Şimdi Ara

Getmyads ponzi diyenler ve ponzi olmasından korktuğu için giremeyrenler İçeri...(resimli kanitlar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • S.a arkadaşlar getmyads a 2 ay önce girdim. Çok şükür güzel kazanıyorum. Şimdi getmyads in ponzi olduğunu reklam işinin hikaye olduğunu söyleyenler var. Aslında sistemin dışında olduğu halde siistemi bilmediği halde yorum yapan kişi sayısı çok fazla.
    Öncelikle bir sistemin kazandırıp kazandırmadığını bilmek için içinde olmak gerekir. Yanı Dışardan yapılan yorumlar olumlu yorum bile olsa değersizdir.


    Bu konuyu başlıkta bellirttiğim gibi GMANın ponzi olduğunu reklam işinin kılıf olduğunu düşünen yada duyan bu sebeble sisteme giremeyenlere kanıtlamak için açtım.
    Son 4-5 gündür 3 yeni jeton aldım ve aktif etmedim.3 jeton demek günlük 1,5 usd kazancın yanında istediğim bir siteye kendi siteme mesala 600 ziyaretçi demek. Benim bir web sitem yok ama sisteme girmeyi düşünen arkadaşlardan web sitesi olan varsa ben bu 3 jetonu bu arkadaşın sitesinin reklamının yapılması için kullanacağım. Süreç sonunda seçtiğimiz katagoriden reklamını verdiğimiz sitenin istatislikler kısmında 600 ziyaretçinin traffic.getmyads.com adresinden geldiğini görecek ve ekran görüntüsü alıp burada bizlerle paylaşacak. Böylece bu adamların gerçekten bu işi yaptığını kanıtlamış olacak.......

    Not: Web sitesinin ana sayfasında sayaç olmalı
    ayrıca istatislikler kısmında gelen ziyaretçilerin yüzde olarak göstermeli ve gelen ziyaretçilerin nereden geldiğini göstermeli.
    Admin paneli bu şekilde sağlam ve detaylı olan bir site olursa daha net sonuçları görmemizi sağlayabilir.
    Hatta 3 aktif edilmemiş jetonda alt üyemde mevcut o jetonları da verdiğiniz site için kullanacağız buda yaklaşık 1,200 ziyaretçi demek


    (ana sayfasında reklam olan :D bu denemeden dolayı para da kazanabilecek :D )



    Evet web sitesi olan arkadaşlar sizlerden yanıt bekliyorum. sitesinin reklamını vermek isteyenleri bekliyorum...

    ayrica ek olarak bu gune kadar çektiğim paralarin faturalari...

    Getmyads ponzi diyenler ve ponzi olmasından korktuğu için giremeyrenler İçeri...(resimli kanitlar)Getmyads ponzi diyenler ve ponzi olmasından korktuğu için giremeyrenler İçeri...(resimli kanitlar)Getmyads ponzi diyenler ve ponzi olmasından korktuğu için giremeyrenler İçeri...(resimli kanitlar)Getmyads ponzi diyenler ve ponzi olmasından korktuğu için giremeyrenler İçeri...(resimli kanitlar)Getmyads ponzi diyenler ve ponzi olmasından korktuğu için giremeyrenler İçeri...(resimli kanitlar)Getmyads ponzi diyenler ve ponzi olmasından korktuğu için giremeyrenler İçeri...(resimli kanitlar)Getmyads ponzi diyenler ve ponzi olmasından korktuğu için giremeyrenler İçeri...(resimli kanitlar)Getmyads ponzi diyenler ve ponzi olmasından korktuğu için giremeyrenler İçeri...(resimli kanitlar)

    faturalardaki odeme durumu olan PAID yani odendi ibaresine dikkat edin bu odemeler benim cebime tl olarak geçti!!!
    bir 350 usd civarunda da cekebilecegim miktari cekmek yerine jeton alip jetin sayimi yukselttim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB38AB417 -- 16 Ocak 2017; 21:42:53 >







  • iyi günler dirtyinvestor.com sitem finans konulu paylaşımlar yapıyorum. yazar aramaktayım. daha çok kişiye sitem ulaşırsa kişisel birikim yapacak olanlara yeni fikirler verir. hem benim hoşuma gider şahışlara yardım etmek benim sitemi hit alması için yardımınıza ihtiyacım var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcanozen

    iyi günler dirtyinvestor.com sitem finans konulu paylaşımlar yapıyorum. yazar aramaktayım. daha çok kişiye sitem ulaşırsa kişisel birikim yapacak olanlara yeni fikirler verir. hem benim hoşuma gider şahışlara yardım etmek benim sitemi hit alması için yardımınıza ihtiyacım var

    3 jetonu sitenizin reklami icin kullanacagim 600 ziraetci demek. istatislik.kisminda gectimiz doneme ait kac kisi hangi linkten gelmis seklinde bi ekran goruntusu Atar misiniz. birde reklami verdikten sonra atarsiniz. getmyadsin adi gozukur.

