Şimdi Ara

Gerçekten dibe batmış durumdayım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aşırı derecede yalnızım, yani öyle bir hale geldi ki yalnızlığım; duygularımı bile yönetemiyorum. Mesela hiç ciddi bir ilişkim olmadı, onlarca kızla takıldım ama 2. Hafta da resmen boğulur gibi oluyorum. Çevremde insanlar var ama bir şeyler paylaşamıyorum onlarla, yani sadece eğleniyoruz - gibi gözüküyoruz - . Hepsini hayatımdan çıkarasım geliyor bazen ama o zaman da ruhani yalnızlığımın yanına bir de fiziki yalnızlık eklenicek. İnsanlara duygusuz gibi gözüksemde, her şeyi farklı incelerim ve içime atarım, geceleri yanımda kimse yoksa ağlarım ama kimse bilmez bunları. Herkes beni umursamaz, vurdumduymaz biri gibi görür. Burada kimse beni tanımadığı için bu kadar rahat yazıyorum. Klasik müzik yapıyorum, postmodern şiir yazıyorum, kitap projelerimin üstünde uğraşıyorum, denemeler yazıyorum. Ama yalnızlık duygum o kadar derinden etkiliyor ki beni, bu duygu bütün eserlerime egemen olmuş durumda. Bundan nasıl kurtulacağımı gerçekten bilemiyorum. Belkide sadece anlatmam lazımdı ve o yüzden buraya bunları karaladım, bilemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• stres, uykusuzluk ( veya düzensiz uyku ) vb. durumlar da eşlik ediyor mu bu duruma?

• uykun dikkat et sizofren olabilirsin beyni yorma

• Kardeşim senin sorunu bende yaşıyorum bazen ve sorununu biliyorum azçok. Sen simdi arkadaslarınla buluşuyorsun geziyorsun vs. Ama nerelere gidiyorsunuz? Mcdonalds, kafe, bilardo vs. Ama sen istersin ki söyle arkadaşlarımla kütüphaneye gideyim. Arkadaşlarımla oturup içimi açabileyim. Karı kız konuşmaktansa veya daha benzer daha boş konular konuşmaktansa daha gerçekçi muhabbetler yapmak istersin. İste bu yüzden doğru arkadaşı bulamadığın için, içini dökecek biri olmadığı için psikolojine de yansıyor. Ben böyle düşünüyorum.

• Bende de var.Hatta ben kızda bulamıyorum
    Yani sıkıntı yok yaşamaya devam.
    Herkes ölmek için yaşıyor zaten unutma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessicaHyde

Kardeşim senin sorunu bende yaşıyorum bazen ve sorununu biliyorum azçok. Sen simdi arkadaslarınla buluşuyorsun geziyorsun vs. Ama nerelere gidiyorsunuz? Mcdonalds, kafe, bilardo vs. Ama sen istersin ki söyle arkadaşlarımla kütüphaneye gideyim. Arkadaşlarımla oturup içimi açabileyim. Karı kız konuşmaktansa veya daha benzer daha boş konular konuşmaktansa daha gerçekçi muhabbetler yapmak istersin. İste bu yüzden doğru arkadaşı bulamadığın için, içini dökecek biri olmadığı için psikolojine de yansıyor. Ben böyle düşünüyorum.

Aynen hocam ama elimden de bir şey gelmiyor sonuçta bu çevrede büyüdüm.

Evet arkadaşlar uykusuzlukta var.

• Kimse benim kadar yalnız olamaz isteyenle kapışalım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: clopin

Kimse benim kadar yalnız olamaz isteyenle kapışalım

Kapışalım

• kuipor K kullanıcısına yanıt
    aa hayret benle konuşan biri çıktı hayatımdaki tek insan sensin valla kardeşim allah razı olsun evet başlayabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: clopin

aa hayret benle konuşan biri çıktı hayatımdaki tek insan sensin valla kardeşim allah razı olsun evet başlayabilirsin

Eyvallah bunu da geçemem

• lustral 100mg 50mg la başla ilk ay

• quote:

Orijinalden alıntı: Rainmanht

lustral 100mg 50mg la başla ilk ay

Bir arkadaş cinsel problemi için kullanıyor onu, adam ruh gibi dolanıyor, geçen banka da onay vermesi gerek bir krediye, müşterinin ismi yerine kendi ismini yazmış salak kobi de ki arkadaş fark etmiş

• hiç ilişkisi olmayan bana kıyasla çok daha az yalnızsın. aslında sana yalnız demek yalnızlara hakaret.
  • İmkânın varsa psikologa, yoksa devlet hastanesinde psikiyatra git.
    Eğer ağır depresyona dönüşürse emin ol ki geri dönüşü olmuyor.
    Doktora/psikologa gitmekten sakın çekinme.
    Millet dalga geçer diyorsan gizlice git, kimseye söyleme.
    Ama muhakkak git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuipor

quote:

Bir arkadaş cinsel problemi için kullanıyor onu, adam ruh gibi dolanıyor, geçen banka da onay vermesi gerek bir krediye, müşterinin ismi yerine kendi ismini yazmış salak kobi de ki arkadaş fark etmiş

cinsellikle ilgili etkileri bilmiyorum ama mallaştırdığı kesin .sınava 10 dk kala sınav giris belgesini alıp kimliği unutmak gibi.

