Şimdi Ara

Fatih Erbakan: Gençlerimizi deizm, ateizm ve eşcinsellik gibi felaketlerden koruyacağız. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
373
Cevap
2
Favori
8.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet neden bloklandığınızı her seferinde hatırlatıyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten lgbt nin falan üstünde bu kadar duracaklarına bu dediğinizi yapsalar daha hayırlı ve samimi olurlardı

sabah kalkıyorlar lgbt akşam yatıyorlar lgbt benim lezbiyen kankam bile bunlardan daha az lgbt diyorFatih Erbakan: Gençlerimizi deizm, ateizm ve eşcinsellik gibi felaketlerden koruyacağız. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF980A2B3 -- 9 Mayıs 2023; 0:45:56 >
  • venomboy_85 kullanıcısına yanıt

Yanlış anlama dostum gerçekten umutsuz vakasın. Bari maddi gelir için bu işi yapıyor olsan

Sana blok atmayacağım ama aklıma geldikçe de yazmamaya özen göstereceğim

Lütfen kendini boşa harcama. Her insan kurtulabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E8CE804DF -- 9 Mayıs 2023; 0:48:8 >
  • alexander vasilievich A kullanıcısına yanıt

Ver oyu gerekeni yapalım Fatih Erbakan: Gençlerimizi deizm, ateizm ve eşcinsellik gibi felaketlerden koruyacağız. 

Fatih Erbakan: Gençlerimizi deizm, ateizm ve eşcinsellik gibi felaketlerden koruyacağız.
    Fatih Erbakan: Gençlerimizi deizm, ateizm ve eşcinsellik gibi felaketlerden koruyacağız.Yeniden Refah Partisitwitter
    “Kadın ve çocuk katillerine idam cezası için #MilliGörüşMeclise !”
    https://twitter.com/rprefahpartisi/status/1654880021519953923?t=kstjrUUlmuubsf5SDis82w&s=19

• Hormon alsa kurtulabilir mi öyle diyenler var çünkü hormon alsın mış mışFatih Erbakan: Gençlerimizi deizm, ateizm ve eşcinsellik gibi felaketlerden koruyacağız. 

• Bak ne diyorum değilinin değili gibi yazma direk yaz Fatih Erbakan: Gençlerimizi deizm, ateizm ve eşcinsellik gibi felaketlerden koruyacağız. 

Böyle yazarak sadece sen ve benim anladığımı mı sanıyorsun?

Net ve mert olmaya davet ediyorum seni Fatih Erbakan: Gençlerimizi deizm, ateizm ve eşcinsellik gibi felaketlerden koruyacağız. 

Sabah namazında sen ve senin gibi kardeşlerim için dua edeceğim. Amin

• Bilemiyorum. Sizin yorumun hemen altındaki forumer beni delirtti. Uygun bir iletişim yöntemi bulmaya çalışacağım.

Şimdi o size de damlar. Hormondan girer imandan çıkar.

• venomboy_85 kullanıcısına yanıt

O ZAMAN HOCAN ÖPSÜN SENİ, DEMEKKİ ÇOK SEVİYORSUN Fatih Erbakan: Gençlerimizi deizm, ateizm ve eşcinsellik gibi felaketlerden koruyacağız. 

Fatih Erbakan: Gençlerimizi deizm, ateizm ve eşcinsellik gibi felaketlerden koruyacağız.
  • Ayarlar bozulunca yandaş aradığınız doğrudur Fatih Erbakan: Gençlerimizi deizm, ateizm ve eşcinsellik gibi felaketlerden koruyacağız. 

• Siz önce kendi felaketlerinize bakın :D

• Biz sizin cenahın işledikleri suçları araştırmaya tenezzül etmediğimiz için sosyal medyada algı yapıp duruyorsunuz. Bundan ben sorumluysam siz de kendi cenahınızın yaptıklarından sorumlusunuz okey mi ? Bir kaç sayfa önce paylaştığım onur ! yürüyüşlerinde çocukları yürütenler Müslümanlar değil. Bunları açıktan destekleyen de bizim değil sizin adayınız Fatih Erbakan: Gençlerimizi deizm, ateizm ve eşcinsellik gibi felaketlerden koruyacağız. 