    2. olarak finans kategorisinde tr dil secenegi ile reklami baslatiyorum.
  • Getmyads ponzi diyenler ve ponzi olmasından korktuğu için giremeyrenler İçeri...(resimli kanitlar)Getmyads ponzi diyenler ve ponzi olmasından korktuğu için giremeyrenler İçeri...(resimli kanitlar)Getmyads ponzi diyenler ve ponzi olmasından korktuğu için giremeyrenler İçeri...(resimli kanitlar)Getmyads ponzi diyenler ve ponzi olmasından korktuğu için giremeyrenler İçeri...(resimli kanitlar)



    pendding yazan islemde olan sizin sitenizin reklami.

    600 ziyaretçi web sayfaniza traffic.getmyads . c om dan web sitenize gelecek reklam linkleri verilmeden once su anki web sitenizin ziyaretci durumunu bizimle paylasir misiniz??


    Hayirli uğurlu olsun inşallah.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB38AB417 -- 13 Ocak 2017; 21:5:8 >




  • 20:30 verileri

    Getmyads ponzi diyenler ve ponzi olmasından korktuğu için giremeyrenler İçeri...(resimli kanitlar)
  • http://www.gtb.gov.tr/duyurular/getmyads-ve-mglobally-denetim-sureci-hakkinda-basin-duyurusu

    GETMYADS DEN UZAK DURUN ARKADAŞLAR PARALARINIZ ÇÖPE GİTMESİN DİKKAT!!!

    ATTIĞIM LİNKTEN BAKINIZ NEDEMEK İSTEDİĞİMİ ANLARSINIZ.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yucel067

    http://www.gtb.gov.tr/duyurular/getmyads-ve-mglobally-denetim-sureci-hakkinda-basin-duyurusu

    GETMYADS DEN UZAK DURUN ARKADAŞLAR PARALARINIZ ÇÖPE GİTMESİN DİKKAT!!!

    ATTIĞIM LİNKTEN BAKINIZ NEDEMEK İSTEDİĞİMİ ANLARSINIZ.

    vuraya da mi yazdin :)

    hadi size gun dogdu karalama kampanyası icin cahil insanlari kandirmaniz icin elinize koz gecti.

    ama kafasi basan bir insan bu ulkede istedigi sekilde yatirimini yapip parasini istedigi gibi harcama ozgulurgune sahip olduğunu bilir.

    zaten burda bahsedilen sey bankanligin incelemeye aldigidir.

    bunda bi sorun yok hatta iyi yapmışlar.

    bu surec sonunda olacak olan sey en fazla yasaklanmasi trden siteye erisimin engellenmesinir. bu durumda vpn dns denen icatlar devreye girer. yani kimse sana neden buraya yatirim yaptin 3 ay hapis cezasi veriyor yada para cezasi veriyoruz gibi bir durum soz konusu bile degildir.



    zaten incelemeye alindigini yaziyor verdigin linkte ayrica tr de bi temsilcisinin olmadigini soyluyor bu guzel bi bilgi bunu idda eden insanlara itibar



    sonuç olarak rahat olun bi cacik cikmayacaktir.




  • yada biz gma den vaz gecelim senin sistemine para yatiralim?? karalama amacin da bu sanirsam paramizi cope atmayalim yani. yeni bi konu acip sistemini tanitirsan kazancli ise ve kafamiza yatarsa ben bile girebilirim. mutlaka beni etiketle konu açarsan
  • asgari ücretin aclik sinirindan dusuk oldugu bir ülkede yasiyotuz hele bu asgari ucret ile yasayan insanlarin toplumun buyuk bir kismini kapsiyorsa insanlarin bu tur yatirim fikirlerine yanasmasi ve refah bi hayat icin yatirim yapmasi cok normal sadece dikkat etmek gerekir zaten canimizi disimize takip yillarca emek veripde biriktirdigimiz 3 kurus parayi kaptirmamak gerekir.

    ben kesinlikle istemem kimsenin 1 lirasi bile zarara ugramasin.

