Şimdi Ara

GEVEY Sim - KULLANICI TECRÜBELERİ Konusu (Iphone 4 İçin Donanımsal Unlock) (212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.700
Cevap
8
Favori
446.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tweaker

quote:

Orijinalden alıntı: ZeneX

quote:

Orijinalden alıntı: bystenly
    Arkadaşlar sormak istediğim bir şey var Turkcell bu microsim için herhangi bir ücret alıyomu?

10 TL aliyor. Standart fiyatidir.

TIM lerden alin. Fazla fiyat isterse 10 lira olmasi gerektigini soyleyin. Ve elinizdeki SIM karta ihtiyaclari yok, SIM kartim yok kirildi falan dersiniz. Bunu soyluyorum cunku bazilari elinizdeki SIM i kesip Micro Sim boyutuna getiriyor ve sizden para istiyorlar. Madem para vereceksiniz hakkinizi alin degil mi?

Kolay gelsin.

Simcard ve Microsim card kesinlikle ama kesinlikle ÜCRETSİZDİR!

Herhangi bir Tim'de (Benim tecrübeme göre yalnızca Anadolu Yakası - Palladium TRCELL TİM'de istemediler) sizden 10TL isteyeceklerdir , yalnızca ve yalnızca kartın ücretsiz olduğunu söylemeniz yeterli , kesinlikle 2. defa sizden istemezler , 2 günde aldığım 3 kartı da böyle aldım ve Turkcell Gold müşteri temsilcim de kesinlikle ücret ödemememi ve bayii ücretsiz olduğunu söylememe rağmen ısrar ederse yalnıca turkcell'i aramamı söyledi.

Herseferinde 10 tl vermeyin , tekrar ediyorum kartların hepsi ücretsizdir.
    10 TL keyfi bir uygulamadır.

Siz Gold abonesiziniz diye ücretsiz olabilir mi?

• arkadaslar merhabalar benim de ilginç bir gevey li iphone 4 sorunum oluşmuş durumdadır. telefonu açıyorum işlemleri yapıyorum sorun yok telefon çekiyor arama yapabiliyorum 3g açıkken telefonuma arama gelmiyor ama ben arama yapabiliyorum ??? 3g yi kapatınca sıkıntı kalmıyor ... bunun sebebi nedir bana da fikir verebilirseniz çok makbule geçecektir .... Bu geveyli kartlar sanırım sıkıntılı birçok insan sıkıntı yaşıyor bu konuda rebel çıkmış piyasada telefoncular getirmeye başlamışlarmıdır bilmiyorum ama rebel daha mantıklı bir sonuç verir umarım yada unlock falan çıkar....
    son bir sorum daha olacak benım i phone num 4.3.2 ( 8h7) sürüm. bunu 4.3.3 yapabiliyormuyum i tunes öneriyor :) yapan varmıdır acaba.

operatör Carrier 10 . 0 yazıyor modem firmware 04 . 10 . 01 yazıyor..

evet sayın arkadaşlar bilgilerinizin sonucunda yanıtlarınızı bekliyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya_egemen -- 29 Mayıs 2011; 23:26:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaya_egemen

arkadaslar merhabalar benim de ilginç bir gevey li iphone 4 sorunum oluşmuş durumdadır. telefonu açıyorum işlemleri yapıyorum sorun yok telefon çekiyor arama yapabiliyorum 3g açıkken telefonuma arama gelmiyor ama ben arama yapabiliyorum ??? 3g yi kapatınca sıkıntı kalmıyor ... bunun sebebi nedir bana da fikir verebilirseniz çok makbule geçecektir .... Bu geveyli kartlar sanırım sıkıntılı birçok insan sıkıntı yaşıyor bu konuda rebel çıkmış piyasada telefoncular getirmeye başlamışlarmıdır bilmiyorum ama rebel daha mantıklı bir sonuç verir umarım yada unlock falan çıkar....
    son bir sorum daha olacak benım i phone num 4.3.2 ( 8h7) sürüm. bunu 4.3.3 yapabiliyormuyum i tunes öneriyor :) yapan varmıdır acaba.

operatör Carrier 10 . 0 yazıyor modem firmware 04 . 10 . 01 yazıyor..

evet sayın arkadaşlar bilgilerinizin sonucunda yanıtlarınızı bekliyorum .

