Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) (219. sayfa)

-
-
Olmadı..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sondaki TL yi unutmayın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen dikkate aldım. Kampanya başarılı bir şekilde eklendi dedi ancak kampanyalar arasında göstermedi. Yine de sepet oluşturdum genelde düşüyor sepette diye. O da olmadı. Maalesef. Teşekkür ederim
Çalışmadı…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kişiye özel de değil anlamadım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende düştü
-
Eylül4 kodu ile getir yemek de 75 TL, getirbüyükte 250 TL, getirçarşıda 75 TL, getir de 100 TL indirim oluyor
-
Tşk
Getiryemek de alt limit 275 TL
Bu kampanyalardansa benim sattığım hesaplarla siparis vermek çok daha avantajlı yemekte 100/150 hesap var mesela getir küçük de aynısı şekilde büyükte 100/200 var
-
-
GETİR YEMEK KUPON KODU
LEZZET75TL
ALT LİMİT 30 TL
Getirde yarı yarıya saatler başlamış içim 400 gr kaşar 75 tl yumurta 15 li 40 tl ye geliyor başka ürünlerde var bakın arkadaşlar
getir yarı yarıyada 700 gr içim kaşar geldi 2 adet alabildim çabuk bitti.
-
Sabah sipariş verdim. İstanbul kart ile ödedim.
Mesaj geldi: "Siparişiniz stoğumuzda bulunmayan ürünler nedeniyle iptal edildi. İstanbul kart ile ödediğiniz için iade işlemi yapamıyoruz. Hesabınıza 180 gün boyunca geçerli 503 TL değerinde hediye kuponu tanımlayacağız. Kuponunuz tanımlandığında e-posta veya telefonla size bilgi vereceğiz."
Hem parayı geri vermiyorlar hem de kaç saat oldu gelen giden yok..
-
Teşekkür ederim…
Bu hediye kuponu diğer kampanyalarla birleşmiyordu sanki haberiniz olsun
Ben de komagene'den sipariş verdim, getir teslimatlı. 3 saat bekleyip teslim edildi yaptılar. İade de etmiyorlar. Müşteri hizmetleri sırf bot. 15 dk cevap bekliyorum. Yazıp görüşmeyi kapatıyorlar. 100 lirayla fakirleşmem ama uygulamayı da bir daha kullanmam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X