Slm arkadaşlar 2 hafta önce 200 model 206 XR (benzinli) aldım kullanmaya başladım hiçbir sorunum yoktu, taaki bikaçgün önce bakım yaptırmaya gidene kadar yapılan bakım: -Yağı-suyu yenilendi -triger kayışı ve bilyası yenilendi -Bujiler yenilendi -yağ filtresi yenilendi -Polen filtresi yenilendi ustadan çıktığımda arabamda motor arıza lambası yandı ve frene bastığımda devir düşerek stop etmeye başladı,ustanın işi olduğu için ertesi gün bakalım dedi ve eve gidene kadar her ışıkta defalarca stop etti,acayip sıkıntı çektim :( ertesin gün gittik bujilerdendir diye tekrar yeni bujileri taktık tık yok aynı problem :( bilgisayara bağlattık bobin arızası dediler değiştirdik gene aynı :( bikaçgündür böyle biniyorum durum biraz düzeldi çok nadir yanıyor lamba ama rolantide çalışırken bazen devir düşerek stop ediyor ve asıl problem geri vitese takıp hareket ettiğim anda lamba (motor arıza lambası) yanarak stop ediyor :(( bakım yaptırana kadar hiçbir problemim yoktu,ustam da anlamadı durumu yardım edebilecek varmı ? Şimdiden teşekkürler...