4.3.3 te çok güzel çalışıyor tavsiye ederim pil ömrü de gözle görülür bi şekilde artıyor ama bb koruma falan yapmamak gerekli son bb ta kullanılmalı (senin için hiç problem yok) bnce herkes 4.3.3 yapmalı çünkü apple ın bundan sonra çıkaracağı ios ve bb larda gevey çalışırmı çalışmazmı bilemeyiz 4.3.3 yapıp elinde shsh kaydı olmayanlar alsın** ileride kayıtları bulunmayanların telefonları arıza çıkardığında tekrar ipod touch sahibi olabilirler

• arkadaşlar okuyun 112 aramadan aktivasyon yapıyor.gevey pro plus

http://veryrite.com/2011/05/24/gevey-pro-plus-do-not-require-112-dialing-to-unlock-iphone-4/ video yu seyredin
  • quote:

Orijinalden alıntı: saay

arkadaşlar okuyun 112 aramadan aktivasyon yapıyor.gevey pro plus

http://veryrite.com/2011/05/24/gevey-pro-plus-do-not-require-112-dialing-to-unlock-iphone-4/ video yu seyredin

112 aramasını yine de yapıyor. Şu cümleye dikkat edin:
    "Although GEVEY Pro Plus will still be dialing 112 but without bothering you to do the process."

Yani bu videodaki Gevey Pro 112 aramayı arkaplanda yapıyor, bize yaptırtmıyor. Benim tek gördüğüm fark: iki-üç defa yapılan uçak moduna alıp çıkarma gerektirmiyor (ve gelen hata mesajları) oluşu. Ayrıca kapatıp açınca sıfırdan işlemleri yapmaya gerek olmuyor anlaşılan.

Henüz satışa sunulmamış gibi ama eli kulağındadır:
    http://www.mydalle.com/genuine-gevey-superme-plus-iphone-4-sim-unlock-will-coming-soonnot-need-call-112only-accept-pre-order_p977.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ringoffire -- 30 Mayıs 2011; 14:46:40 >

• dediğiniz olabilir. ama sonuçta uğraşmadan çalışması çok güzel
  • slmlar herkese

iphone 4 4.3.3 kullanıorum jailbreakli ve geveyli.

ne geveyde ne jailbreakde nede firmware de bi sorunum var herşey tıkır tıkır çalışıor.

ancak pek önemli değil belki ama turkcell pusula çalışmıor :D ne wi fi da nede 3g de bunun nedenini bilen varmı ?
  • arkadaşlar gevey almayı düşünüyorum uluslararası dolaşımı açtığımızda faturaya farklı bir tarife yansıma olayları var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atilla202
    arkadaşlar gevey almayı düşünüyorum uluslararası dolaşımı açtığımızda faturaya farklı bir tarife yansıma olayları var mı ?

Yansimaz. Hattinizi normal sekilde kullanirsiniz. Ayrica ben satiyorum ayni gun ucretsiz kargo ile 24 tl.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tweaker

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bystenly
    Arkadaşlar sormak istediğim bir şey var Turkcell bu microsim için herhangi bir ücret alıyomu?

10 TL aliyor. Standart fiyatidir.

TIM lerden alin. Fazla fiyat isterse 10 lira olmasi gerektigini soyleyin. Ve elinizdeki SIM karta ihtiyaclari yok, SIM kartim yok kirildi falan dersiniz. Bunu soyluyorum cunku bazilari elinizdeki SIM i kesip Micro Sim boyutuna getiriyor ve sizden para istiyorlar. Madem para vereceksiniz hakkinizi alin degil mi?

Kolay gelsin.

