Şimdi Ara

Gerçekten dibe batmış durumdayım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yaş 27, güven sorunu var özellikle, yani dediğim gibi fiziki olarak yalnız değilim ruhani olarak yalnızım, herkesin olduğu kadar bir çevrem var netice, işe gidiyorum akşamları arkadaşlarımla bir yerlere çıkıyorum falan öyle bir sorunum yok. Belkide çoğu konuda insanlarla görüş ayrılığım olduğu içindir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuipor

Yaş 27, güven sorunu var özellikle, yani dediğim gibi fiziki olarak yalnız değilim ruhani olarak yalnızım, herkesin olduğu kadar bir çevrem var netice, işe gidiyorum akşamları arkadaşlarımla bir yerlere çıkıyorum falan öyle bir sorunum yok. Belkide çoğu konuda insanlarla görüş ayrılığım olduğu içindir.

Hocam aynen senin gibiyim günlük performansı da etkiliyor bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: intelligentboy1

quote:

Yaş 27, güven sorunu var özellikle, yani dediğim gibi fiziki olarak yalnız değilim ruhani olarak yalnızım, herkesin olduğu kadar bir çevrem var netice, işe gidiyorum akşamları arkadaşlarımla bir yerlere çıkıyorum falan öyle bir sorunum yok. Belkide çoğu konuda insanlarla görüş ayrılığım olduğu içindir.

yok şükür benim herhangi bir konuda performans kaybım yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: intelligentboy1

quote:

yok şükür benim herhangi bir konuda performans kaybım yok

Bayağı karamsar yapıyor insanı.Artık gitarda yalnızlık konuları oluyor benim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.