Şimdi Ara

geri dönüşümden silinen verileri kurtarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SELAM arkadaşlar ben bir hata yaptım önemli bir veriyi sildim biligisayarda silinen dosyalar aylar sonrada ulaşılabilirmi
    sildiğim dosyaların arasında o önemli verilerin olduğunu dikkat etmemiştim ne yapabilirim yardımcı olurmuusnuz
    Zor durumdayım!!!!!!!!!!

bu bahsettiğim verileri geri dönüşüm kutusundanda silmiştim başka bir yerde depolanıyormudur.Silelide bir ay gibi bir zaman oldu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikfer -- 2 Haziran 2007; 22:10:58 >

• dostum bilgisayarına format bile atsan dosyalarını geri getirebiliyorsun programlarla yapılabiliyor bu dediğim olay ama hangi programı kullanabileceğin hakkında bi fikrim yok.bende öğrenmek isterim öğrenirsen banada mesaj atarsan sevinirim
    quote:

Orjinalden alıntı: nikfer

SELAM arkadaşlar ben bir hata yaptım önemli bir veriyi sildim biligisayarda silinen dosyalar aylar sonrada ulaşılabilirmi
    sildiğim dosyaların arasında o önemli verilerin olduğunu dikkat etmemiştim ne yapabilirim yardımcı olurmuusnuz
    Zor durumdayım!!!!!!!!!!

bu bahsettiğim verileri geri dönüşüm kutusundanda silmiştim başka bir yerde depolanıyormudur.Silelide bir ay gibi bir zaman oldu...
  • valla ücretsiz bir programla onu geri getirmen zor.istanbulda bu işi yapan firmalar vardır herhalde bastıracaksın

parayı bulacaklar artık neyi sildiysen
  • Bazı demo programlarla denedim hiçbirşey bulamadılar
  • Verilerini kurtarırsın berak etme şuraya bir bak

http://forum.donanimhaber.com/m_7492114/tm.htm
  • benım anlamadıgım nokta bu veriler tekrar kurtuluyorda hdd nin neresine atıyor iyi fikir aslında mesela 140 Gb lık bir hard diskin varsa verileri silerek çok şey saklayabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    silinen fotoğrafları kurtarma
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeSeNaTöR

benım anlamadıgım nokta bu veriler tekrar kurtuluyorda hdd nin neresine atıyor iyi fikir aslında mesela 140 Gb lık bir hard diskin varsa verileri silerek çok şey saklayabilirsin

bunu bende merak ediyorum açıkçası.
  • herşey için saolun
  • http://www.free-av.com/antivirclassic/avira_unerase.html şunu bir dene istersen.tek bir kötü yanı var gerekli gereksiz ne varsa buluyor silinen
  • benimde ihtiyacım var silinen klasörleri geri getirecek bir programa
  • EasyRecovery programını ara bulursun işini kesin görecek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.