Şimdi Ara

gerçekten bilen main kayle oyuncusu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • böyle biri var mı acaba? dün oddone'ın maçında "z german" diye bir oyuncu vardı 300 küsür maç kayle oynamış, baya kötüydü adam, sonraki maçını izledim onda fena değildi ama. lolkingden başka oyunculara baktım, birçok kayle maçı olan kişi var ama hepsi nerflerden önce oynamış, yakın zamandaki maçlarında hiç kayle yok.

özet: buildine, oynayışına bakabileceğim kayle oyuncusu var mı tşk.

ekleme: "z german" ilk olarak q maxladı biraz saçma değil mi, e daha iyi oluyor gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blattodea -- 12 Aralık 2014; 14:49:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• URF modunda herkes onu bunu alırken Ben kayle alırdım 18 lvl full build Urf modunda Kayle ı oyunda hiç birşey kesemez Ulti basıp bitene kadar karşısında adam dayanmıyor
  • kayle ile oyun taşırdım hey gidi

• Ap kayleda q as kaylede e fullenir

• kayle oynucaksan ad jungle oyna. midde kasması zor .
  • E nerf yedi ondan once cok fazla oynardım. E nerfinden sonra q makslamak cok da mantiksiz degil aslında ama burst vurmasını icin değmiyor e fulleyip (ya da en olmadı q e Eşit götürüp) nashor-rabadon void runaan yapılması en mantıklı olan gibi. Lich bane tercih meselesi ama alınır mi bilmiyorum. Guinsoo da kaldırıldığı icin ad gitmek gereksiz gibi duruyor bence. Ama bi ara ad olarak olası buildlerini deneyebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: blattodea

böyle biri var mı acaba? dün oddone'ın maçında "z german" diye bir oyuncu vardı 300 küsür maç kayle oynamış, baya kötüydü adam, sonraki maçını izledim onda fena değildi ama. lolkingden başka oyunculara baktım, birçok kayle maçı olan kişi var ama hepsi nerflerden önce oynamış, yakın zamandaki maçlarında hiç kayle yok.

özet: buildine, oynayışına bakabileceğim kayle oyuncusu var mı tşk.

ekleme: "z german" ilk olarak q maxladı biraz saçma değil mi, e daha iyi oluyor gibi

dün kt cj macinda shy gayet iyi oynadı izleseydin keşke

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi gank atan jungle hangisi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nerfden önce 113 kayle ranked maçım vardı 80 küsür win ama q nerfinden sonra değil.E yi ve attack speed'ini bitirdikleri zaman oynamayı bitirdim.Önceden cidden çok op idi aşırı dengesizdi simdi pek kötü değil ama lich bane buildi daha viable sanırım şuan
  • S3 de sürekli oynardım karşıma gelende görmezdim alex ich TEQ attıktan sonra herkes almaya başladı (ne buff yedi ne nerf)

Bende anti-meta kafası olduğu için oynamayı bıraktım zaten her patch nerf yedi azına yüzüne vurdular heronun dahada işim olmaz zaten seneye buff gelir (riot:ay biz çok vurmuşuz buna özür) der.
  • Hiç uğraşma bence öldü eskisinden eser yok şimdi riven ve renekton ile 2v1 atabiliyordu hey gidi günler

• Eskiden çok oynardım ama bayaa nerf yedi galba .Ultisi filan cd yükseldi sanırım , ap ratio ları düştü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShurima

S3 de sürekli oynardım karşıma gelende görmezdim alex ich TEQ attıktan sonra herkes almaya başladı (ne buff yedi ne nerf)

Bende anti-meta kafası olduğu için oynamayı bıraktım zaten her patch nerf yedi azına yüzüne vurdular heronun dahada işim olmaz zaten seneye buff gelir (riot:ay biz çok vurmuşuz buna özür) der.

hocam s3 te de gerçekten çok oynanıyordu kayle. Yani alex ich ten sonra oynamaya başlamadı millet. Ben başladığımdan beri yani s2 den beri çok oynanan bir heroydu. Ve nerf yemesine rağmen çeşitli buildlerle yine op oldu ve yine nerf yedi.

Çok farklı bi hero. Kassadin gibi ne kadar rito vursada bi şekilde çok iyi olabiliyor.
  • Nasıl çok oynanıyordu ya eminmisin

Alexten önce arkadaşlarım ''alın oynayın süper hero çok iyi bak nerfte gelmez eski hero'' derdim (demez olaydım)

Maç taşıdığım çok olmuştu solo veya mid fark etmez alırdım çok sevdiğim için kayle jungle bile yapmıştım TSpeak taki arkadaşlarım bile ''kayle nasıl hero ya bırak daha düzgün birşey al'' diyorlardı sonrasında ortaya çıkan harika alan hasarını görünce karışmadılar almama

geride olduğumuz bir maçta karşıma gelen bir adam ilk defa böyle kayle oynayan görüyorum diyince anlamıştım kimsenin bu heroyu sevmediğini ve oynanmadığını
    TR serverinden bahsediyorum bu arada diğer serverlerdeki durumu bilmezdim

Ulan alex ulan alex o kayle seçen parmağını.. neyse uzatmiyim

• Hepsi nerften önce oynamış çünkü şampiyona nerf getire getire öldürdüler eskiden Q ile tek atardık şimdi Q'yu yavaşlatmak için kullanıyorsun hasarı eskisi gibi değil.
  • hocam bana cevap atmışsın sanırım da bi daha cevap atarken etiket falan koyarsan haberim olur

dediğim gibi alex ichin olayı sonradan çıktı. Ondan önce gerçekten çok oynanıyordu zaten. Tr de ve westte öyleydi. Demek ki size pek denk gelmemiş
  • best kayle >>> master barkside

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barkside -- 12 Aralık 2014; 20:02:49 >
  • EUW'da Kayle Bot var. ona bak. Youtube kanalı Shakarez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.