Flashta yayınlanıyor abii o ne öyle ya aman Allahım bağrış çağrış izleyeniniz var mı?
Geçen gün rastladım zap yaparken karnım ağrıdı gülmekten... o nasıl yorumlar öyle....
(no smoke)
bende fanatiğiyim hiç kaçırmıyorum aydemir favorim ama brz sinirli
abi adam hayvan oğlu hayvan diye bağırdı resmen ya...
he bende gördüm Manyak ya
2 hafta 5'er dakika izledim bir daha bakmam bile. Sırf bağrış çağrış. Adam gibi yorum dinleyemiyorum ki. Kimse beceremiyor yorumunu tamamlamayı, mutlaka bağrış çağrışlar ile kesiliyor. Yakında kalkar zaten yayından.
Konuyu başa taşıdığım için özür dilerim. Bu gün gazetede oluduğuma göre kalkıyormuş yayından. Benden iyi tv yorumcusu olur demek ki....
Merak ettim şu programı ya. Neler oluyo programda biriniz anlatsa?
Aydemir Akbaş, Aykut Oray, Levent İnanır bir de adını bilmediğim birisi biraraya gelmişler tartışıyorlar. Dediğim gibi ben çok az izledim ama izlediğim bölümde de sadece gürültü duydum. Ne hangi tezi savunduklarını anladım, ne neyi tartıştıklarını. Aynen bizim forumun spor bölümü gibi hepsi bildiğini okuyor, birbirine laf sokmaya çalışıyor.
Bir de ben denk geldiğimde üç tanesi bağıra çağıra tartışmaya çalışırken bir tanesi açmış cep telefonu ile sohbet ediyordu. Ne saçmalık anlamadım. Zaten uzun ömürlü bir program olsa şaşırırdım. Yakında kaldırılır dedim harbi de öyle oldu.
Telegol melegol de adam değil, kavga gürültü gidiyor ama en azından bilmediğim şeyleri öğrendiğim oldu. Bu programda sırf geyik çeviriyorlar. İzlediğim toplam 10 - 15 dakikalık bölüm bile program hakında onarılamaz olumsuz düşünceler edinmeme yetti.
Tüh ya keşke kaldırılmasaydı yayından Bir kerecik olsa izleyebilseydim
yaw vozer misin dozer misin nesin ben o programı seviyorum tamam mı. onu spor için izlemek yanlış onu komedi niyetine izlemek lazım.. saygım var ama yok. manyak bişi aslında anlayana:senin komedi zevkin veya bişiden anlamadığın için artık yuh yaw. kardeşim baştan sona izlememişsin konuşuyosun. manyak bile senden akıllı. Vozer misisn dozer mi bilmem amam dozer olsan ne yazar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme