Şimdi Ara

Getir’den kötü haber: Büyük işten çıkarma yolda (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
6.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Zem zem suyumu o nasıl zenginlik içindesin miras mı yiyon ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Getir götür hikaye, ben Trendyol kullanıyorum Migros inanılmaz avantajlı.Bir gidin 3 harfli marketler zincirinin fiyatlarına bakın birde trendyol migrosun market fiyatlarına bakın.Trendyol yemekte çok avantajlı hale geldi bu arada sürekli kupon veriyorlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 28 Mayıs 2022; 21:26:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mastertwo M kullanıcısına yanıt
    Hocam siz ay' da mı yaşıyorsunuz, 19 lt lik damacana suyu 30 TL civarı, Getir' de değil sucunun kendisi getiriyor, arkadaş doğru söylüyor.

• Hiç bir çalışan getir'in kadrolu elemanı değil ki. 32.000 çalışanı olduğu falan yazılmış, büyük bir yalan.

Tüm getir şubeleri birer franchise, çalışanlar o franchise mağazaların çalışanları ve zaten bence getir'in kalitesiz hizmetinin en büyük nedenlerinden birisi de bu. Tamamen franchise şube sahibinin insiyatifinde, 3 kuruşa pek çok ne idüğü belirsiz insan çalışıyor. (Elbette pek çok iyi insan da vardır, onları tenzih ederim)

Twitter üzerinden yaptığım bir şikayeti bu ne idiğü belirsiz tiplerden birisi kişisel olarak algılayıp benimle Twitter üzerinden münakaşaya girmişti. O noktada getir uygulamasını sildim telefonumdan. Sonrasında çalışanı işten çıkardıkları vs şeklinde özür dileyen bir telefon almıştım getir yönetim merkezinden ama ne işe yarar ki? Bence düzen baştan hatalı ...

• nasıl bu kadar büyümüş bunlar ,kim alışveriş yapıyor anlamak zor ,50/25 tl çek vardı bir ürün bulamadım çek uygulayinca normal market fiyatına gelen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu zaten boyle planlanmisti. Bubkadar agresif buyumenin tek nedeni yatirim almakti. En son yine milyar dolar yatirimi aldi. Su an normal hayatlarina yani olması gerekene donuyorlar hepsi bu. Basarisizlik yok yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mastertwo M kullanıcısına yanıt

siz yanlış kişiden alıntı yaptınız sanırım.

• hopeyoung H kullanıcısına yanıt

Normal vatandaslardan gelen yogun sikayetler yuzunden yasaklandi sadece Getir firmasi da degildi ... Medeni ulkelerde bilinc varken Turkiye gibi ulkelerde firsatcilik bilinci vardir. Sanki o firsati baskalari yapamaz miydi ? Tanimayanlar Hollanda da haliyle barinamaz ticari manada ...

Sasirmadim bekliyordum da ...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

dh | MOTORCU KULÜBÜ
  • işten çıkarma yasaklarının ooldugu dönemde işten çıkarılan ve gerekçe belirtilmeden istifaya zorlanan gerek merkez gerek ise kuryelerin iç sesleri acaba su an ne diyor

markadan ziyade arkadaki zihniyeti ele alldıgımızda şaşırtmayan durum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.