Şimdi Ara

Gerçek Sneijder'i benimle göreceksiniz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, İtalyan basınına açıklamalarda bulundu. "İstanbul'a para için gelmedim" diyen deneyimli teknik adam, "Gerçek Sneijder'i benimle göreceksiniz" iddiasında bulundu

Galatasaray’ın yeni teknik direktörü Roberto Mancini, İtalyan basınına önemli açıklamar yaptı.
    "Benim adıma 'İstanbul'a para için gitmiştir' deniliyordur, bu gerçeği yansıtmıyor" diyen İtalyan teknik adam, "Galatasaray çok prestijli bir kulüp, buraya onun için geldim. İtalya’da her zaman para konuşulur. Ama İstanbul'da olmamın parayla ilgisi yok. Burası Asya ile Avrupa'yı birleştiren çok özel bir şehir” şeklinde konuştu.
    "DROGBA TAKIMA ÇOK KATKI SAĞLIYOR"
    Galatasaray'ın kadro derinliğine dikkat çeken deneyimli çalıştırıcı, Sneİjder hakkında ise iddialı konuştu. Mancini, "Galatasaray’da üst düzey oyuncular var. Wesley Sneijder da bu isimlerden biri. Gerçek Sneijder’i benimle görecekseniz. Drogba da ilerleyen yaşına rağmen hâlâ doğru şekilde çalışıp takıma çok katkı veriyor” dedi.
    "JUVENTUS BERABERLİĞİ İLERİSİ İÇİN UMUT VERDİ"
    Galatasaray'ın başındaki ilk maçına da değinnen Roberto Mancini, “Juventus beraberliği Şampiyonlar Ligi’nde ilerisi için umut verdi. Juventus, Juventus’tur; hep güçlülerdir. Teknik direktör değişikliği oyuncularımı olumlu yönde motive etti” İfadelerini kullandı.

---

Sneijder'i inter de ki gibi görürsek zaten kötü oynadığımız maçları bile garanti kazanırız. İnşallah başarırsın Mancini.

Ama beim pek umudum yok gibi

• Mancini Fatih Terim gibi biri değil eğer 2-3 maçta oyuncu isteneni veremiyorsa keser başkasını koyar o yüzden Sneijder oynamak istiyorsa eski Sneijder'i göstermek istiyorsa savaşsın biz ondan mükemmel şeyler beklemiyoruz sadece gerekeni yapsın ince paslar,ara pasları,oyunu açma,sorumluluk alma. Saydıklarım içerisinde sorumluluk alması en önemlisi artık söz sahibi olmalı bu takımda dünyanın en iyi 30 oyuncusundan biri ama sahada bir çok oyuncu ondan daha ön planda oluyor.
    Sneijder'sen ağırlığını koyacaksın.
  • Sneijder sezona çok iyi başladı ama devamını getiremedi. Bir an önce düzelir inşallah.
  • Fatih Terim'in sisteminde Sneijder'a yer yoktu. Ama Mancini'nin sistemde kilit adam olacaktır kanaatimce. Sanırım o da buna güvenerek bu şekilde konuşuyor. Orta saha kalabalık olduğunda Sneijder'ın pas yapabileceği ve pas alabileceği adam sayısı artacak.
  • Drogba da Çin'e para için gitmedim demişti o aklıma geldi
  • Sorun Sneijderin fiziksel durumda falan değil. Sneijder kesinlikle pas hatası yapmıyor. Oyunu hatasız tamamlıyor ama biz ondan hata yapmadan oyunu bitirmesini beklemiyoruz.

Sorumluluk alıp hata yapmasını bekliyoruz. Sneijder nolur artık sorumluluk al
  • Yeni sistem tam Sneijder'e göre. Juventus karşısında çok defansif oynadık o yüzden pek kendini gösteremedi. Bakalım ilerleyen dönemde neler yapacak. Benim hala umudum var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Defansif oyun anlayışına sahip olduğu için Mancini'nin gelmesini hiç istemedim.Ama bizim en kötü yanımız defansif yanımız.Eğer bize iyi defans yapmayı öğretirse doğru isim olur.Mancini beklenmedik etki yaratabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Drogba da Çin'e para için gitmedim demişti o aklıma geldi

Ne alaka Çin ile Türkiye bir mi?
  • 4-2-3-1 sistemi tam Sneijder'e göre. Artık bu sistemde de oynayamazsa sorun Sneijder'dadır.
  • Bundan sonra etkili olacaktır. Yarın akhisar maçında günün adamı olabilir.
  • Gerçek Sneijder'i bir göremedik gitti. Görürüz umarım yarın.
  • Mancini manchester citydeki sistemi galatasaraya aktarıyor, defansı 1. öncelik ama ofans gücüde yüksek olacak bir takım. Burda kilit rolü sneijder e vermesi normal, kendini kanıtlamış bir oyuncu. Citydeki david silvanın yaptığı gibi class 10 rolünü üstlenecektir
  • ben sneijder e inananiyorum manciniyle kendine gelecek ve bizi bu adam gruptan cikaracaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih Terim sisteminde sneijder gerçekten de çok gereksizdi. 4-4-2'de melo-seçluk yeterliydi.
    Ama 4-2-3-1 sneijder için biçilmiş kaftan...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.