< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bunu alacağıma arabaya bir depo mazot atar gezerim bin kat daha iyi. Arabası olmayan da bu fiyata direksiyon yerine kol bakabilirler
|
400 liralık direksiyon setini 4000 liralık setlerle kıyaslamak ne demek yahu ? Şimdi baktım, Snopy'nin eşdeğer seti 800 liraya satılıyor. Çoluk çocuk için gayet güzel, hatta profesyonel olmayan oyuncular bile alıp güzel güzel oynayabilir. Benimde ilk direksiyonum MS'nin 3-5 aynı özelliklere sahip direksiyonuydu. Çalışma hayatına başladığımda g25 almıştım.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
çok tat vermez ama çocuğa alınacaksa gayet iyi |
180 derece direksiyon hiç bir şekilde tat vermez. Dedikleri gibi çoluk çocuk eğlenir ama araç kullanmayı deneyimlemiş ya da kaliteli direksiyon seti test etmiş birisi için boşa para harcamaktan öteye gitmez. Birincisi his yok, ikincisi sağa sola döndürünce tak diye vuruyor zaten. Ve çoğu bu tip direksiyonlarda sağa şu derece döndür sola bu derece döndürdüm direksiyon az döndü çok döndü olayı yok. Klavye mantığı ile çalışıyor. ON-OFF mantığı. İyi bir bilgisayarınız var ve çok hevesliyseniz kampanya takip edip kaliteli bir direksiyon seti alın derim. |