Şimdi Ara

Getz 1.5 CRDI Classic Hakkında YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, çok yakın zamanda (bir iki güne kadar) bir tercih yaparak iki araçtan birini satın alacağım. İnternet üzerinden yaptığım araştırmalar sonucu kararsızlığım daha da arttı.

    Mevzu bahis araçlar 2011 getz 1.5 crdi classic 90.000 km ve 2011 era 1.5 crdi start 150.000 km. İkisinin de fiyatı hemen hemen aynı. İkisi de motorlarına ve kaportalarına expertiz garantisi veriyorlar, getz sadece motor kaputu değişmiş hasar kayıtsız, era kazasız boyasız değişensiz. İkisi de bulunduğum yere yakın, getz galeriden, era sahibinden.

    Gelelim benim için önemli olan kriterlere. Elbette aldıktan sonra minimum zararla ve çabuk şekilde satabileceğim bir araç almak istiyorum. yakıtı en önemli kısmı. Donanıma ve konfora ben önem vermiyorum fakat satarken alıcılar için tercih sebebi oluyor. Fazla km yapacağım için (iş sebebiyle) dizel araç olmasını istedim. Hızı seven biri değilim, hep düşük devirde kullanırım dolayısıyla da en yakıt tasarrufunu maksimum düzeyde sağlıyorum genellikle.

    Bu durumda sizce hangi aracı tercih etmeliyim? Aradaki 60.000 km'lik fark tercih sebebi olmalı mı? Ya da hangi sebeplerden hangisini seçmeliyim?

    Benim için çok değerli olan cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviay1912 -- 18 Ekim 2015; 16:53:39 >



  • öncelikle hangisini seçerseniz de Allah tan kazasız belasız sürüşler dilerim.
    Benim düşüncem ikisinide çok kolay ve hızlı bir şekilde elden çıkarabileceğiniz yönünde. era belki biraz daha hızlı ama getzin de arayanı ve alıcısı farklı oluyor. içinize sineni alın bence. satış konusunu dert etmeyin..
    düzeltme
    km farkını şimdi farkettim.
    beyanımı değiştiriyorum.
    İllaki getz derim ben.
    Tekrar hayırlı uğurlu olsun..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrhbb -- 22 Ekim 2015; 16:54:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.