Fatih Erbakan: Gençlerimizi deizm, ateizm ve eşcinsellik gibi felaketlerden koruyacağız.Yeni Şafakyoutube
    Yeni Şafak'ı sosyal medyada takip edin! Web Site: http://www.yenisafak.com Facebook: https://www.facebook.com/YeniSafak Twitter: https://twitter.com/yenisafak Instagram: https://www.instagram.com/yenisafak Telegram: https://t.me/yenisafak
    https://www.youtube.com/shorts/uyi82p0_yN8?feature=share

Chp'li Nilüfer Belediyesi çağdaşlıkta sınır tanımıyor !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 9 Mayıs 2023; 1:27:6 >

• bu nasıl bir ifade anlamıyorum

15 yıl bir dini grub içerisinde üst kısım da yer almış biriyim.

ve bugün ben bir DEİSTİM

gerekçem nedir

çok saf ve nahiv bir şekilde başlayan dini grubların, zaman içerisinde PARA ağırlıklı çalışmalarını yoğunlaştırmaları, kalite kantite kavramında çelişkili ifadeleri, zenginlerin grub içerisinde son söze sahip olmaları ve bir süre sonra o grubun bir siyasi destekçisi haline gelip, devlet yönetiminde kemik kadroda yer alarak ÖTEKİLEŞTİRME düşünce ve faaliyetleridir

siyer ve islam tarihini okumuş olanlar bilir. asrı- saadet diye bir dönem var kitaplarda mutlu - huzurlu dini veya devlet yönetiminden bahsedilir. ne kadar doğru bilemem. alis harikalar diyarında da olmuş olabilir

ama sonuç olarak bugün DİN-lerin hepsinin ana hedefi SAYI arttırmak - Cemaatin kasasını DOLDURMAK bununla da SİYASİ BASKI sağlamak

bu sadece islam dinine ait bir olay değil

günümüzde en eski aktif din olan yahudilik de bu sayı çokluğu pek olmasa da; sayılarının çok olduğu gönemlerde birçok savaş sürgünler ile sayıları azaldı, günümüzde din listesinde ÖLÜ DİN grubuna girmekte. çünki dinin temelinde bir IRK çılık uygulaması var. youtube daki videolarda yahudi olduğunu söyleyen bir siyahi ye veya uzak doğuluya kudus de gezerken kaydedilmiş bir videoya denk gelseniz de; başka bir video da ise "Yahudi bir genç sonradan başka bir dine geçerse ne olur sorusunu verilen cevab ilgin. O bir yahudi kadından doğduğu için hala bir yahudidir." ifadesi genel görüşe uygun. altyazı ile seyrettim videoyu. hatalı bir çeviri varsa da youtube un kendi çevirisinde sorun vardır.

ki yahudiler tarih boyunca birçok savaş - sürgün ile bufusları azalırken mali güçlerini çok fazla kaybetmedi. Günümüzde birçok ülkede yahudi destekli siyasi ve sanayi faaliyetleri az çok biliyoruz hepimiz.

gelelim hristiyanlığa...

bu din kurucusunun dini faaliyeti 3 yıl. 3. yılın sonunda tarihsel belge çelişkilerine rağmen ortak nokta çarmıha gerilerek öldürülmesidir. Şimdi İslami görüşe göre "o ölmedi göğe kaldırıldı" ifadesi bulunur. işin garibi biyolojik vucud öldü. o kısımda hiç kimsenin tereddütü yok. buradaki ölüm diğer insanlarda olduğu gibi biyolojik beden öldükden sonra ruhun diğer insanlardaki gibi bir AHİRET mekanının bekleme odasına gitmeyişi. Farklı anlatımlar olsa da yeniden yeniden bir DOĞUM ile dünyaya gelip düzeni sağladıkdan sonra KIYAMET adı verilen olay ile o da normal insan ölümü ve ahiret yolculuğuna başlayacağı fikrinde ortaklar.

