Şimdi Ara

GETZ MODİFİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
25.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2006 MODEL HUNDAİ GETZ KULLANIYORUM ARACIM SUAN ORJİNAL HALİYLE BİRAZ MODİFİYE NASİL OLUR YADA MODİFİYE UYARMI YADA ELİNDE MODİFİYELİ HALİ OLAN VAR MI BİLGİLERİNİZE SİMDİDEN TESEKKURLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shades -- 5 Ekim 2007; 22:08:46 >

• bence uyar dış görünüş önemli bence dış görünüşünü yapmalısın sonra durumuna görede motorda da bişiler yapabilrisn xenon far ve sisle başla bence
  • SAOL ELİNDE MODİFİYELİ HALİ VARSA GÖRMEK İSTERİM
  • bencede uyar yollarda birsürü modifiyeli gördüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: shades

SAOL ELİNDE MODİFİYELİ HALİ VARSA GÖRMEK İSTERİM

bu biraz fazla gelebilir
     GETZ MODİFİYE
    Bunlarda tr den örnekler
     GETZ MODİFİYE
     GETZ MODİFİYE
    başka bir yurt dışı örnek
     GETZ MODİFİYE
     GETZ MODİFİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flyer17 -- 9 Ekim 2007; 21:32:06 >

• Bu aracı modifiyeli hallerini goruyorum yollarda ve aşırıya kaçmadan çok güzel sonuçlar alınabiliyor arabaya yakışıyor modifiye.Eğer ucuza ve abartıya kaçmazsan yakışır
  • quote:

Orjinalden alıntı: thispotkey

Bu aracı modifiyeli hallerini goruyorum yollarda ve aşırıya kaçmadan çok güzel sonuçlar alınabiliyor arabaya yakışıyor modifiye.Eğer ucuza ve abartıya kaçmazsan yakışır

aynen katılıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Euro5 Fiat Punto Yardım !
    6 yıl önce açıldı
    fıat brava modifiye edilir mi?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar yardımlarınız ıcın tskler yorumlar içinde resimler icinde hepinizin mübarek ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlar iyi bayramlar dilerim
  • çok abartmamak kaydıyla öncelikle bir bodykit +spor yaay+ön panjur+güzel 16' lastik+güzel bir egsoz yeterli gerisi abartı olur.çok çok cafcaflı şeyler aağar kaçabilir dikkatli ol
  • SANAL OLANI HARİKA
  • mavi renkli olanda benim hoşuma gitti.
  • son durum nedir neye karar verildi??
  • Arkadaşlar kaç lira tutar bu saydıklarınız (bodykit, zenon, jant+lastik, sis, panjur) ama sade bişey olması lazım...

Ankara'da yapan bilindik biryer var mı ? gidip örneklere baksak....
  • Bak modifiye olarak şöyle yap aracına yay tak 2 cm yada 3 cm yaylık tak sonra beğendiğin bir jant al ama büyük olsun sonra getz için angel far yaptır...Sonra arka tamponu çıkart bir tasarımcıya ver adam şekil yapsın egzoz ucu al uyumlu olsun sonrada arka stoplar sonra sonra motor modifiyesi en sonda ses sistemi oldumu tmmdır..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.