Şimdi Ara

GEVEY Sim - KULLANICI TECRÜBELERİ Konusu (Iphone 4 İçin Donanımsal Unlock) (223. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.700
Cevap
8
Favori
446.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende deneme firsati buldum ilk yaptigimda kapatip acinca hat geldi fakat simdi kapatip acinca gelmiyor . Bir de belli bir sure gecince hat gidiyor 128 kb micro sim aldim bugun acaba onla alakasi olabilir mi ?
  • valla bilemiyorumda bu sıcakta güzel sinir yapıyor biraz önce bir sıcaklık geldi bir telefona bir duvara baktım ama ucuz yırttık bu sefer ikincisinde ne olur bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaedHrOS
    valla bilemiyorumda bu sıcakta güzel sinir yapıyor biraz önce bir sıcaklık geldi bir telefona bir duvara baktım ama ucuz yırttık bu sefer ikincisinde ne olur bilmiyorum

Ayni sekilde katiliyorum paramizla kendimize iskence yapiyoruz .
  • Arkadaslar bu sabah kalktığımda hat yoktu cihazım henuz 2 günlük kayıdı yoktu ondan şüphelendim ve gidip hemen kaydı yaptırdım imeiyi kontrol ettigimde kayıtlı gözüküyor su an fakat hala hala servis yok mesajini alıyorum bunun sebebi ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YolunuŞaşıranPusula

Arkadaslar bu sabah kalktığımda hat yoktu cihazım henuz 2 günlük kayıdı yoktu ondan şüphelendim ve gidip hemen kaydı yaptırdım imeiyi kontrol ettigimde kayıtlı gözüküyor su an fakat hala hala servis yok mesajini alıyorum bunun sebebi ne olabilir?

1-10 gün arasında değişiyor işleme almaları diye biliyorum kayıtlı görünebilir fakat hat alması biraz zaman alır bundan dolayı isterseniz oparatörünüzü arayıp durum bilgisi alın. Ben olsam öyle yapardım kısaca

Birde cihazınız simfree mi yazdıklarınıza göre simfree olarak tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f.e.a.r -- 24 Haziran 2011; 0:46:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: f.e.a.r
    quote:

Orijinalden alıntı: YolunuŞaşıranPusula

Arkadaslar bu sabah kalktığımda hat yoktu cihazım henuz 2 günlük kayıdı yoktu ondan şüphelendim ve gidip hemen kaydı yaptırdım imeiyi kontrol ettigimde kayıtlı gözüküyor su an fakat hala hala servis yok mesajini alıyorum bunun sebebi ne olabilir?

1-10 gün arasında değişiyor işleme almaları diye biliyorum kayıtlı görünebilir fakat hat alması biraz zaman alır bundan dolayı isterseniz oparatörünüzü arayıp durum bilgisi alın. Ben olsam öyle yapardım kısaca

Birde cihazınız simfree mi yazdıklarınıza göre simfree olarak tahmin ediyorum.

Hayır cihazım sim free değil Gevey var

• açıp kapattığımda hat gelmiyor diyen arkadaşlar carrier menüsünden operatörünüzü manuel olarak secerseniz telefon açılır açılmaz hat 1-2 saniye içinde geliyor.. yalnız birkaç kişi denememiz lazım ben bu yöntem ile açmayı başardım internet bile geldi fakat 5-6 dakika sonra hat kayboldu ekrandan ve reboot etmeden birdahada gelmedi..deniyorum biraz daha gelişme olursa yazmaya çalışırım, sabh iş var uğraştığımız işlere bakın :D
  • quote:

açıp kapattığımda hat gelmiyor diyen arkadaşlar carrier menüsünden operatörünüzü manuel olarak secerseniz telefon açılır açılmaz hat 1-2 saniye içinde geliyor.. yalnız birkaç kişi denememiz lazım ben bu yöntem ile açmayı başardım internet bile geldi fakat 5-6 dakika sonra hat kayboldu ekrandan ve reboot etmeden birdahada gelmedi..deniyorum biraz daha gelişme olursa yazmaya çalışırım, sabh iş var uğraştığımız işlere bakın :D