ki fetö grubu içinde bazı radikallar fetönün kendisinin Mesih olarak adlandırması, başka bir radikal grubun ise fetö yü mehdi olarak adlandırması da ilginç. bilmemeniz normal. çünki üniversite hayatımda sınıfımdaki fetö evlerinde kalan bir kişi benim enyakın arkadaşım idi. ki sınıfımda çok farklı görüşe sahib grublarda insanlar vardı. sizinde ünv hayatınız özellikle doğu da oldu ise bu bölgelerde çok rahat görüp konuşmuş olmanız gerek. Yurt daki odamda ise Tunceli-li bir arkadaşım var idi. Sürekli koltuğunun altında sosyalit dergi ve gazeteleri ile gezer fakat bireysel iletişimimizde ise onun sosyalizm ile alakasının olmadığını herkes bilirdi. Özellikle ülkücülerin kabadayılıkları ayrı idi. benim hemşerilik sebebi ile içlerine grublarına almak istemeleri vs vs.

yani farklı seviyedeki oluşumların hepsi ilk önce çok sempatik başlar, sonraki adım sayı arttırma, mali güç sağlama ve devlet yönetiminde söz sahibi etkin olma.

hristiyanlık dan buray anasıl geçtik.

bugün hristiyanlık merkezi olan vatikan da , kazancından vergi ödemeyen bir BANKA bulunmakta, bu bankanın müşteri listesi bilinmediği gibi, sermayesi - cirosu da bilinmiyor kimse de sorgulamıyor

o dinin başındaki PAPA isimli kişi ki zamanında 2 adet papa vardı bir dönem. Şarlman 'ı araştırırsanız PAPA ların tarihsel etkinlik kazanmasında kralları çıkartan indiren bir dini dönemin, hatta evliliklerin, dine giriş çıkış kurallarının.. ALLAh'ın -tanrının dünya üstündeki sözcüsü olması, söyledikleri her kelimenin bir dini kural kabul edilmesi durumunda... PAPA nın GÜNAHSIZLIĞI......... ????????????

sonuç da insan bu.

şuan vatikan dediğimiz müessese dünyanın en büyük sermayesini yönetiyor ve ülkeler arasındaki barış - savaşlarda halen çok etkili.

kendilerine LAİK diyen ülkelerin mahkemelerinde incil e veya dinine dair yeminler ile ifadeler alınmakta, papalar veya din adamları hale evlilikleri onaylamakta... şu bu.. her alanda din adamları son KARAR MERCİİ durumunda

hristiyanlık içinde uzun bir dönem cadı avları yapıldı, insanların hastalıklar için ilaç kullanmaları yasaklandı, çıkar amaçlı veya muhalif sözler papa-papazlar tarafında aforoz edildi. Evlilikler kutsandı, doğan çocuklar kutsandı. mal varlıklarını yönetme - miras konularını hatta kavga eden kişi arasında haklı haksız belirlemesini yönetti.

işin garibi ise...

tüm dinlerde kısaca LGBT dediğimiz grublar dinler tarafından lanetlenmiş insanlar olarak isimlendirilir. ama bir papa veya hamam çok kolay şekilde bir LGBT üyesi ile görüşüp hatta onların itiraflarını dinleyip tabrı adına günahlarını affeder (bağış kutusuna burakacağı para oranında)

tüm dinlerde ortak birşey vardır

BİZİM HARİCİMİZDEKİ HER İNANIŞ KAFİRDİR; ÖLMEYİ HAK EDER

Dinimizden ayrılan taşlanmalıdır, öldürülmelidir.