Simcard ve Microsim card kesinlikle ama kesinlikle ÜCRETSİZDİR!

Herhangi bir Tim'de (Benim tecrübeme göre yalnızca Anadolu Yakası - Palladium TRCELL TİM'de istemediler) sizden 10TL isteyeceklerdir , yalnızca ve yalnızca kartın ücretsiz olduğunu söylemeniz yeterli , kesinlikle 2. defa sizden istemezler , 2 günde aldığım 3 kartı da böyle aldım ve Turkcell Gold müşteri temsilcim de kesinlikle ücret ödemememi ve bayii ücretsiz olduğunu söylememe rağmen ısrar ederse yalnıca turkcell'i aramamı söyledi.

Herseferinde 10 tl vermeyin , tekrar ediyorum kartların hepsi ücretsizdir.
    10 TL keyfi bir uygulamadır.

Siz Gold abonesiziniz diye ücretsiz olabilir mi?

Hayır kesinlikle değil , Turkcell'i arayıp sorabilirsiniz , simcard ve microsimcard ücretsizdir isterseniz günde 5 tane alın farketmez, benden istanbulda tek bir tim hariç geri kalan hepsi 10tl ücret istedi , bu keyfi bir uygulama , hiçbirinde vermedim ve 2. defa da sormadılar.İsterseniz deneyebilirsiniz.

• yeni geveyde teli açıp kapatınca işlemleri yeniden yapmıyacaksa o zaman güzel olur işte ama sanmıyorum kapatıp açıncada muhtemelen işlemleri kendi otomatik yapacak
  • Arkadaslar bir sorum olacak.gevey kartli,jbsiz,4.1 versiyonlu telimle
    app storedan parali uygulamalari indirmek icin kredi karti bilgilerimi
    Girip kaydediyorum ama kabul etmiyor.lutfen uygulama metodunuzu degistirin
    Diye bi uyari cikiyor. Ne yapmam gerekiyor arkadaslar?

• LÜTFEN DİKKAT
    Arkadaşlar gevey kullanmaya başlayalı 3-4 ay oldu. Şuana kadar da hiç sorun yaşamadım. Ta ki 3g yi açtırmak için uğraşana kadar. Turkcell e nesaj attım açıldı. Hücresel veri alanındaki APN kısmına "internet" yazdım. 10 dk kullandım. Kapattım. Sonra 2 gün önce gene 10 dk açtırdım. Gene kapattım ama bana turkcellden bir mesaj geldi 99 tl oldu dedi internet bedelin. KOOOOLL center i aradım 396 mb kullanmışsın dediler bende ne varsa kapattım telefonda. 3G kapalı, hücresel veri kapalı. Şimdi bende mi bir hata var yoksa gevey yüzünden mi bana bu kadar fatura geldi. 99TL + tarife ücretim 140 TL fatura yolda. Diğerlerine soruyorum bende 3G sürekli açık ayda 10 tl yi geçmiyor dediler. Lütfen bilen biri bana açıklasın durumu. Saygılarımla.

• Ben şunu farkettim hücresel veri açık olduğunda normal SMS bile atsan download kotandan yiyor. Yani telefon içindeki ayarlardaki kullanıma girdiğimde normal E açıkken sms attım telefondaki toplam download miktarlarında artış gözlemledim. Yani bir şekilde Edge üzerinden interneti de kullanıyor olabilir mi acaba iphone ?

not : Bu download kullanımını turkcell den kontrol etmedim ama. SAdece iphone ayarlar kısmındaki kullanım bölümünden kontrol ederek bu yorumu yapıyorum şu an ve mantık yürütüyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: zombie39

