arkadaşlar avastla birlikte bugun norton 360 yüklemiştim.internettte dolaşırken masaüstündeki herşey bir anda gitti.sadece masaüstündeki resim duruyor.açıp kapattıgımda geliyor herşey 2 saniye sonra tekrar gidiyor.şimdi öyle sap gibi kaldım.formatta atmak istemiyorum.nasıl geri getirebilirim herşeyi.sabırla bekliyorum cevabınızı
masaüstünde sağ tıkta< özellikler< masaüstü<masaüstünü özelleştir ordan seç bakalım ne oluyor
bide başlat filan hiçi bişi yok mu??
quote:
Orjinalden alıntı: zek36
masaüstünde sağ tıkta< özellikler< masaüstü<masaüstünü özelleştir ordan seç bakalım ne oluyor
bide başlat filan hiçi bişi yok mu??
yok dostum sağ filanda tıklanmıyor.başlatta yok ama sadece msn penceresini gösterdi ordan da int explorer i açtım anca öyle yazıyorum.yardım edersen duacı olcam format atmak istemiyorum pc de herşey duruyo ama göstermiyo
Sorununuz kesinlikle explorer.exe ile ilgili.Görev yöneticisi(ctrl+alt+del) ni açarak yeni görev> explorer.exe yazın.Geri gelecektir.Ayrıca bir bilgisayarda iki tane anti virüs olmamalıdır.Programlar birbiriyle çakışır.Yan etkileri hata ,donma , masaüstü sorunu gibi...Bütün anti virüs programlarını kaldırıp avira antivir i kurun.Böylece daha güvende olursunuz.
quote:
Orjinalden alıntı: superdeve14
Sorununuz kesinlikle explorer.exe ile ilgili.Görev yöneticisi(ctrl+alt+del) ni açarak yeni görev> explorer.exe yazın.Geri gelecektir.Ayrıca bir bilgisayarda iki tane anti virüs olmamalıdır.Programlar birbiriyle çakışır.Yan etkileri hata ,donma , masaüstü sorunu gibi...Bütün anti virüs programlarını kaldırıp avira antivir i kurun.Böylece daha güvende olursunuz.
KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN HEMEN GELDİ VALLA.GERÇEKTEN ÇOK SEVABA GİRDİNİZ.CEVABINIZ GELMESEYDİ GİDİP XP CD Sİ ALIP FORMAT ATACAKTIM.GERÇEKTEN ÇOK ÇOK TŞKLER.
Böyle basit şeyler için format atılmaz.Yanlış bir tutum.Ben kullandığım sorunlu xp cd si yüzünden 3 haftada 38 kez format attım.Sürekli hata veriyordu.Açılmıyordu vs...İnternetten katılımsız xp indirdim.Onu kurdum şimdi rahatım.Daha sonra acronis ile yedek alıcağım.
quote:
Orjinalden alıntı: superdeve14
Böyle basit şeyler için format atılmaz.Yanlış bir tutum.Ben kullandığım sorunlu xp cd si yüzünden 3 haftada 38 kez format attım.Sürekli hata veriyordu.Açılmıyordu vs...İnternetten katılımsız xp indirdim.Onu kurdum şimdi rahatım.Daha sonra acronis ile yedek alıcağım.
off baya format atmışsınız ya.insanın canından can alır valla