• Senin çevrende yine az biraz insan varmış. Ne kadar samimiler vs. onu bilemem ama bende o saydıklarının hiçbiri yok.
  • ilk önce yaşını belirt ki bilelim ergenlik dönemi sıkıntıları mı yoksa senden mi kaynaklı
  • benim ilişkim olduğu halde bu haldeyim.( O olmasa halim nice olur bilemiyorum )
    Bazen çok bunalıyorum.
    Şuan olduğu gibi mesela.
    Yani etrafımda bulunan herkesi değiştirmek istiyorum sanki.
    Kendi kendime bazı şeyler kuruyorum.
    Şöyle olsa böyle yaparım, böyle olsa şöyle yaparım.
    Mesela kişilerle konuşurum kafamın içinde.
    Birine soru sorarım, sanki o yanıtlıyormuşcasına soruyu yanıtlar birde onun ağzından yeni bir soru sorarım.
    Bu beynim yorgun düşene kadar devam ediyor.Önüne geçemiyorum mesela.
    Ruh halim hep aldırış etmeyen bir tarzda.
    ama insanların aşırı derecede narsist olması beni çok üzüyor.
    Ne bileyim insanların vurdum duymaz oluşu çıkarcı oluşu beni yalnızlığa sürüklüyor.
    En yakın kişi bile sizden durmadan ilgi istiyor.
    Mesela bende duygusuzlukta var biraz.
    Senelerdir görmediğim birini göreyim , sanki dün görmüş gibi selam vermek gelir içimden.
    Birisi hediye alsın mesela nasıl sevineceğimi bilemiyorum.
    Bana garip geliyor çünkü.Bilmiyorum neden böyle.
    Kişilerle yakın gibi gözüksemde asla içten içe yakınlık kuramıyorum.
    Önemsediğim kişiler elbette var fakat onlarda +10 senelik dostlarım.
    bilmiyorum bu durumum ne olacak.
    Daha çok şey var yazmak istediğim.
    Mesela uykum aşırı düzensiz.
    Aşırı hassas ayrıca.
    zaten 2saat döne döne anca uyuyorum.
    En ufak çıt sesinde abartısız uyanıyorum.
    mesela birisi evin salonun kapısını açsın ben uyanırım(başka odada olmama rağmen)
    Yani evde birisi yürüsün onada uyanırım.
    Bu beni sinirli yapıyor.
    En ufak şeylere parlıyorum.
    Parladığım şeyler o kadar saçma şeyler ki , artık saçma şeylere sinirlenmeme sinirleniyorum.
    Yani of ki ne of.
    napacam bilmiyorum.
    İlaçta kullanmak istemiyorum.

ekleme: çok sosyalimdir ayrıca sadece yalnız kaldığım zaman böyle oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 24 Mart 2014; 2:59:45 >

• quote:

quote:

quote:

cinsellikle ilgili etkileri bilmiyorum ama mallaştırdığı kesin .sınava 10 dk kala sınav giris belgesini alıp kimliği unutmak gibi.

Lustral girdabına girmeyin. Bağımlılık yaptığı biliniyor. Onu geçtim bırakınca eski haline geri dönme ihtimali %90'dır. Bunun yerine olayları doğal yoldan çözmeye çalışmak veya çözemiyorsan öyle yaşamaya ALIŞMAK en mantıklısı. Bir şekilde idame ettirmek zorunda olduğun bir hayatın var.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

quote:

quote:

Lustral girdabına girmeyin. Bağımlılık yaptığı biliniyor. Onu geçtim bırakınca eski haline geri dönme ihtimali %90'dır. Bunun yerine olayları doğal yoldan çözmeye çalışmak veya çözemiyorsan öyle yaşamaya ALIŞMAK en mantıklısı. Bir şekilde idame ettirmek zorunda olduğun bir hayatın var.

ya herkes bir rüyada yada herkes çok güçlü ve iyi şeyler olması gerekirken sadece bu girdapta belirli kişiler var.
    Kadermi? biraz saçma.7 yaşında kaybetmek kaderse bu hiç adil değil.Bunları geçtim zincirleme olması dahada saçmalaştırıyor olan biteni.Niye herkes gibi olamıyorum? niye herkes gibi gülüp geçemiyorum?
    niye en güçlü zannettiğin inançların zamanla yalana dönüşüyor?
    Niye en yakınların en uzağın oluyor.Bu bir sınav yada işte ne derlerbilirsin herkes kendi sınavını vermek zorunda
    zımbırtısı.vesaire vesaire...
    Sanırım zamanla yaşananlar çoğu insanda tamiri mümkün olmayan hayal kırıklıkları yaşatıyor.
    Ama bu hayal dünyasında yaşadığımız yada hayalperest oldukları anlamınada gelmiyor.
    Soruşturan insan bir şeylerin farkına varmıştır.Tabi bunu farkedene kadar ki süreçte yalnızlık yada işinizle yada
    daha farklı alanlarda sıkıntı çıkaran yada deyiminizle kader işliyor.Aynı zamanda zamanda geçiyor.
    Bir kenara çekilip zamanın öylece akmasını beklemek yerine bu olan biten zımbırtılar bunalımlar depresyonları
    Atlatıp hayatı bir yerden yakalamak lazım.Umut ışığı tabiri caizse.Allah herkese (Çok sıkılıyorum,yada psikolojik tedavi görme aşamasına gelmiş,yada artık tek yaşam umudum bilmem ne...Örnekler çoğaltılabilir.özellikle kadınlar)
    herkese ama herkese bu ışığı nasip etsin.İlk defa dh de bu kadar uzun yazıyorum heralde çoğu insan okumaz
    ama bu kadar şeyin konuşulduğu tartışıldığı bir platformda Can sıkıntısını paylaşan arkadaşımızı anlamak
    bunların gelip geçici şeyler olduğunu hissettirmek belki onun ışığını bulmasına yardımcı olacaktır.
    Kahin falan değilim sanırım çok konuştum.Her şey gönlünüzce olsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.