    burda onemli olan para kazanmaktir. ve gma de saadet zinciri mantigi yoktur. gma da asil kazanc yatirimdan gelir.

    ama en iyi reklam kulaktan kulaga yapilan reklamdir mantigi ile referans sistemi kurmuslardir ve belli bir komisyon veriyorlar.





    bakin istanbulda ankarada gma nin yaptigi isi yapan firmalar var tr yasalarina uygun jetin satiyorlar ve bu jetonlar gunluk size para kazandiriyor sadece kazanc daha düşük.

    adini hatirlamiyorum ama isteyen olursa bulabilirim.

    yani burda yasadisi olan hicbirsey yoktur. yasa disi olsa istanbulda ankarada bu firmalarin emsalleri olmazdi yada resmii kayitlari olmazdı





    saygilar




  • arkadaşım ben karalama yapmıyorum sadece kişileri uyarıyorum gümrük ve ticaret bakanlığının konusunuda ben açmadım sizin şirket devletine vergi vermeden kaçak yollardan ticaret yapmaya çalışıyor konuyu dikkatli okumanı tavsiye ederim 2 içinde de kapanacak şirketiniz ortada kalacaksınız paranız heba olmasın arkadaşım boşuna çöpe gitmesin paralarınız yazıktır günahtır ayrıca gelelim benim üye olduğum nilfa grup anonim şirketine türk şirketidir devletine vergisini veren türkiyede ofisleri bulunan şirket sahibine kolaylıkla ulaşılabilen bir şirkettir açık adresi vardır internette istediğiniz zaman gidip yerinde görebileceğiniz şirkettir kaçak yollarla işi olmayan haram malda gözü olmayan şirkettir

    saygılar sevgiler arkadaşım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yucel067

    arkadaşım ben karalama yapmıyorum sadece kişileri uyarıyorum gümrük ve ticaret bakanlığının konusunuda ben açmadım sizin şirket devletine vergi vermeden kaçak yollardan ticaret yapmaya çalışıyor konuyu dikkatli okumanı tavsiye ederim 2 içinde de kapanacak şirketiniz ortada kalacaksınız paranız heba olmasın arkadaşım boşuna çöpe gitmesin paralarınız yazıktır günahtır ayrıca gelelim benim üye olduğum nilfa grup anonim şirketine türk şirketidir devletine vergisini veren türkiyede ofisleri bulunan şirket sahibine kolaylıkla ulaşılabilen bir şirkettir açık adresi vardır internette istediğiniz zaman gidip yerinde görebileceğiniz şirkettir kaçak yollarla işi olmayan haram malda gözü olmayan şirkettir

    saygılar sevgiler arkadaşım

    tesekkur ederim bilgilendirme icin burdada haram bi sey yok. devlete vergi konusunda gelir vergisi alacaz desin devlet verelim biz vergiden kacmiyoruz.

    sizin dediginiz sirket trde tr yasalarina uygun ve vergisini oduyor bizim.sirketimiz honkong da mutlaka honkong devletine vergisini oduyordur.

    2 ay icinde kapanip kapanmayacagi konusuna gelince bu isin gelirinin iyi olmasi isin yuzde yuz devamliligi anlamina gelmiyor sizin nifa grupbun batip kacabilecegi gibi gma de batip kacabilir risk herzaman vardir ama yatirdigin paranin miktari ne olursa olsun .35 ayda geri aliyorsun sonrasi kâr oluyor yani burda girecegin risk 3.5 4 ay.

    her iste oldugi gibi risk bunda da var biz kimseye yuzde yuz guvenli demiyoruz.

    ben aslan sarinin ekibindeyim. dunya 3.su

    bu adam honkong a ingilirtereye amerikaya toplantilara gidiyor.

    hatta onumuzdeki ay tekrar toplantiya gidecek bize simintilarinizi paylasin ben orda dile getireyim dedi neyse isin ozu

    bu sistemin en az 5 sene gidecegi soyleniyor. ama hadi diyelim biz yanildik siz hakli çıktınız 2 sene gitti 2 sene sonra batip kactilar.

    e arkadasim zaten 1.000 usd yatirsan sen 2 sene sonunda 1 araba parasi almis oluyorsun hesap ortada.



    yakin gelecekte bi sorun olmicana eminiz ama mutlaka bigun bi yerde bitecektir.... bilen bunu bilerek girsin zaten.





