O fiyatlar %50 düşecek zaten bazı ürünler market fiyatlarından 3-5 lira daha ucuza mal edilebiliyor. |
Getir bu Cumartesi %50 indirim 10.10.2020 (6. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: manyaxO fiyatlar %50 düşecek zaten bazı ürünler market fiyatlarından 3-5 lira daha ucuza mal edilebiliyor.
İşte ortada %50 indirim yok.
-
Ivır zıvır doğru düzgün hiçbir ürün yok satılmayan dondurmalar çikolatar sağlıksız ne varsa depodan çıksın diye doluşturmuşlar.
Sazan.AVI
-
büyük hayal kırıklığı.
yakın zamanda bir sokağa çıkma yasağı olmazsa getir bence kesin iflas edecek.
-
Ezine, tulum gelecek diye peynir almadım. Bu hafta 50% indirime koymadılar!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Veet tüy dökücü krem alınabilir :)) aldım birşeyler ama bölgenize özel 100 liralık ürüne kadar her ğrün yüzde 50 indirimli kampanya da cardı tam birsey daha alıcaktım o kampanya yok oldu ayıp ayıpp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Vahsi Hindi SürpriziHocam son 5 siparisin 32-45dakika araliginda geldiginden bahsediyorum :)
Bugun hic siparis vermedim zaten, abuk subuk aburcubur doldurmuslar %50 indirim kismina bizim bölgede, diger bölgeleri bilemiyorum tabi.
Sonuc olarak pazartesi-cuma araliginda vermis oldugum 5 siparis asiri uzun surede teslim edildi önceki siparislere göre.
Siparisleri topluyorlar daha sonrasinda ayni kurye servis gibi bina bina dolasip teslime cikiyor.
Alıntıları GösterDün akşam banabiden verdiğim sipariş de aynı şekilde dolaştı durdu. Haritadan izledim bize gelmeden 3 yere uğradı.
-
Bizim bölge mübarek hep kadın pedi kondom tüy dökücü 3-5 de goflet çikolata ;)) 150 lira alayım diye kadın pedi bile alıcaktım nerdeyse
Tüy dökücü kremi ne yapcaksınız hocam şahlanan ekonomide işe yarar diye mi düşündünüz şahlanan bir şeylere karşı :D
-
Tosla olmasa alınmaz
-
quote:
Orijinalden alıntı: m-99Tüy dökücü kremi ne yapcaksınız hocam şahlanan ekonomide işe yarar diye mi düşündünüz şahlanan bir şeylere karşı :D
Öyle deme devir metroseksüellik devri. Öyle tatlıses gibi çiçekli gömlek giyip önden 2 düğme açıp kıl göstermeyle olmuyo :))) fitnese gidecen terledinmi o ter hiç sapıtmadan dümdüz aşağı inecek. Kas yapacan
Hayırlı işler o zaman kolay gelsin size anladım konuyu dağıtmayım :Dasdafs
-
Verdiğin rakamlar sepette kampanyayı seçince %50 düşecek. Fakat fiyatlar yüksek olduğundan çokta bir indirim olmuyor. 3-5 üründe avantajlı fiyatlar sağlanabilir. Selpak 12'li havlu örneğin 37,90 gösteriyor %50 ile 18,95'e iniyor. Şuan marketlerde 29,90.
-
işe yarar bazı şeyler buldum zaten ihtiyacım olan 85 yerine 45 genede çok iyi
quote:
Orijinalden alıntı: kadirtTırt. Kampanyalar birleşmiyor. 15 tane kampanya var. Her biri için ayrı sipariş vereceksin. İstegelsin 5 e katlar getiri.
Oldu kardeş 30 liralık şey al 15 tane ücretsiz kampanya ürününü hediye etsinler mezarcılıkla saçmalamayı karıştırmayın.
quote:
Orijinalden alıntı: onurguner
Bizim bölge mübarek hep kadın pedi kondom tüy dökücü 3-5 de goflet çikolata ;)) 150 lira alayım diye kadın pedi bile alıcaktım nerdeyse150 tl ye tamamlamak zorunda neden hissettiniz kendinizi 100/50 60/30 hepsi oluyor😔
8 hesap 15+ sipariş ile bugünü noktaladım. 21/20 ve 25/20 çok karlı oldu. Haber veren arkadaşlara teşekkürler.
bana da 21/20 gelmiş geçtim siparişi
-
-
Evdeki tüm eksikleri 30 TL'ye aldım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X