Şimdi Ara

Get Even [PC ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyun çıktı bi sorun olmazsa yarın resimlerini atarım. Oynayan varmı?
  • Oyun aksiyondan çok bulmaca severlere hitap ediyor. En yüksek grafik ayarlarında bile konudaki resimlerle alakası yok. Grafikler oyun için yeterli ama abartıldığı gibi resim gerçekçiliğiyle alakası yok. Sanırım oyunun firması yıllardır oyunu geliştirirken bu kadar gerçek grafikle uğraşırsak oyun bi 10 sene daha çıkmaz dedi Adamlar oyunu çıkarana kadar grafikleri eskitmişler. Ama grafikleri genel anlamda iyi. Tabi 3 sene önce çıkan nice oyun buna bin basar grafikte. Oyunu beğendim puanım 10/8. Özellikle bulmaca severlere öneririm. Tek sevmediğim yanı kapıların kilit kodlarıyla uğraşmak.

Resimler frapsta karanlık çıkmış. Oyun içi bu kadar karanlık değil.
     Get Even [PC ANA KONU]

Get Even [PC ANA KONU]

Get Even [PC ANA KONU]

Get Even [PC ANA KONU]

Get Even [PC ANA KONU]

Get Even [PC ANA KONU]

Get Even [PC ANA KONU]

Get Even [PC ANA KONU]

Get Even [PC ANA KONU]

Get Even [PC ANA KONU]

• ilk fragmanıyla son hali arasında çok fark var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun çıkar çıkmaz kırılması enteresan olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 23 Haziran 2017; 16:27:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu yaklaşık 3 saat oynadım ve sıkılıp sildim. Hikayesinide pek anlamadım hep benzer şeyleri yapmaya başlayınca sildim. Bulmaca severe öneririm.
  • bi yerden sonra sıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erulu -- 27 Haziran 2017; 0:3:19 >
  • Oyun fena değil gibi şu an 80 TL herhalde

yurtdışında da aynı fiyat gibi allkeyshop da

http://www.allkeyshop.com/?mref=hasan+malatya

quantum break gibi bekleyip 30 TL bantında alınabilir :)
  • Arka planda kalmamaması gereken harika bir oyun. Harika bir hikayesi ve işleyişi var. Oyuncuyu tüm oyun boyunca sıkı bir şekilde oyuna bağlamayı başarıyor ve kopamıyorsunuz. Oldukça sürükleyici, bulmacalar korku gerilimin yeterli olması ve harika müzikleri ile etkileyici bir deneyim vadediyor.
  • oyunun güçlü oldupu yer hikayesi, eğer takip ederseniz ve etraftaki "delilleri" toplarsanız sürükleyici ve merak uyandırıcı. oyunun sonuna kadar oynamaya sebep oluyor.
    aksiyon ve oynanabilirlik vasat aslında. fps mekaniği üzerine oturtulmuş ama belli ki sırf hikayeyi bir "oyun"a çevirmek için. yoksa yapımcının ana amacı bir fps yapmak değil. fakat buna rağmen "cornergun" özgün fikri (en azından ben görmedim hiç), taktiksel olarak farklı imkanlar vermesi (bam bam bam veya sealth), mekanda saklanmaya veya mevzilenmeye yarayan parçalar oluşturma imkanı, ana amacı fps olmamasına rağmen silah çeşitliliği, farklı sonuçları olan seçimler yapma imkanı, hele ki telefonu aktif kullanma şekli... gibi şeyler oyun için emek harcandığına işaret. YENİ sayılabileek birşeyler denemişler olmuş olmamış ayrı ama bu deneme cesareti bile takdir edilmeli.

evet bi yerden sonra aksiyonlar sıkıcı oluyor fakat dediğim gibi oyunun ana özelliği mekaniği değil ki. ben beğendim şahsen, dedim buraya da yazayım insanlar da beğensin...

hatta dur steam'e dde yazayım ordan da beğensinler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.