yardimci olsaniz o kadar para verip tel alicaz fazla da anlamiyoruz bu islerden keklenmeyelim:) nasil bir durum bu durum?
    Saygilar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cfc

Arkadaslar merhaba.bir arkadasim abd den iphone 4 getirdi.pasaport vesaire buldum kaydettirecem.ama bana bugun unlockla ilgili birseyler soyledi.tam da anlamadim.icinde sim gibi birsey varmis,ama telin kapanmamasi gerekiyormus.kapanirsa bir yerleri aramak ve birkac islem yapmak gerekiyormus.nedir bu?bir yardimci olsaniz o kadar para verip tel alicaz fazla da anlamiyoruz bu islerden keklenmeyelim:) nasil bir durum bu durum?
    Saygilar

Fiyatı kaça? 1.300 TL vb ise Amerikan orijinli model almakla hiç uğraşma. Pasaport kayıtlı ve kilitsiz (Avrupa'dan) iphone 4'ler sahibinden.com'dan GEVEY takma derdi olmadan alınabilir (Fiyatlar 1250-1500 arası).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ringoffire -- 27 Haziran 2011; 15:35:21 >
  • Yok dostum fiyat 1000 tl.bende de 3g 8gb vardi onu birine 500 tl ye sattim ustune 500 ekleyip alicam.uzerinde gevey sim kart varmis biraz kafam karisti:) birde her 3g yi acip kapattigimizda islem yapmak zorunda mi kaliyoruz?ne guzel alismistim sbsettingse:)
  • 
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.