Şimdi Ara

Geri döüşümcü ye BAN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ne kıl bişi bu ya ben 5.sıradaym 6.sıradakı adama yolıorm bi bucuk saatte gıdıyo donusyle beraber 3 saaat suruyo o maddeleri getirene kadr ben yatıp uyuyorum

Orjinalden alıntı: baboliulan

ne kıl bişi bu ya ben 5.sıradaym 6.sıradakı adama yolıorm bi bucuk saatte gıdıyo donusyle beraber 3 saaat suruyo o maddeleri getirene kadr ben yatıp uyuyorum

yanmalı motor takımını 15 yap bak nası gidiyo
  • Ya bende çok merak ediyorum bu geri dönüşümcüleri nası hızlandırırız? Yanmalı motor takımının bir kademesi yaklaşık ne kadar artış sağlar? Ayrıca açıklamalarda yanmalı motor takımının geri dönüşümcüyü hızlandıracağına dair bi bilgi de yok
    Anakart: MSI Carbon X870E | İşlemci: Amd 9800x3d | Ekran Kartı: MSI RTX 4070 Ti | Ram: CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance | Hard Disk: Samsung 1TB 970 Curcial *2TB | Kasa: MSI Velox 100P PSU ThoughPower 1050w 80+GOLD | Monitör: Samsung 49"Odessey Oled | İşlemci Soğutucu: Cooler Master 360 Liquid Cooler|Ses Sistemi: Razer Blackshark V2 Usb // Z906 Cerative SB ZX | Klavye: Asus ROG Strix Flare Aura | Mouse: HK Gaming Sirius-M
  • bu yanmalı motor kademe 0 iken 1 gd nin belli bir koor dinata gidiş hızı 04:09:22
    buda yanmalı motor kademe 1 iken 1 gd nin belli bir koordinata gidiş hızı 03:57:46

burdan hesaplayın artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malâyani -- 4 Mart 2006; 20:01:59 >

Orjinalden alıntı: caadas

Ya bende çok merak ediyorum bu geri dönüşümcüleri nası hızlandırırız? Yanmalı motor takımının bir kademesi yaklaşık ne kadar artış sağlar? Ayrıca açıklamalarda yanmalı motor takımının geri dönüşümcüyü hızlandıracağına dair bi bilgi de yok

Uçuş süresi hesaplayıcısı;
    burdan hesaplattırabilirsin. yanmalı motoru 37'e getirdiğinde bir üstteki gezegenin harabesine 1saatte gidebiliyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: netfaresi

quote:

Ya bende çok merak ediyorum bu geri dönüşümcüleri nası hızlandırırız? Yanmalı motor takımının bir kademesi yaklaşık ne kadar artış sağlar? Ayrıca açıklamalarda yanmalı motor takımının geri dönüşümcüyü hızlandıracağına dair bi bilgi de yok

burdan hesaplattırabilirsin. yanmalı motoru 37'e getirdiğinde bir üstteki gezegenin harabesine 1saatte gidebiliyorsun
    çok teşekkür ederim tam aradığım şeymiş. verdiğin linkde hiç çaktırmıyo hani

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: netfaresi

quote:

çok teşekkür ederim tam aradığım şeymiş. verdiğin linkde hiç çaktırmıyo hani

rica ederim

• yanmalı motor takımm 13 de 1:26:23 samnda gidio...

| HP Pavilion DV5 - 1021ET |

~ Intel®Core™2 Duo İşlemci P8400 @ 2,26 Ghz - 3 MB - 1066 Mhz ~ 4 GB DDR2 800 Mhz ~ 320 GB SATA 5400 RPM HDD ~ Intel® PRO/Kablosuz 4965AGN Ağ Bağlantısı ~ 512 MB NVIDIA 9600 GT ~ 4 USB 2.0 & IEEE 1394 Firewire® & 1 HDMI & 1 eSATA ~ Altec Lansing® & Finger Print ~ Windows Vista Home Premium SP1 ~
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.