Şimdi Ara

GetData Back Kullanımı nasıl oluyor? Resimli (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
112
Cevap
3
Favori
101.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu programın serialini pm edebilir misiniz. çok saolun.
  • get data back 4.2 i indirdim, lisans lazım, lütefn yardımcı olun...
  • selamlar bende raw'a dönüşen harddiskimi getdataback programı ile kurtarmaya çalışıyorum şu anda tarıyor. getdataback for fat programı indirip kurdum. eğer lisanssız dosyalarımı kopyalayamayacaksam lisans numarasını gönderebilirmisiniz?
  • GETDATABACK 4.21 aktivasyon kodu lazım ..forumlarda dönen kodu çok fazla bilgisayar bu kodla girdiği için kabul etmediği uyarısı veriyo..çok acil lütfen yardım ediniz.500 GB lık harddiskim aniden gitti yedekleyemedim de.şimdiden teşekkürler.
  • GETDATABACK 4.21 aktivasyon kodu banada lazım arkadaşlar acil.
  • 1.si anitashreve arkadaşımızı er deyilde general yapsak daha mantıklı olurdu gibime geliyor
    2.si bende orjinal lisans var verirsem ne gibi problemler çıkar ? Ben satın aldım daha önce başka PC'de bütün dosyaları düzenli olarak geri çıkardım diyer programlar işe yaramıyor
    3.sü Ben Taratacağımız Disk seçmek istiyorum ama birtek CD gözüküyor C veya D yok napabilirim ?
  • copy yapamıyorum yardım edin
  • merhaba arkadaşlar,

bana da getdataback for FAT aktivasyon kodu lazım acilen.

yardımcı olabilirseniz sevinirim,
    mehtab
  • bu programı seial i hiç biyerde yok galiba bulamadım,bulan varsa bana pm atarsa sevinirim..
  • flash bellekteki silinen dosyalarımı buldum ancak açılmıyor, hasarlı olarak görünüyor

evet işe yaradı, %80 i geri geldi bilgilerin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tylor -- 13 Eylül 2011; 9:47:37 >
  • Merhaba,

programın 4.25 versionu için elinde serial ı olan var ise pm atabilirmi lütfen.

teşekkürler.
  • ntfs 4.25 versiyon için serial lazım. acil yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler..
  • copy yapamıyom ne yapim yardım
  • Selam
    programın 4.25 versionu için elinde serial olan var ise pm atabilirmi lütfen. dosyalarımı kurtarmak gerekiyor acil durum.
  • Selam arkadaşlar. Malesef bende teknik servis kurbanıyım. Forumlarda çok aramama rağmen 4.25 versiyonun serialini bulamadım. Seriali olan varsa pm atarsa çok memnun olucam.. Şimdiden çok teşekkürler..
  • getdataback FAT 4,25 lisans lazım.Ucuzsa alayım dedim ama pahalı.Teşekkürler
  • Arkadaşlar format atmak zorunda kaldım. Daha yeni format attım. Birsürü program denedim get data back v4.00 de dahil.. Lisans buldum ama diğer programlardaki gibi şu anki dosyalarımı gösteriyor. Format öncesi dosyaları hiç bi şekilde bulamadım. Bulsam kopyalayabilirim ama bulamıyorum. Yardım ederseniz serialı da veririm..Lütfen
  • bende hortlatmaya geldim :) dün malesef 750gb lık harici hdd mi virüs programı sildi :S niy yaptı anlamadım . bu programı tavsiye etti bir arkadaş şuanda taramaya başladı 10 saat süre verdi bakalım sonuç ne olacak inşallah kurtarabilir. 10 yıllık fotolarım vardı içinde
  • arkadaşlar getdataback ile dosyalarımı buluyorum diğer diskime kopyalıyorum fakat resimlerimi videolarımı açmıyor acaba bu sorunu nasıl çözebiliriz...Teşekkürler...
  • merhabalar... acaba bu pragramla 1 gb lık micro sd kartımı da kurtarabilirmiyim. aslında okuduğuma göre kurtarılabilirmiş ama ben programı kurdum ve açtığımda sd kartı göremedim acaba benim kart tamamen mi gitmiştir? çünkü sd kart pc ye takınca da telefona takınca da ya da fotoğraf makinasına takınca da hiç bir şekilde gözükmüyor hatta hata bile vermiyor sanki hiç takılmamış gibi acaba böyle bi sorunla karşılaşan oldu mu yada bi çözüm yolu varmı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelinn_oz -- 4 Nisan 2012; 17:36:19 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.