Şimdi Ara

Gercekten acil yardim 1 uzun 2 kisa bip ekran karti huznu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ekran kartimi temmuzda aldim vatandan 280 lira verdim mutlu hayallerpe eve geldim hayrini goremedim onboardla duzgun calisan sistem yeni ekran kartindan sonra costu hep bi sorun hep bi sorun cikti hdd kafa atma problemimde cikti neyse suan pc acilmiyordu uzun suredirde acmadim 1 ay olmustur dokunmayali bakayim belki hdd sorun cikarmaz acilir dedim bastimki basmaz olaydi 1 uzun 2 kisa bip sesi geldi baktim netten ekran karti arizasi yaziyor yani anlamadigim sey karti daha yeni aldim inanin 5 saat oyun oynayamamisimdir sistem aksakliklari yuzunden yardimlarinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ekran kartını yeni aldıysanız hiç bir şey yapmadan tekrar iade edin ve yenisini talep edin. sağını solunu kurcalarsanız kullanıcı hatası diye ekran kartını geri gönderebilirler. 1 hafta süren var diye biliyorum
  • Korkusuz Daredevil kullanıcısına yanıt
    Yeni derken hocam temmuz ayinda aldim ama 5 saat bile oynayamadim suana kadar bilgisayari acmayi basardim acildi sorunsuzca 1 saat ets de oynadim ama bugun goturecegim komple sistemi ki baksinlar ne bozuksa direk oradan alayim orada monte etsinler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.