Dediginiz gibi yaptim hat geldi yalniz 3 bar cekiyordu 3g yi acinca sinyal 0 landi ve hat gitti
  • Benim hala gelmedi ama bu patlak garip seylerin parasini vermiş olmak beni simdiden rahatsiz ettigi icin paypal dispute actim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xray14

quote:

açıp kapattığımda hat gelmiyor diyen arkadaşlar carrier menüsünden operatörünüzü manuel olarak secerseniz telefon açılır açılmaz hat 1-2 saniye içinde geliyor.. yalnız birkaç kişi denememiz lazım ben bu yöntem ile açmayı başardım internet bile geldi fakat 5-6 dakika sonra hat kayboldu ekrandan ve reboot etmeden birdahada gelmedi..deniyorum biraz daha gelişme olursa yazmaya çalışırım, sabh iş var uğraştığımız işlere bakın :D

Dediginiz gibi yaptim hat geldi yalniz 3 bar cekiyordu 3g yi acinca sinyal 0 landi ve hat gitti

3g yi açınca sinyalin düşmesinin sebebi sarı paket geveylerin kendisinden kaynaklanan birşey sinyal problemleri varmış..

manuel olarak turkcell secince herhangi bir şekilde hat giderse tekrar geri gelmiyor geveyi çıkartıp takmak ve 112 aramak falan filan gerekiyor hala uğraşıyorum elimdeki cihazlar ile birtanesi kesin bozuk voltaj problemli durduk yere no sim diyor diğeri düzgün çalışmasına rağmen restart edince hat gelmiyor 112 aramak falanda işe yaramıyor no service kalıyor..çözemedim

• Merhaba Arkadaşlar,

Gevey ilk çıktığı zamanlar aldım ve su zamana kadar sorunsuz kullanıyordum. Fakat son birkaç gündür şarj inanılmaz az gitmeye başladı ve sabah 8 de sarjdan aldıgım teli, aksam 7ye kadar zor kullanabilir oldum. (3g açık, wi-fi kapalı, push notificationlar ve haberler baya bir geliyorken ve normal konusma süreleri ile)

Bu durum sonrasında yine foruma geri döndüm ve okumaya başladım. Sam hakkında bilgi edindim, yükledim söylenenleri yaptım fakat fark yok gibi. Buarada uyumlu versiyon ve basebandler hakkında haberler gördüm. Bu arada hala 4.2.1 versiyonunu kullanıyor olduğumu ve 4.3.3 te bile geveyin çalıştığını farkettim. (başlarda iphonum çalışıyo diye şükredip 4.3'e yükseltmeyi düşünmüyordum)

Ama artık hem daha fazla özellik ve daha fazla şarj süresi için versiyonu yükseltmeye karar verdim. Fakat okuduğum yüzlerce msjla kafam baya bi karıştı.
    Bu konuda bana yardımcı olup kısaca neler yapmam gerektiğini yazarsanız sevinirim.

iPhone4
    version: 4.2.1
    model firmware:03.10.01

anlayacagınız üzere baseband korunarak versiyon yükseltmiştim.

Sonuç olarak, telefonumu 4.3.3'e baseband korumadan yükseltmemi mi önerirsiniz ? (batarya ve push not. ve facetime sorunlarını çözmek için)
    Bu işlemi direk itunestan yükseltip sonrasında orjinal At&t kartımla aktivasyon yapıp sonra jailbreak yapmamı mı önerirsiniz ? (hangi proglar kullanılmalı ?) yada bu işlemde yapmam gereknler nedir ?

yoksa koruyarak yükseltsemde batarya problemi ortadan kalkıyor mu ?

Yazılımsal unlock cıkma ihitmali nedir ? çok azsa baseband için kasmayalım :)

Şimdiden çok teşekkürler..:)

• Onceki seriden daha duzgun calisiyor. Her acista 112 cevirmek cok zor degil. Beklemek yerine 112 ac kapa 1 dakkada bitiyor.
  • şimdi arkadaşlar en mantıklı turbo sim hangisi şu anda ?

ben şu 112 arama olayından sıkıldım yeni bir turbosim almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: -YağmurAdam-

Onceki seriden daha duzgun calisiyor. Her acista 112 cevirmek cok zor degil. Beklemek yerine 112 ac kapa 1 dakkada bitiyor.

hakkaten ilk çıkan versiyonlar süper kendisi kaliteli tray i kaliteli bu supremelerde tam batırmış adamlar, 1 kere datayı kapatarak hat alabildim birdaha çalışmadı saçmalayıp duruyor umarım 2. versiyonlar düzgün çıkar ilk versiyonlar çöp oldu atsan atılmaz satsan satılmaz birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: webcin

Arkadaşlar forumu okudum bir sürü bilgi ve GEVEY modeli var...
    Tecrübeli arkadaşlar cevap verirler sanırım...

