Şimdi Ara

GETİR TARAFINDAN DOLANDIRILDIM (YARDIM) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
3
Favori
10.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
162 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesilen faturaya 15 gun icinde fatura bedeli ve FAIZINI reddedecegini bildirir telgraf cek pttnin sitesinden basina bir sey gelmez. Dava acarlarsa telgrafi delil olarak sunman dosyayi kapatmak icin yeterli olur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Herhangi bir icra gelirse başımıza eve fiziki posta gelmesi gerekiyor değil mi? Postayla icra tebligatını aldığım an 7 günlük süre başlıyor doğru mudur?

• berk70 kullanıcısına yanıt

Evde yoksak ve haberimiz olmazsa nasıl oluyor icra süreci

• acarnurullah A kullanıcısına yanıt
    Sakın üste çıkmalarına izin vermeyin bu kurumsal firmalar kanserdir hepsi.Hatasını kabul ettilerse ben olsam tazminat davası açarım sicilimi bozmuşlar sonuçta.Yani neden telefon açıp özür dilesinlerki sizin yerinizde olsam renault yetkili servise gidip hasarın ne kadar çıkabileceğine dair ıslak imzalı bir belge alırdım çamurluk değişse bile o kadar fiyat çıkmaz yazık günah kar almaya çalışıyorlar bana kalırsa
    Hasara ilişkin dosyadaki bedelede inanamadım nedense

• Wampire^^ kullanıcısına yanıt
    Evde yoksan Muhtara bırakılır.. Evet 7 Gün içinde itiraz etmen lazım. Yoksa İcra memuru ve ilgili Avukat eve gelir ve Haciz işlemleri başlar. Evde yoksan bile, çilingir polis ile kapıyı açma hakları var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wampire^^ kullanıcısına yanıt

eve bırakmaya gelir kapıya geldik yoktunuz yazıp muhtara bırakırlar

ayrıca e tebligat var kabul edersen e tebligat da gelebilir eğer sürekli evde olmuyorsan hiç olmazsa öğrenmiş olursun

• zortak Z kullanıcısına yanıt

Lafın gelişi söylenmiş birşeydi. 1 liraya 1000 lira örneği verdim.

• Hocam büyük geçmiş olsun ancak bu size büyük bir hayat dersi olur. Sizi icraya verdikleri anda getir ile iletişimi kesip avukata gitmeniz gerekiyordu. Adamlar sizi hapisle tehdit etmiş, aile üyelerinizi aramışlar; bunlar hukuğa aykırı haraketlerdir. Ekonomik hayatınıza büyük takoz koymuşlar. Avukatlar ayağınıza gelmiş dava edelim diyorlar siz hala sadece çözülmesini istiyorum diyorsunuz.

DERHAL PROFESYONEL BİR HUKUK BÜROSUNA BAŞVURUN VE ORADAN PROFESYONEL DESTEK ALIN, GETİR'İ DAVA EDİN!

Adamlar hayatınızı karartmış siz hala saf gibi sadece çözülmesini istiyorum diyorsunuz.

• acarnurullah A kullanıcısına yanıt

buradaki tanımadığınız veya tanıdığınız kimseye özelden bilgilerinizi içeren dosya veya klasör atmayın derim hocam, inşallah bu arkadaşa atmamışsınızdır o istediği veriyi...

geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda çözüme ulaşırsınız.

• Bir anda çok büyüyen bir firmadan korkacaksın. Kesinlikle getirden bir daha hiç bir şey almamak gerek sanırım . Kredi kartları kayıtlı sonuçta bu sistemde .Her şeyi yapsalar sonrada bizle alakası yok deseler ne olacak?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Getir firmasından uzak durulması gerek sanırım. Benim çıkardığım ders bu oldu.
    Bunlardan iğne dahi almamak gerek.

• Getir firmasının motorsikletli kuryelerine değinmeden geçemeyeceğim. Çok tehlikeli motosiklet kullanıyorlar, kurallara uymuyorlar, buradan dahi belli firmanın anlayışı.

• getir böyle davranarak çok daha fazlasını kaybediyor. ben hiç kullanmadım. hiçbir zaman güvenemedim.

• MuharremAylar kullanıcısına yanıt
    Çok doğru söylüyor. Avukat tutup tazminat davası açmak şart !

• Ben de arada ihtiyaç oldukça Moov kullanıyordum da şunu okuduktan sonra hiç uğraşmaya değmez. Atlarım taksiye dertsiz tasasız en güzeli.

• 2 yıl önce instagramdan kapıda ödemeli bişey sipariş verip sonra kargo gelince vazgeçmiş bi akrabam. Adamlar da çakal bi hukuk bürosuna vermiş tehditvari şekilde sürekli 140₺ kargo parasını icra olacak diye istiyorlar. O zaman kapıya tebligat gelene kadar blöf olduğundan emin oldum. Teşekkürler

• Getir'den yalnızca 1 kez yemek siparişi vermiştim. Küçük bir ilçede oturduğum halde yemeğin gelmesi 1 saatten uzun sürdü, bununla da kalmayıp yanlış yemek getirdiler.

• Getirden en son abur cubur 4-5 parça bişe söylemiştim.

Siparişi teslim aldım baktım ki içindi iki adet dondurma yok.

Ne siparişi veren eksik getirdik dedi
    Ne hesaptan bildirim geldi
    Ne paramı hemen iade ettiler

Ertesi oturdum müşteri hizmetlerine derdimi yazdım.

Sonra iki farklı dondurmadan birini iade etmişler

Tekrar yaz ara derken ikinciyide iade ettiler

İki gün üç kuruşluk dondurmanın iadesiyle uğraştım.

Aman deyip umursamasam
    Adamlar bildiğin teslim etmedikleri ürünlerin üzerine yatacaklardı !!!

O gün bugündür, Getirmesinler ben getiririm diyorum.

• Araç kiralama şirketleri mi aman aman Allah düşman başına.

En son kiraladığım 3 günlük aracın teslimini yaptığım da
    Şerit ihlal cezası tarzında saçma bişeyden dolayı verdiğim teminattan para kestiler. Ki öyle bi durumda olmadı. Kaç yıldır araç sürüyorum hayatımda görmediğim bişey.

O gün bugündür aman diyorum aman hepsi kan emici sahtekarlar.

Sonrasında kör topal demeden bi linea aldık zaten.

Allah düşürmesin bunların eline.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs_tutkunu -- 18 Haziran 2022; 21:48:46 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.