Şimdi Ara

Get Rich or Die Tryin' (2005)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• demin cdsini izleme şansım oldu gerçekten çok hoş bi film olmuş 8mile tadında...ama filmde aklıma takılan bişe oldu curtis jacksonun bi oğlu var bu oğlu kimdir nedir gerçek adı nedir basında hiç yer almışmışdır sağmıdır olumudur bilgi verirmisiniz aynı şekilde karısı hakkındada..bi curtis hayranı olarak bunları bilmeliyim
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• kardeş o filmi bende merak ediyorum...nerden buldun izledin söylersen sevinirim...
  • ewt söle plssss
  • Filmin orjinal CD si çıktı arkadaşlar. VCD kiralama ve satış dükkanlarında bulabilirsiniz...
    Filmin Türkçe ismi: "Zengin Ol Ya da Uğruna Öl"
  • bana arkadaşımverdi üsküdardan almış yalnız türkçe dublajla
  • ok saol
  • türkçe dublajlı izlenmez bence o film ama neyse artık napalım...çünkü torrente ve bearshare da yok...belki emulede vardır orayada bakayım son çare...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O film miydi ya? Ben onu tesadüf eseri indirdim, bi koşuşturmalar filan sanki klip çalışması, kamera arkası görüntüleri derlenmiş gibi birşey sandım sildim..

Gitti güzelim film desenize..
  • imdb de 3 küsür not vermişler filme du bakalım arkadaş indiriyor benim için emuleden bi izleyelim yaparım yorumumu sonra..
  • ben de seyrettim o filmi.. adamın gerçek hayat hikayesi, 9kurşun yemiş ölümden dönmüş resmen,
    hayat hikayesi açısından da aslında ne kadar şanslı olduğumuzun bir göstergesi
  • İndirmeyin izlemeyin tavsiye etmem onu izleyene kadar bunu izleyin banada teşekkür edin

Aha Film budur
  • 50 Cent'in yapacağı film 50 Cent kadar olur. İlk denemesi çok kötü, hoş daha sonraki denemeleri de kötü olacaktır eminim.

İçeriği de, kurgusu da çok saçma.
  • BENCEDE HIC GUZEL DEGILDI 8 MILE 1000 BASAR ONA
  • Birader yalnız yazmışsın. GET RICH OF DIE TRY IN olacak. İngilizce bir kelime olduğu için İ" değil I
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.