4.3.3 için GEVEY alacağım! Şu anda en sorunsuz ve makul fiyatlı GEVEY hangisidir! Ben anladığım kadarıyla GEVEY PRO iyi gibi doğrumudur? Teşekkürler...

Merhaba,

Gevey Pro nun su avantaji var, Mikro Sim kartini kesmek zorundan kalmazsin. Ama her adimda 112/118 i arayarak sinyal i ve 3G yi acmak zorundasin.

Gevey Supreme Sari larda, 112/118 adimini 1 kez yapman yeterlidir, bir daha sinyal hep gelir (telefonu kapatip acsan dahi) Fakat 3G eger telefonu kapatip acarsan gelmez, 112/118 adimini tekrar yapman gerekir. (Turkiye'de 3G gelmiyor. Amerika, Kanada, vb diger cogu ulkede sorunsuz 3G de geliyor)

Gevey Supreme Kirmizi da tum 3G sorunlari her ulke icin giderilmis, Turkiye'de de 3G sorunsuz gelir. 112/118 adimini sadece 1 kez yapmaniz yeter, telefonu kapatip acsaniz dahi artik sinyal ve 3G sorunsuz geliyor. Fiyati Sarinin biraz daha uzerinde haliylen.

Youtube da gevey iphone 4 unlock guide step by step diye arama yaparsan, adim adim bir kac video ya ulasabilrsin.

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cedin

quote:

4.3.3 için GEVEY alacağım! Şu anda en sorunsuz ve makul fiyatlı GEVEY hangisidir! Ben anladığım kadarıyla GEVEY PRO iyi gibi doğrumudur? Teşekkürler...

gevey supreme 2nd edition (kırmızı paket) olanlar sorunsuz görünüyor alabilirsiniz 112 arama derdinde kurtulursunuz fiyatlarıda uygun.

bi de nerden alabilecemize dair fikir söleyebilir misiniz ? :))

Teşekkürler... Acaba Türkiye de satışı var mı bu modelin?...

Sahibinden buldugum kadariyla en uygun yer - Telefonculara gitme, onlarda sahibinden den alip x5 yapip 100 tl ve uzerine satiyorlar :p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webunlocked -- 24 Haziran 2011; 13:35:10 >

• quote:

haydaaa ilk paketden vermiştik sipariş hiç altına yazmamış adamlar internet gelmez diye sunsky iyice dolandırıcı olmaya başladı, şimdi ikinci paketdende vereceğim sipariş dünyanın parasını harcadık alete iyimi

abi dikkat et, o kirmizi resimli olanda da detayli yazi yok, hangisi sattiklarini belirtmemisler. sari da olabilir belki (?) sormakta fayda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: webunlocked

quote:

Merhaba,

Gevey Pro nun su avantaji var, Mikro Sim kartini kesmek zorundan kalmazsin. Ama her adimda 112/118 i arayarak sinyal i ve 3G yi acmak zorundasin.

Gevey Supreme Sari larda, 112/118 adimini 1 kez yapman yeterlidir, bir daha sinyal hep gelir (telefonu kapatip acsan dahi) Fakat 3G eger telefonu kapatip acarsan gelmez, 112/118 adimini tekrar yapman gerekir. (Turkiye'de 3G gelmiyor. Amerika, Kanada, vb diger cogu ulkede sorunsuz 3G de geliyor)

Gevey Supreme Kirmizi da tum 3G sorunlari her ulke icin giderilmis, Turkiye'de de 3G sorunsuz gelir. 112/118 adimini sadece 1 kez yapmaniz yeter, telefonu kapatip acsaniz dahi artik sinyal ve 3G sorunsuz geliyor. Fiyati Sarinin biraz daha uzerinde haliylen.