bu kural LGBT gibi tüm dinlerde ortak bir kural

sayısal etkinliği az olsa bile vaad edilmiş toprakları para ile satın alan, ülke bütçesini 50 yıl boyunca almanya dan gelen KAN PARASI ile geliştiren ve eskiden kendilerinin yaşadıklarını bugün çevresindekilere 1000 kat fazla yaşatan bir DİN ÜLKESİ var. ve devlet başkanı dini liderin onayını almadan da siyasi karar da çok etkili değil.

bu arada 6 milyon yahudi öldürüldü denmesi de oldukça abartılı bir sayı. o dönemde ister almanya ve çevresindeki ülkeler isterse rusya dahil çevresindeki avrupa ülke nufusları da kayıtlarda var. 2. dünya savaşında dünya genelindeki ölü sayısını 70-85milyon arasında belgelere arasında ihtilaf var. hadi 100 milyon olsun. bunun 6 milyonu demek ki yahudi olması da ilginç. yakın tarihimizde balkanlarda ülen kandaşlarımızın sayısının hesabını bilen de soran da yok.

ve hangi din olursa olsun

el ayak öpmeler, günahsızlık ve kararlarında ihtilaf hata kabul edilmemesi, mali - siyasi etkinlik..

bana ister ülkemizde ister dünya genelinde zırhlı araç ile gezmeyen dini lider söyleyin. veya fuhuş diye isimlendirilen olaya ismi karışmamış olsun ki bu fuhuş içerisinde çocuk istismarı çoğunlukta.

kısacası dostum

dinler bir siyasi baskı - mal mülk edinme ve bir grubu kendi kişisel çıkarları adına kullanma , gelir sağlama eylemidir

tarihsel olarak bir ilah tarafından elçi olarak kişiler gönderilmiş olabilir mi ? olabilir olmayabilir. ama sorun o kişi ve faaliyetlerinde değil. derdim onların sözleri veya hayatları ile de değil

benim sorunum, bir din adına söylemde bulunup, insanları kendi kişisel siyasi - maddi çıkarları adına manipüle edilmesi ve kullanımasıdır

misal.. siyasi gezi eylemlerinde günlük planlarına CUMA NAMAZI saatini de yazılmasıdır

kovid sonrası beynim ve hafızam yanlış bilmiyor ise; CUMA NAMAZI dediğimiz eylem

5 vakit namazını kılan ve İslami kurallara göre yaşayanlar için FARZ.

sadece sözle bir dine tabi olduğunu, dostalar alışverişde görsün diye cuma dan cuma ya 2 rekatı JET İMAMLAR arkasında kılıp kaçanlar için FARZ DEĞİL.

• ayzeb A kullanıcısına yanıt

İnsanlara zarar vermek, zarar vermeyi düşünmek normal değil.

• Kerimcan Durmaz da sizi destekliyor haberiniz olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fatih erdoğan'da ''abi bi içse çok rahatlıcak çok bastırmışlar aslında öyle biri değil'' havası seziyorum.

• tosuntosun T kullanıcısına yanıt
    Hocam tefsire ilk başladığım gün dünyam yıkıldı benimde.

Fatiha suresinin ilk ayetinde Allah kelamı olduğu öğretilen ayet ha bu, bize Allahın kelamı olduğu tenbih edilen ayetler, işte bu ilk ayette yalnız sana ibadet ederiz diyor. Allah kime ibadet ediyor dedim bi anda. Sorgu başladı o anda, vesvese doldurdu içimi, Psikolojim bozuldu uyuyamaz oldum, kendi kendime lanet okuyordum sorma artık şunu diye. Çevremle ilişkilerim bile bozuldu deli gibi hissetmeye başladım. Bir süre sonra kırılma geldi, ibadet Allaha edilir, Allaha ibadet ederiz diyen bir insan olabilir ancak hükmüne vardım. Zehiri yedik yani. Sonra bütün ayetleri sorgulayarak okumaya başladım. Yapbozun parçaları birleşmeye başladı. Ahzab suresi zaten tam facia. Ahzab 50 yi okuyup secde ettim ben ya!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BU KONUYU UNUTMAYIN !!!

• Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

dostum

ciddiyim bu konuda. hangi din olursa olsun. ilk zamanlarında gerçekten güzeldir.

DİN-ler gerekli mi ?

bugün dünya geneline baktığımda DİN denilen görüşlerin hepsi ortak fikir ve davranışda. ve toplumun çoğunluğu maalesef tabi oldukları dini bilmedikleri okumadıkları için de, DİNİ LİDER-lerin sömürüsü halindedir.

Din kurucularının söz ve hayatları da güzeldir. Ama onları nakil eden veya yorumlayanlarda sorun var.

en basit örnek İLMİHAL kitaplarındaki yorum farkından bahsedeyim

gençliğimde IŞIK grubunun kullandığı ilmihal de, dişlerine dolgu yaptıran hanefilerin şafi mezhebine geçmeleri söylenir. nedenini zaten biliyorsundur. ağza burna su verip tüm vucudu yıkama şartı. dolgu olan bir dişin de gsul ünün tam olmayacağını yorumluyor. bakılınca çok hayırlı olsa da her hayırlı ifadenin arkası hayır olmaz

Ağrı da teravih zamanında melle nin biri, öğrencilere siz teravih namazı yerine kaza namazı kılın diye fetva vermiş. öğrencilere sordum bu fetvayı size kim verdi dedim. .. filan melle verdi dediler. kendisi orada idi çağırdım. Hocam bu tür bir fetva verdiniz mi dedim. evet dedi. gençlerin birçoğu önceki dönemlerde kılmadıkları vakitlerini kazalarını kılsınlar diye söyledim dedi. Peki hocam dedim, bu fetvayı hangi mezhebe göre verdiniz dediğimde bana uzun uzun bakıp, gençler ben fetvamı geri alıyorum, Siz normal teravih namazına niyet edin dedi. fetva verilen gençler Şafii mezhebine tabiler. İmamlık yapan kişi de hanefi. İmam'ın Şafi veya maliki olması da sonucu değiştirmez. Şafi de teravih sünnet, hanefi de vacib. ama tüm mezheblerde kaza namazı FARZ'dır. yani sen "uydum imama" dediğin an imamdan daha yüksek bir niyet edemezsin. KÜFÜV (denklik) kuralına aykırı

dolayısı ile din adına konuşan bir çok kişi niyeti iyi bile olsa dinin gerçek kurallarına ters karar veribilir ve veriyor...

90 larda... Peygamber hayatda olsa idi bizim partiye oy verirdi... seçim söylemleri...

günümüzde ise; Atatürk hayatda olsa idi bizim partiye oy verirdi seçim söylemleri...

AMA...

her 2 side bugün hayatda olsa idi, o 2 söylemi söyleyenin önce yüzüne tükürür sonra da taşla öldürürdü...

• Ahlaklı olmak için dindar olmak gerekmiyor. Bu arada, din insanlara ahlaklı olmayı öğretir. Ama ne yazıkki, yakın çevremizde dindar ve müslüman çoğu insan son derece ahlaksız! Demekki neymiş? maalesef ki "günümüzde" müslüman olmak ahlaklı olmak demek değilmiş. Önce ahlaklı olmak lazım!

• ben yorumu düzelteyim

İYİ BİR İNSAN OLMAK için herhangi bir dine tabi olmaya gerek yok.

Hangi din olursa olsun, söylemeleri ortak olsa da o dine tabi olanların, bağlı olduklarını ifade ettikleri dini, dinin kitabından öğrenmek yerine; kulakdan duyma söz ve yorumlar ile hareket ediyor

ne zaman din-dindarlık konusu olsa aklıma, şeyhine kendini BADE' lettiren grub geliyor.

aynı zamanda özellikle ingilizlerin irlandayı işgal ettikden sonra düğün gecesinde bölgedeki ingiliz amir tarafından gerdeğe önce girmesine onay veren hristiyan din adamlarını unutmamak lazım.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.