Şimdi Ara

Gerçekçi olun... Sizce cekebilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ygs5 sıralamam 440k normal yaptıgım denemelerden daha kötü bi sonuc elde ettim. Sizce bu 445k yı 30-40-50 k civarına çekebilir miyim cok calısıp ? Edb bitti cog temel var matematik zayıf... Sizce ortalama kac net yapmam gerekir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 50 edb 30 matgeo 15 coğrafya yapsan gelir tahminimce. Edebiyat bittiyse deneme coz, artan zamanda da mat cog kas.

• Ingvar kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim umarım olur..

• Up

• Çalışmazsan çekemezsin bu kadar basit

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up morale ihtiyacım var

• Çalış kardeşim ama 70 gününü tut lysye ver ve de ki: lys kardeş buyur bu 70 günüm senindir, sıra sende bana 30bini 40bini ver.. Vermezse hep beraber söveriz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saydo34 kullanıcısına yanıt
    Sagol ya insanlar konusup yapamazsın falan diyor moral bozuyor kendimde o potansiyeli görmesem konuşmam zaten yapıcam edicem diye ama millet konusup moralimi bozuyo... Bu nasıl bir seneymis en yakın arkadas bile kıskanıyor yahu.

• Shadowboss1905 kullanıcısına yanıt
    Dostum kimseyi takmayacaksın sınav senesi psikolojik bi süreç aynı zamanda her kulvarda galip olmaya bak geçici hevesatlardan uzak dur manitadan ayrıl

• Saydo34 kullanıcısına yanıt
    Dogru diyosun ya yapıcam ben çekicem o sıralamayı kimseyi takmicam

• :(

• Çekilir kardeşim, sen elinden geleni yap.
    https://yokatlas.yok.gov.tr/index.php
    Hedeflediğin bölümlere YÖK Atlas'tan bak, nereden nereye çekmişler gör.
    Kolay gelsin!
  • bugün ne kadar çalıştın mesela

• 2 gündür cumhuriyet şiir kısmını tekrar ediyorum mat denemesi oldum bi de edb test cozumu +konu calısma

• Shadowboss1905 kullanıcısına yanıt
    matematik denemesini günlük 2 ye çıkar,yanlış konulardan 3 er test çöz.Geometri için en az 30 soru günlük çöz,Edebiyat kitabınıda 2 haftaya bitiriyosun.Etrafa edebiyattan unuttuğun şeyleri not alıp asıyorsun.Mat ve geo da yapamadıklarını çözdürüyorsun.eee aslanım zorlayacaksın kendini.Yazın rahat edeceksin.Milletin dediğini umursama onlar senin ne yaşadıgını,duygularını bilemez.Sana senden başka kimse huzur veremez.Sen ben çok iyi çalışırım dersen başarılı olursun,Hem sınavlarda,hem özel hayatında.Hiç bir şeyi olmuyor diyip kenara atma.Mücadele et.Sadece 70 gün kasıcaksın kendini.Ne demişler zor ama imkansız değil.

• Kardeşim edebiyat bittiyse heralde bi 50 yapıyosundur zaten 🙄 bi önünde mat ve coğ var coğdan bilmeden 13 14 yapılır azda çalışssan 17 18 yaparsın ve bu 60 günde 5 6 mat konusu bitirsen kolayından 30 mat geo yaparsın benim arkadaş geçen sene 350 k dan 48 edebiyat 11 mat 15 coğ la 80 e çekti sende bi 60 falan çekersin heralde belkide 50 ama aşağısı daha zor ✋🏻

• Ygsde 440k yapan birinin lysde iyi yapip cekebilecegini sanmiyorum

Simdi dicen ki niye moral bozuyosun baslikta gercekci olun demissin

• Yav işiniz gücünüz milleti baltalamak. Verecek güzel bir cevabınız yoksa vermek zorunda değilsiniz. Soruna gelince biz onu bilemeyiz dostum ama tm'sin ortalama üstü netlerle sıralamanı onda birine kadar çekebilirsin. 30 bin olur mu bilmem ama 50 bin garanti. İstediğin bölüme geçen sene yerleşen son kişinin ygs5 sıralamasına bak fikir sahibi olursun.
    edit: yokatlas.yok.gov.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sâlim -- 6 Nisan 2017; 9:2:25 >
  • bende çözebilirmiyim yok yapablirmiyim diye sordum soruşturdum sonra farketimki çok boş bi davranış kendi kendime dedimki elinden gelenin fazlasını yap ve şurda şuraya çekenler türü sayfalarda senin sonucun paylaşılsın yani boşver bunları sen çalışmana bak gerisi gelir allahın izniyle
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.