    2 aya 5 aya 1 seneye bu sisteme bisi olmicaktir. isterseniz 1 sene sonra bugun bu konuyu hortlatabiliriz :).

    hakkimizda hayirlisi olsun...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcanozen

    20:30 verileri

    Getmyads ponzi diyenler ve ponzi olmasından korktuğu için giremeyrenler İçeri...(resimli kanitlar)

    islem beklemedeydi burda paylaşmıştım.

    su an isleme alınmış.

    sende sitenin istatislikten görebilirsin ayrica bende buradan gelen ziyaretçilerin hangi tarihde kac kisi gelmis gorebiliyorum. istatislik kisminda getmyads in linkini gördüğünde ekran görüntüsünü paylaşırsan sevinirim

    Getmyads ponzi diyenler ve ponzi olmasından korktuğu için giremeyrenler İçeri...(resimli kanitlar)

    Getmyads ponzi diyenler ve ponzi olmasından korktuğu için giremeyrenler İçeri...(resimli kanitlar)

    Getmyads ponzi diyenler ve ponzi olmasından korktuğu için giremeyrenler İçeri...(resimli kanitlar)

    Getmyads ponzi diyenler ve ponzi olmasından korktuğu için giremeyrenler İçeri...(resimli kanitlar)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • get my ads bugun 12 kişi siteyi ziyaret etmiş arkadaşlar yani get my ads trafik yöneten bir site

    Getmyads ponzi diyenler ve ponzi olmasından korktuğu için giremeyrenler İçeri...(resimli kanitlar)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcanozen

    get my ads bugun 12 kişi siteyi ziyaret etmiş arkadaşlar yani get my ads trafik yöneten bir site

    Getmyads ponzi diyenler ve ponzi olmasından korktuğu için giremeyrenler İçeri...(resimli kanitlar)

    Bu ekran görüntüsü getmyads in ponzi olmadığını bu adamlarin yatirimcilarinin yatirdiklari paralari gerçekten de bu iş için kullandıklarını Ahmetten aldığını mehmete mehmetten aldığını Ali ye vermediğini kanitlamak için yeterlidir diye düşünüyorum.

    tekrar söylüyorum sistemin dışında olupda 1 kurus yatırımı olmayan ve bu sistem reklam kilifi dır paranizi cope atmayin bu adamlar kaçacak göçecek gibi sacma yorumlarınızı lutfen kendinize saklayınız. hatta sistemin dışında olduğu halde olumlu yorum bile yapsa çok ciddiye almayın derim ben sistemin icinde ve tecrübe etmiş insanlarin yorumlarini dikkate alin derim ben.





    sistem budur arkadaşlar girmeyi düşünenler detayli kapsamli nedir ne değildir öğrenmek isteyenler pm ile msj atıp telefon numaranizi paslaşırsak kapsamlı detayli sekilde sistemi anlatıp beraber kazanç hesabı yapabiliriz. kafaniza yatarsa girersiniz yatmazsa sohbet etmiş oluruz :) saygilar iyi akşamlar.





    site sahibi arkadasimiza teşekkür ediyorum. 600 ziyaretçi tamamlandığında bize tekrar bi ekran görüntüsü atarsa seviniriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Getmyads ponzi diyenler ve ponzi olmasından korktuğu için giremeyrenler İçeri...(resimli kanitlar)





    diyor birileri çıkmış 2 aya gocecek kacacak ponzi diyor.







    bilmeyenler icin aslan bey dunya 3.sü ve sirket yoneticileri ile birebir gorusuyor ve toplantilara eksiksiz katiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son durum.

    burda biraz gec geliyor ama site sahibi arkadas istatisliklerden bakarsa kac kisi girmis diye. tekrar bi ss atar

    Getmyads ponzi diyenler ve ponzi olmasından korktuğu için giremeyrenler İçeri...(resimli kanitlar)s

    Getmyads ponzi diyenler ve ponzi olmasından korktuğu için giremeyrenler İçeri...(resimli kanitlar)a iyi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • istatislik ekran görüntüsünü guncelini paylasir misin hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • google analytics son durum

    Getmyads ponzi diyenler ve ponzi olmasından korktuğu için giremeyrenler İçeri...(resimli kanitlar)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • server kendi istatistik kısmı geç yansıyor veriler

    Getmyads ponzi diyenler ve ponzi olmasından korktuğu için giremeyrenler İçeri...(resimli kanitlar)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Getmyads ponzi diyenler ve ponzi olmasından korktuğu için giremeyrenler İçeri...(resimli kanitlar)

    Getmyads ponzi diyenler ve ponzi olmasından korktuğu için giremeyrenler İçeri...(resimli kanitlar)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcanozen -- 23 Ocak 2017; 0:54:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.