Şimdi Ara

Gerçekten değişik rüyalar görüyorum!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 18 yaşında biriyim kendimi bildim bileli arada sırada gerçekten tam bir kavus diye nitelediğimiz rüyalardan az ama öz bir şekilde görüyorum ama hep aynı çeşit oluyor bunlar nedense.Şöyle açıklıyayım

mesela

Evimize hırsız girdiğini hissediyorum uyanıyorum yatağımın yanında belyzbol sopası varmış(ama gerçeğinde yok) elime alıyorum sesleri dinliyorum kapıyı açıyorum ve hırsızı görüyorum elinde fenerle başında çorapla tam bir hırsız evde değerli şeyler arıyor hemen koşuyorm kafasına sopayla 2 defa veye 3 defa vuruyorum hiç acımadan sonra adam yere yığılınca ışığı yakıyorum bakıyorumki meğerse vurduğum adam babammış ve üstünde hırsız kıyafetleri yok kılasik ev kıyafetleri ve babam kan içinde yerde yatıyor o anda rüyadan uyanıyorum

başka bir versiyonuda şöyle

Nefret ettiğim bir komşumuz var rüyamda bu adamı dövüyorum yere yığılıyor tam sonm darbeyi vurmak için yüzünü çeviriyorum bakıyorum yine babam kanlar içinde dövdüğüm adam babam çıkıyor uyanıyorum ve içim acıyor

bir keresindede ağlayarak arkadan bir adamın bağızını acımasızca sıkıyorum bir anda adam babam çıkıyor uyanıyorum

bu sefer kendimi küçük yaşta görüyorum bir kadın beni itiyor tanımadığım birisi kolunu ısırıp etini koparıyorum yüzüne bakıyorum annem çıkıyor hıçkırarak uyanıyorum bunlar arada sırada oluyor bana arkadaşlar hayatta en kolktum şey sevdiklerime zarar gelmesi ama hiç kimsenin zarar vermediği aileme sevdiklerime zararı ben veriyorum bu yazdıklarım hatırladıklarım daha niceleri var onları unuttum sizdede oluyormu merek ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı_yatmaz -- 23 Temmuz 2009; 2:08:33 >

• rüyE ne læ başlığı düzelt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.