bu sözü bir türlü anlayamadım birşeyler isterken mi gerçekçi oluyoruz yoksa gerçekçi olduktan sonra herşeyi isteyip yapabiliyor muyuz?
quote:Orijinalden alıntı: BaLaSs İnsan birşeyi istedikten sonra o istediği şeyi zaten o dakikadan itibaren onundur bunu böyle bilin.. Bu dediğine gerçekten inanıyormusun?
quote:Orijinalden alıntı: Impavide quote:Orijinalden alıntı: BaLaSs İnsan birşeyi istedikten sonra o istediği şeyi zaten o dakikadan itibaren onundur bunu böyle bilin.. Bu dediğine gerçekten inanıyormusun? İnanmasam buraya 1 dk olsun yazmazdım dostum.. Önemli olan inanmak.. İnsan kendine güveni olduktan sonra yapamayacağı iş yoktur.
quote:Orijinalden alıntı: BaLaSs quote:Orijinalden alıntı: Impavide quote:Orijinalden alıntı: BaLaSs İnsan birşeyi istedikten sonra o istediği şeyi zaten o dakikadan itibaren onundur bunu böyle bilin.. Bu dediğine gerçekten inanıyormusun? İnanmasam buraya 1 dk olsun yazmazdım dostum.. Önemli olan inanmak.. İnsan kendine güveni olduktan sonra yapamayacağı iş yoktur. Emma benim oldun fıstık
Kendi kapasitelerini bil ama gözün hep yükseklerde olsun demenin süslü versiyonu, hızlı yaşa genç ölün çakması.