LÜTFEN DİKKAT
    Arkadaşlar gevey kullanmaya başlayalı 3-4 ay oldu. Şuana kadar da hiç sorun yaşamadım. Ta ki 3g yi açtırmak için uğraşana kadar. Turkcell e nesaj attım açıldı. Hücresel veri alanındaki APN kısmına "internet" yazdım. 10 dk kullandım. Kapattım. Sonra 2 gün önce gene 10 dk açtırdım. Gene kapattım ama bana turkcellden bir mesaj geldi 99 tl oldu dedi internet bedelin. KOOOOLL center i aradım 396 mb kullanmışsın dediler bende ne varsa kapattım telefonda. 3G kapalı, hücresel veri kapalı. Şimdi bende mi bir hata var yoksa gevey yüzünden mi bana bu kadar fatura geldi. 99TL + tarife ücretim 140 TL fatura yolda. Diğerlerine soruyorum bende 3G sürekli açık ayda 10 tl yi geçmiyor dediler. Lütfen bilen biri bana açıklasın durumu. Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: amantessunt

Arkadaslar bir sorum olacak.gevey kartli,jbsiz,4.1 versiyonlu telimle
    app storedan parali uygulamalari indirmek icin kredi karti bilgilerimi
    Girip kaydediyorum ama kabul etmiyor.lutfen uygulama metodunuzu degistirin
    Diye bi uyari cikiyor. Ne yapmam gerekiyor arkadaslar?

App store ne demek? 4.3.3 JB yap ne uraşıyon bea
  • Çok mantıklı mı bilmiyorum ama bildirimler açıksa onlar da internet kotasından yiyordur.
    Yada 2. seçenek arkada çalışan skype tarzı program vardır.

Ama iki durumda da interneti kapatamamış olma ihtimaliniz üzerinden yorum yaptım.

quote:

LÜTFEN DİKKAT

• quote:

LÜTFEN DİKKAT

geveyle alakası yok.bendede turkcell var ve 3g sürekli acık,3g nin olmadıgı yerde edge acık yani internet sürekli acık, face den bildirimler geliyor, whatsuptan sürekli mesajlasıyorum arada face ve internet sitelerine giriyorum, ayda 250mb kullanıyorum. bu arada ayarlar-genel-kullanım dan indirdiginiz yada kullandıgınız veri miktarını gorebilirsiniz.iphone da ne yazıyorsa turkcellden kota sorgulattıgımda aynısı cıkıyor. siz muhtemelen ya tv ,ya radyo yada internetle ilgili bir uygulamayı arka planda acık bırakmıssınız.kullandıgınız programların hepsini kullandıktan sonra kapatın hic bir sorun yasamassınız.bildirimler dahil o kadar kota yemesi imkansız.ayrıca herhangi bir internet paketine üye degilseniz faturanız kolll gibi gelmeye devam edecektir o yüzden hemen bir net paketine üye olun.

• Bu kota olayı hakkında bende bir şey sormak istiyorum(biraz saçma gelebilir :) daha önce 3g yi kullanmadığım için mazur görün). 3G açık iken wifi ye bağlandığım zaman. Internet hangisi üzerinden devam ediyor 3G mi yoksa wifi üzerinden mi. Zira wifi ye bağlanınca wifi simgesi belirip diğeri kayboluyor ama emin olamadım...
  • Merhaba arkadaslar ben 2 aydır jb siZ ip 4 4 3 3 kullanıyorum hala sim rehberi sorunu yasıyorum yani gelen arkadaslarımın adı değil numarası çıkıyor yardımcı olablirmisiniz?
  • wifi kullanılır 3g kullanılmaz. Detay hakkında ayarlar menüsünde genel-kullanım var orada ne kadar simcard'tan internet kullandığın yazıyor. Oradan da kontrol edebilirsin.

quote:

Orijinalden alıntı: kingofrogues07

Bu kota olayı hakkında bende bir şey sormak istiyorum(biraz saçma gelebilir :) daha önce 3g yi kullanmadığım için mazur görün). 3G açık iken wifi ye bağlandığım zaman. Internet hangisi üzerinden devam ediyor 3G mi yoksa wifi üzerinden mi. Zira wifi ye bağlanınca wifi simgesi belirip diğeri kayboluyor ama emin olamadım...
  • 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.