Şimdi Ara

Geri sıralamalar hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2022-170k gelen sıralama bu sene kaç k getirir sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 165-185k arası gelir ama yüksek sıralamalarda olan mühendislik bölümleri çok hızlı aşağı çekiyor.

• Katiller de Ağlar kullanıcısına yanıt

Veteriner hekimlik istiyorum hocam.Siirt vet 178k ile kapatmış 156’dan 21k geri çekmiş gelir mi sizce bana

• Up

• Yukarı

• 25-100 banko yığılma da daha arka aralar 2022x1.05-1.1 arası olabilir. 0.95-0.9 da olabilir. Ama makas aşırı açılmaz 160-180 arası muhtemel. Siirt vet’de gelir gibi yüksekten ihtimal ileri çekeceğini zannetmem ama 178’den 185-190’lara gelme ihtimali var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD55DD617 -- 28 Haziran 2023; 15:8:7 >
  • Teşekkürler hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Son kez up

• dostum aynı bende, geçen yıl için 167k geliyor bu sene 145-150k gelse çok iyi olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2019-2022 arası gelir diyorlar
    2019da bana 130k geliyor
    2022de 167-170k umarım bu senede en kötü 145 falan gelir

• realeu419 kullanıcısına yanıt

2022x0.9-1.1 2019-2022 büyük hayal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD55DD617 -- 29 Haziran 2023; 10:32:36 >
  • 2022x0,9da olur

Evet hocam gerçekten çok iyi olur benim içinde ama şöyle bir sorunum da var acaba yanlış mı hatırlıyorum soruları ya daha kötü gelirse falan diye düşüncelerden tatilim zehir oluyor resmen

• aynı sorun bendede var dostum bu arada kaç net yapmıştın?

yani soruları yanlış hatırlamıyorsam 66tyt 34ayt 180k veya biraz daha iyi gelse bile okeyim vet için.Sizin nasıl netler

• hemen hemen aynı dostum benimde 63 tyt sanırım 35 ayt. bende veterinerlik istiyorum umarım gelir ama işte doğuda okumaktanda endişeliyim

Aynıymışız hocam resmen hem netler hem de istek açısından iletişimde kalalım destek oluruz birbirimize.Benim de endişelerim var ama çok yok yani istemediğim bir bölüme yerleştim 2021’de gerçi sağlık problemlerinden 2 sene dondurdum geçen sene obp kırıldı zaten bu sene son kez demeyeyim dedim obp kırılmayacağından ucundan da olsa vet gelmesini o kadar istiyorum ki.İstemediğin bir bölümde batıda olmaktansa istediğim bölümde doğuda olmayı tercih ederim kesinlikle hocam.

• dostum çok doğru söylüyorsunuz bende sene başından beridir veterinerlik düşünüyorum çünkü tıp eğitimi olması ve ilgimin olması açısından bana uygun meslek olduğunu düşünüyorum. ayrıca söylediğin gibi iletişimde kalalım bazı kişiler bu sene sıralamaların geçen yıldan kötü gelceğini söylüyor ama bana kalırsa gelmez ya

Hocam sınavın genelinde şu tarz sıralama gelir demek doğru değil aslında bölüm bölüm bakmak gerek bence.0-20k 20-100k 100-200k gibi.Bizim olduğumuz bölümde bence daha iyi gelebilir ayt matematikte seçici sorular vardı ve biyoloji de aynı şekilde.2022*0,9 o kadar iyi olur ki…

• katılıyorum, biyoloji kimya anlamında sıkıntım yokta matta patladım maalesef

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.