Şimdi Ara

gerçek rengi nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu elbisenin rengi insanları ikiye bölmüş.ben sarı beyaz görüyorum bazı arkadaşlar siyah mavi görüyormuş sizlerin fikri nedir
     gerçek rengi nedir

Washington Üniversitesi renk araştırmacısı Jay Neitz;yaşanan anlaşmazlığın göz fizyolojisi ile ilgili olabileceğini söyledi. Araştırmacı insan gözünün yıllar boyunca değişim geçirdiğini belirtti ve yaşlanan kişilerin gözlerinin mavi ışığa olan duyarlılığını kaybettiğini belirtti. Bu nedenle yaşı daha ileri olan kişilerin bu elbiseyi beyaz ve altın rengi olarak gördüğünü tahmin ettiğini söyleyen Neitz ancak elinde yeterli veri olmadığı için bu tezi kanıtlayamayacağını belirtti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadrainman -- 27 Şubat 2015; 22:11:12 >

• Bu fotoda beyaz sarı goruyorum ama haberde mavi sarı gördüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarı mavi

• Rengi atmış lacivert ve siyah görüyorum.

• arkadaşlara gösterdim mavi diyo ben beyaz sarı görüyom bunası iş

• bakmamayı tercih ediyorum
  • İlk sarı beyazdı sonra mavi siyah(kahverengi) oldu.Paintten rengini seçin mavi siyah çıkıyor orijinali mavi siyah.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İki formanın farkı nedir?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben kafayı yedim zatenama gerçekmiş insanlar arsında çelişki.gerçek renk siyah mavi bu arada
  • Ben isteğimi görebiliyorum yani hem sarı beyaz hemde siyah mavi soruları alayım

• Ouffff yeter artık,bir şeyi tadında bırakın 50 tane konu yeter
  • Suan bu konuda mavi siyah gozukuyor oh my allah

• quote:

Orijinalden alıntı: Rift

Ouffff yeter artık,bir şeyi tadında bırakın 50 tane konu yeter

daha önce açıldığını görmedim ben de açtım.açılmışsa silinebilir konu sayın adminler
  • Len elbise de elbise olsa tüm dünya bi elbisenin reklamını yaptı bütün gün boyunca

• sadrainman kullanıcısına yanıt
    Anneme gösterdim açık mor dedi babama gösterdim kapalı mor siyah dedi abime gösterdim sarı beyaz ben baktığımda sarı beyaz görüyorum mantığı ney acaba :/

• Daha yeni doğdum sayılır neden yaşlı birinin gördüğü gibi göreyim ki Bence olay tamamen beyin yapımızla ve genetiğimizle ilgili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C Sandoz -- 27 Şubat 2015; 22:57:46 >
  • Mavi-Açık kahverengi bariz şekilde belli ne beyazı, ne pembesi abi göz var nizam var yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exiod

Mavi-Açık kahverengi bariz şekilde belli ne beyazı, ne pembesi abi göz var nizam var yani

işte sana öyle geliyor.ben önce önemsemedim eşime bi sordum mavi siyah dedi önce dalga geçiyor sandım oda ben dalga geçiyorum sandı.çok ilginç bi durum
  • beynim bug a girdi resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: LondraGöçmeni

Bu fotoda beyaz sarı goruyorum ama haberde mavi sarı gördüm.

Eksiledim karrsimmm, sana puanım -1 kankaa

• yav bu bildiğin beyaz ve sarı işte lacivert falan diyenler farklı görünmek için öyle diyodur. Beyazda hafif mavimsi rengi gören lacivert diyor. Ayrıca yeter artık bu kaçıncı konu oldu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.