Şimdi Ara

GERÇEK SINAV VS DENEMELER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan denemelerde istediği netleri yapan ancak sınavda yapamayacağını düşünen varmı? Bu girdaba girdim bu duruma gelipte atlatan varmıdır? Tavsiyeleri bekliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• dostum kesinlikle böyle düşünme. çıkmış sorulara da bakabilirsin öyle aman aman sorular yok olsa da onlarla boğuşcak altyapın var zaten korkma. benim tezim de şu ayt matta 40 soru varsa 30 unu filan güncel yayınlardan tanıma şansın var ve sen bunları elinden geldiğince çabuk hallediceksin sınavda. geri kalan zamanında da o farklı gelen sorularla uğraşırsın hocam. ve emin ol tüm sene bunun için uğraştık olucak bu iş :)))
  • boynumcitladi B kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ediyorum, çok haklısın ancak mezun olduğumdan sınav anı dağılan bir insanım basit soruları bile gözümde çok büyütüyorum. Her şey gönlümüzce olsun

• Kardeşim sınav işi belli olmaz denemelerde full + full yapsan bile garantisi yok yani sınava geç kalırsın,gittiğin okul kötü olur masa sandalye gıcırdar,dışarıdan sesler gelir,hasta olabilirsin, sınav kağıdına birşey olabilir bunun garantisi yok he sadece net için diyorsan bir aksilik olmazsa yaparsın en kötü 5 net aşağı yada yukarı yaparsın o kadar da çok şey değişmez
  • Net için diyorum hocam. Diğer saydıkların benim dışımda olan şeyler.

• biraz uzattım ama bide şu tarafı da var. denemelerde anlatımı bozuk veya yapılmasın diye müfredat dışı sorular da oluyor. bunlarla boğuşmıcaz gerçek sınavda. olumsuz olmaya gerek yok her şey güzel olucak :)
  • boynumcitladi B kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam her şeyin en güzeli olsun:))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Genellikle denemeler sınavdan zor olur. Özellikle (fen). Çok deneme cozunce o his gidiyor. Neyse en azından çok deneme cozunce o hissin gittiğine inanirsan hem plesebo etkisinden hem de deneme çözdügunden sınavda iyi yaparsın. Yani olumlu yönden kendini kısır döngüye sok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ösym nin sorduğu soruları da daha kaliteli ve realist buluyorum çoğu denemeden( zor değil kaliteli) Mesela türevden sordukları o kadar güzel max min problemleri var bir tane denemede karşıma öyle soru gelmedi. Ya da türevde sordukları geometrik yorum soruları eğriye teğet olan doğru vs. Aynı şekilde integraldeki alan soruları tarzında sadece apoteminin tg ayt’sinde rastladım.
    Demem o ki bence daha iyi bile yapabilirsin hocam emin ol tüm yayın evlerinden daha güzel sorular bekliyor seni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bounendustrı2019 B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Saçma sapan deneme çözdükçe kendimi kasıyordum

• Evet hocam haklısın, gerçek sınavda tek korkum soruları gözümde fazla büyütmek. Normal deneme çözer gibi yapıp çıkabilirsem yapacağıma inanıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.