Youtube da gevey iphone 4 unlock guide step by step diye arama yaparsan, adim adim bir kac video ya ulasabilrsin.

sarı gevey için verdiğiniz tüm bilgiler yanlış elimde 2 adet var ikiside problemli kapatıp açınca hat falan gelmiyor, ancak operatörü manuel olarak seçerseniz açıp kapattıkdan sonra hat geliyor bundada handikap telefonun çekmediği biryere girerseniz hat gidiyor ekranda hatın gittiğine dair uyarı çıkıyor ve birdaha hat gelmiyor..sarı geveylerden kimse almasın komple bozuklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: emceishere

Merhaba Arkadaşlar,

Gevey ilk çıktığı zamanlar aldım ve su zamana kadar sorunsuz kullanıyordum. Fakat son birkaç gündür şarj inanılmaz az gitmeye başladı ve sabah 8 de sarjdan aldıgım teli, aksam 7ye kadar zor kullanabilir oldum. (3g açık, wi-fi kapalı, push notificationlar ve haberler baya bir geliyorken ve normal konusma süreleri ile)

Bu durum sonrasında yine foruma geri döndüm ve okumaya başladım. Sam hakkında bilgi edindim, yükledim söylenenleri yaptım fakat fark yok gibi. Buarada uyumlu versiyon ve basebandler hakkında haberler gördüm. Bu arada hala 4.2.1 versiyonunu kullanıyor olduğumu ve 4.3.3 te bile geveyin çalıştığını farkettim. (başlarda iphonum çalışıyo diye şükredip 4.3'e yükseltmeyi düşünmüyordum)

Ama artık hem daha fazla özellik ve daha fazla şarj süresi için versiyonu yükseltmeye karar verdim. Fakat okuduğum yüzlerce msjla kafam baya bi karıştı.
    Bu konuda bana yardımcı olup kısaca neler yapmam gerektiğini yazarsanız sevinirim.

iPhone4
    version: 4.2.1
    model firmware:03.10.01

anlayacagınız üzere baseband korunarak versiyon yükseltmiştim.

Sonuç olarak, telefonumu 4.3.3'e baseband korumadan yükseltmemi mi önerirsiniz ? (batarya ve push not. ve facetime sorunlarını çözmek için)
    Bu işlemi direk itunestan yükseltip sonrasında orjinal At&t kartımla aktivasyon yapıp sonra jailbreak yapmamı mı önerirsiniz ? (hangi proglar kullanılmalı ?) yada bu işlemde yapmam gereknler nedir ?

yoksa koruyarak yükseltsemde batarya problemi ortadan kalkıyor mu ?

Yazılımsal unlock cıkma ihitmali nedir ? çok azsa baseband için kasmayalım :)

Şimdiden çok teşekkürler..:)

Arkadaşlar, arkadaşımızda yaşanan sorunun aynısını ben de yaşıyorum. Yaklaşık 2,5 ay kadar ilk çıkan Geveyleri sorunsuz kullanıyordum. 2 gün önce sabah kalktığımda önce "No Service" uyarısı ile karşılaştım. O akşam telefonu yeni şarj etmiştim ve sabah kalktığımda 17% gitmişti. Daha sonra gevey işlemlerini yeniden yaptım neyseki hat geri geldi fakat o gün bugündür şarj garip bir şekilde çabuk bitmeye başladı.

Telefonun arka planında çalışan hiçbir program yok. Wi-Fi, 3G dahil herşey kapalı olmasına rağmen neden bu kadar çabuk bitiyor bir anlam veremiyorum. Üstelik telefonumda ne Ultrasnow ne Cydia, vs.. hiçbirşey yüklü değil. Jailbreak dahi yapmadım anlaşılacağı üzere. Versiyonum 4.1 bb 02.10.04. Yorum yapabilirseniz harika olur. Teşekkürler.

• slm arkadaşlar birkaç sorum var
    1) 4.1 iphone 4 geveyle kullanıyorum her aramamda arama yönlendirme etkin yazısı çıkıyor acaip sinir ediyor beni :) bunu gidermemin bir yolu varmı
    2) 4.3.3 e geçsem bu yazı yine çıkarmı
    3) son olarak geveyi yaypelden aldım burdan alan arkadaşlarda 4.3.3 te gevey çalışıyormu
    cevaplar için şimdiden herkese teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.