Bildirim
Geri görüş konusunda,sedan mı?Yoksa hb mi?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hb araçların arkası daha kısa olduğu için geri görüşü ve dönüş çapı daha kısadır genellikle. Kör nokta konusuna gelirsek, o biraz da aynalarla alakalı. Park etme konusunda ise arabanın boyutunu ve nereye sığabileceğini bilirsen sıkıntı olmaz. _____________________________ Nissan Qashqai 1.5 dCi DCT Sky PackDacia Duster 1.0 ECO-G Comfort -
Cevap için çok teşekkürler. _____________________________ -
Babamın arabası dobloydu her yere her araya milimetrelik yanasabiliyordum. Kendi arabama ilk bindiğimde mezara girmiş gibi olmuştum. Hb focus 2 sedan arabam olmadığı için kıyas yapamıyorum ama focus 2 kör nokta konusunda oldukça kötü. Genelde yamuk park ediyorum arabayı. Bir arka tamponum hep dokunma izi oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Evet ne yazık ki yeni model binek araçlarda sürüş pozisyonu çok rahatsız edici ve kör nokta dolu. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X