< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Averell Dalton -- 26 Mart 2023; 3:27:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Averell Dalton -- 26 Mart 2023; 3:27:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet bende promosyon ekle dedim kampanyalar kısmında görünmüyor tekrar ekle dediğimde kullanılmış dedi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Gece bende ekledim, kullanmak istemedim. Şimdi sipariş vermeye çalışıyorum uyarı veriyor. Kullandırtmayacaksan neden kod dağıtıyorsun saçmalık. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pozitif_mood -- 30 Mart 2023; 13:5:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkürler benim bölgemde de 3 adet varmış faydalandım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 12 Nisan 2023; 13:53:20 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bana da sürekli geliyor hocam? nereye nasıl şikayet edeceğiz? smslerin önüne geçebildiniz mi? |
Buradan giris yaparak şikayet ediliyor. Onune gecmek biraz zor ama en azından ceza aldiklarini görmek insani rahatlatiyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |