Şimdi Ara

Gerçekten matematiği sıfır olupta +20 yapanlar gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar matemaiğim sıfır seviyede şuan sınava girsem 5 net anca yaparım hedefim ilk kısım yani mat 1 kısmından +20 net yapmak kalan zamanda sadece matematik çalışacağım nasıl çalışmalıyım, hangi hocayı dinlemeliyim ,hangi kitapları kullamayım şenol hocanın kitapları nasıl almalımıyım o kitaplardan kullanan var mı ? Yani kısaca matematik te sıfır olupta +20 yapanlar yardımlarınızı bekliyorum



  • ANTREMAN 1 VE 2

    BIREY A

    BIREY B



    Rahat rahat cozemediklerini ogrenerek. Konuya baslamadan video izlersin senol hoca hocalara geldik ve dedigim kitaplari 4 ayda bitir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef yok forumda herkes apotemi karekökten başlıyor 30 netten aşşağı düşen yok
  • karahancer2 kullanıcısına yanıt
    gecen apotemi ygs mat denemesi cozeyim dedim 39 geldi :( ilk 10k ya girer miyim ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DOSTUM HOCALARA GELDİK VE MAT AKADEMI GIBI KANALLARDAN EN BAŞTAN BAŞLAYARAK DINLE SONRA BIREY B DEN ÇÖZ DERİM BİREY A ÇOK KOLAY OLACAKTIR ŞUANLIK İÇİN O GEÇ OLUR
  • Bir meslek lisesi mezunu olarak 0 matematik ile DGS sınavına çalışıyorum. Konular aynı olduğundan ve tekrar olması açısından YGS denemeleri de çözüyorum ve şuan kimi zaman 25-28 (geometri hariç) net batırdığım zamanlarda da minimum 21 neti görüyorum. Ön bilgiyi verdikten sonra ben nasıl bir yol izledim onu anlatayım.Her ne kadar behzat rasuli hoca burada pek sevilmiyor olsa da kendisi iyi bir anlatım sistemi geliştirmiş.Açıkçası ben uygulamalı öğrenen biriyim bana oldukça katkısı oldu.Eğer dershane veya özel ders gibi bir imkan söz konusu değil ise kendisi evde tek başına hazırlanmak için oldukça iyi bir yol.Yanlış çözüp batırdığı zamanlar oluyor fakat size kattıklarından dolayı bunları görmezden gelebiliyorsunuz. Behzat hocadan konu anlatımını dinledikten sonra yeni konuya geçmeden YGS Karekök soru bankasından(artık TYT oldu sanırım) ilgili konunun testlerini çözmelisin.Ben ilk zamanlarda hata yapıp konuları arka arkaya ilave soru çözmeden bitirdim böyle olunca eksik noktalar kalıyor ve o konuyla iligi yeterli pratiği yapmadan yeni konuya geçmiş oluyorsun hemen arkadan soruları çözmek lazım.Bu arada Karekök kitabını seçmemin sebebi internette kitabın çoğunun çözümü mevcut yapamadığın sorulara hemen bakabiliyorsun benim için önemli olan konu buydu ve tabiki sorular kaliteli ve hatalı soru ben göremedim şimdiye kadar.İlave olarak ben FDD nin ygs matematik soru bankasını çözüyorum.Bu kitabın çözümleri hiç bir yerde yok malesef bu biraz sıkıntı olabilir.Cebir kısmı fena olmayan sorulardan oluşuyor ve hatalı cevabı yanlış soru bu kitaptada rastlamadım bu sebeple öneririm.Son olarak dediğim behzat hocanın mutlak değer anlatımını açıkçası ben beğenmedim.Bilmeyen biri için grafikler evet işin mantığı ve öğrenildiği zaman oldukça fayda sağlıyor fakat sıfırdan matematik öğrenen birisinin kafasını karıştırıyor.Hala tam özümsediğimi söyleyemem.Bu sebeple tam anlamadığım konular içinde gür yayınlarının fasiküllerinden yardım aldım.Çok üst seviye sorular barındırmasa da orta seviyeye kadar sizi gayet güzel getiriyor ve en önemli kısmı konu anlatımı bittikten sonraki testlerinin çözümlerini de internette bulabilirsin.Yani bu gibi fasiküllerle eksik kalmış konuları pekiştirebilirsin.

    Gelelim zaman mevzusuna.Kardeşim açıkçası senin moralini bozmak gibi bir amacım yok fakat zaman biraz sıkıntılı.Benim matematiği tam anlamıyla çöpten hallice olduğundan konuları bitirmem özümseyip anlamam 7 ay gibi bir süre aldı.Peki "bu 4 ay var şimdi çalışmayayım o zaman :(" anlamına mı geliyor ? E hayır tabi ki senin zaman şartların daha uygundur benden daha çalışkansındır bu konular yetişir.Kötü durumu düşünelim yetişmedi ve bu sene patladık.Emin ol koca yaşamda 1-2 sene kayıp bir hiç.Benim yüksekokulumda 22 24 yaşında adamlar var sen düşün gerisini.

    Umarım yardımcı olabilmişimdir kardeşim iyi çalışmalar umarım hedeflerine ulaşırsın.




  • Hocam elimde ant2 ve birey b var bunların yanında youtubda kimi önerirsin ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kronos20

    Hocam elimde ant2 ve birey b var bunların yanında youtubda kimi önerirsin ?

    Ben Şifreli Matematik ve Şenol Hoca kanallarını takip ediyorum dostum. Ben de sıfırdan başladım matematiğe. Ant Mat 1 bitti, 2.ci kitaba başladım. Cidden bu iki kanalın(özellikle Şifreli Matematik) bana katkısı baya büyük. Şifreli Matematik kanalının tek sıkıntısı bazı konular(ki üslü ve köklü sayılar gibi mühim olanlar) eksik. Onun dışında çok beğendim o hocamızı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.