Şimdi Ara

'gerçekten' oyunu 4v5-3v5 taşıyacak herolar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
3
Favori
23.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün ben bunu anladım öyle tyrand filan değil oyunu taşısa taşısa hybrid herolar taşır jax-akali-skarner-irelia-fizz-udyr bu tür hem ap hem ad vuran herolar taşıyor.öyle full armor yada full magic dmg la olacak işler değil bu sonuçta counterlamak kolay.bugün yaptığım 4v5 ranked double jungle(skarner-trundle ) troll maçta bunu anladım ben.bizim takımda skarner,irelia filan hybrid türden herolar vardı ama skarner taşıdı bi görseydiniz.forumda bazıları hala tyrand xin filan peşinde de ondan açtım konuyu.iyi forumlar

• Nasus taşır tanky kasarsan q stacklersen 5 v 1 bile girer çıkarsın.Birde karşıdaki disable sayısına bağlı.Karşıda 3 stun vardı nasusla jaxla fln ne kadar kassamda teamfightta focuslanıyorlardı.Birazda karşı takıma bağlı bence bu durumlar.
  • Bu saydıklarının içinde özellikle irelia'ya katılıyorum.Türkiye Irelia 6.sı olarak söyleyebilirimki takımın çok kötü veya karşı takım çok çok iyi olmadığı sürece çoğu maçta takımı rahat taşıyabilecek bir karakter.
  • 4v5 te nasıl double jungle oluyor ? bi lane i nasıl boş bırakıyorsunuz ?
  • Dediğin doğru fakat karşıda ki karakterlerde çok önemli eğer karşıda fiddle,taric noc varsa o oyunu biraz zor taşırsın çünkü full stun fear silence demektir bu ama şu noktaya kesinlikle katılıyorum full ad kasmakla takım taşınmaz. 1 stuna gidersin
  • Çoğu karakter overfeed olduktan sonra oyunu taşıma olasılığı yüksek fakat bunu eşit şartlarda yapıcak pek karakter yok gibi bir şey. Jax, Udyr, Akali falan bir şeyler yapar gibi oyunda. Genelde hybrid championların 1vs2 falan yapmaları daha bi mümkün oluyor.

Eğer karşı takım sizden iyi oynuyorsa pek bir çare yok gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atesli Karaboga -- 21 Kasım 2011; 18:25:39 >
  • Hybridden kasıt Off-Tank ve hp reg. fazla olan championlar taşır....Fakat önceliğim Akali + Talon + Riven vs. bu tarz herolarla oyunu iyi oynarsan taşıyabilirsin...Ayrıca kasmış Trydamere'de takımını taşır.
    Nasus'un taşıcağını pek zannetmiyorum, gap closerı olmayan bi hero carrylere pek yaklasamıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyunu taşıyacak en iyileri Akali,Jax,Nasus'tur.Özellikle takımında Akali varsa asla surrender çekme.Er ya da geç o Akali kasacak ve azıcık oynamayı biliyorsa herkesi tokatlıyacaktır.
  • Jax taşır,Master Yi ve Tryand kasmissa taşır.Akali,Twitch falanda kasarlarsa dagitirlar.Karsida tryandamere varsa kastırtmayın! Mesela bugun botta Shacoyla 5-0 gidiyorum ultiyle iki adami tek basima falan aldim mid de fena degil ortada.Topta adamlar tryanda kill aldirdilar bos birakip kasmasina izin verdiler adam phantom,bloodthirster falan çıktı oradan kesti turretleri bizim salaklar yine gitmediler kastigi icin ben de kesemedim adamlar toptan daldilar..Tryandamere herkesi 2-3duzde kesiyo bide fear atan vardi,sanirim nocturnedu sonuc:GG Jax de op hatta op olan tek karakter olabilir bence
  • ad sion her türlü taşıyo
  • Nasus zorlarsan 2v5 taşırsın.
  • Bi kere 5v4 ken Galio,Amumu,Morganaydık bide Mordekaiser vardı pek iyi olmayan bi arkadaş kazandık 3 heronun aoe si sayesinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: p1r4t3s

Nasus taşır tanky kasarsan q stacklersen 5 v 1 bile girer çıkarsın.Birde karşıdaki disable sayısına bağlı.Karşıda 3 stun vardı nasusla jaxla fln ne kadar kassamda teamfightta focuslanıyorlardı.Birazda karşı takıma bağlı bence bu durumlar.

Nasus kimseyi taşıyamaz dostum high eloda viable olmayan bir champ lanede kimse sana farm bırakmaz üstüne feeder olursun olmazsanda fena deny yersin ve full tank gitmezsende kimseninde sana farm yaptırmadıgını sayalım earlyde useless kalırsın.

Bu arada 3vs5 4vs5 falan taşıma hemen hemen noob gamelerde kaldı ve genelde tek hero taşımaz yenerseniz takımca yenersiniz 4v5. Ama takımında iyiyse pro xerath kazanır
  • Oyunu taşıyan champion yoktur,
    oyunu taşıyan oyuncu vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aeronautical Engineer

Oyunu taşıyan champion yoktur,
    oyunu taşıyan oyuncu vardır.

Oyunu taşıyan oyuncu değil oyuncular vardır ve team setup'u en az oyuncu kadar önemlidir.
  • Bende trynd ve jax oyunu taşır diyodum yaklaşık 1-2 aya kadar ama pro gamelerde tek iş focuslanmak. Yani artık karşıda trynd olunca seviniyorum. Tamam 1v1de affetmiyro ama teamfighhtte çok bişey yaptığı söylenemez. Ayrıca Jax tamam iyi ama bi stun yedimi ölür.

Oyunu taşıyıcak herolar akali nerf yedi şimdi nasıl bilmiyorum ama eğer karşıda stunner yoksa 3v1 girer (invisibille birlikte)
    Özellikle nasus belki 4v1 girer ve 2-3 kkill alıp ya ölür ya kaçar.

Nasusun q skili kaça kadar stacklanıyo ? 310 muydu ? Bide nasusun w skilinin levelini artırmak ne işe yarıyor
  • Akali nerf yedi ama oynayanlar hala oynuyor. Solo yaparken üstünlük sağladığımda gank'a ihtiyacım olmuyor, 2v1 giriyorum rahatlıkla. Late game'de söylenecek bişey yok zaten, oracle da etki etmiyor oracle alan support'a uçtugun an öldürüyorsun zaten :)
  • Solo top Tankplank ile her türlü taşırım oyunu. Gp Endonezya 6.sıyım.
  • İyi oyuncu taşır.
  • Mordekaiser taşır. Bütün oyun ezilip tek başına sadece doğru focusla quadra falan alabiliyorsun. Squishy ad ye ya da en ağır ad ye ulti at zaten tanky kastıysan dalmaktan çekinirler. Bunu mordekaiser oynamayan biri olarak rahatlıkla söyliyebilirim ayrıca olaf kasarsa diasble edilememesi açısından önde diyorum. Ayrıca karşısında armor kasmak da çok mantıklı değil zaten apen ağırlıklı malum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.