Şimdi Ara

Gerçek olabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • gts 450 çipi alıp soğutucusunu değiştirip fake bios atıp koyuyorlar. piyasada öyle sürüyle kart var.

    sipariş edersen gts 450 gelir.


    video çekersen fazlasını kazanırsın, youtuber'san değerlendir  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Anarsist_ -- 28 Kasım 2021; 1:40:3 >
  • Wish den **$ (60/90$) a gtx 1080ti alan bir youtuber vardi, driver yüklenmiyordu. Kartin pcbsi üzerinde müdehale vardi diye hatirliyorum. Bunlar daha cok yedek parca galiba. Ya da icinden cok cok farkli seylerde cikabilir. Param cok, canim sıkılıyor dersen bir dene istersen :)
  • kunGFu kullanıcısına yanıt

    Eski 400 serisi driverını denese kurar aslında. Hemen hepsi modlu 450 bunların.


    Ekonomi öyle bir hale geldi ki, insan rtx 3090 görünümlü gts 450'e 1000 lira vereyim, karlı olabilir diye bile düşünebilir  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Anarsist_ -- 28 Kasım 2021; 2:59:53 >
  • Aslında bir nevi dolandırıcılıktır. Ayakkabı vs değil ki aslına uygun replika yapıp satasın. RTX 3090 kardeşim bu fırat gri boru değil. Sözün özü aliekspress bu olaya el atması gerekir çünkü gorseldeki sattığın ürün ile gönderdiğin ürün birebir aynı ürün değil kardeşim sen istediğin kadar boya süsle. Evirip çevirmeye gerek yok bunun adı dolandırıcılıktır. Malûm site de buna vesile olmaktadır.
  • _Anarsist_ _ kullanıcısına yanıt

    Yurtdisi sitelerden tanidiklari vasitasiyla ikinci el ürünler alanlar var, cok cok uyguna gelebiliyor öyle. Ben olsa, bunlarin yerine o sekil denerdim. Gts 450 driverini yüklesek ne olacak :) ekrana görüntü verecek iste. Ekonomi her yil sasirtmaya devam ediyor, gecen yil kripto dalgasi bir cok hayati degistirdi, bu yil eu dolar yine bir cok ocaga incir agaci dikti. Her seferinde artiyor dolar ve euro... Dolar tüm dünya piyasalarini domine etti, amerika s&p500 endeksini takip ediyorum, her ay yikip geciyorlar, sürekli istikrarli bir yükselis, nedir bu s&p500, amerikanin lokomotifi, teknoloji firmalari... Dolari degerli kilanda, domine etmesini saglayanda bu firmalar. Simdi Türkiye ye baktigimizda, teknoloji alaninda ne kadar zayif kaldimizi dolar bize hatirlatiyor, baska bir yere bakmaya gerek yok. Gerci dolar karsisinda euro bile deger kaybediyor o derece suan, oraya kadar geldik.

  • _Anarsist_ _ kullanıcısına yanıt

    Tahmin etmiştim. Teşekkürler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.