Şimdi Ara

GERÇEK KRAL EVGA, GTX780TI Serisini Üretti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye'ye girişini sabırsızlıkla beklediğimiz EVGA, GTX780TI serisini üretti ve yakın zamanda satışa sunacak. Hi-End PC'lerin gözdesi olan EVGA'nın GTX780TI ile yeniden baş köşeye oturabilir. Dual bios ve %25 daha fazla çekirdek içeren GTX780TI serisi, 4K teknolojisinde de oldukça iddalı. Ayrıca yine GTX780 serisinde olduğu gibi yanında 3 adet oyun hediye ediyor fakat bu oyunların aynı oyunlar olması pek de hoş bir durum değil. (BList, BFlag, AOrigins)

Resmi Sayfa:http://www.evga.com/Products/ProductList.aspx?type=0&family=GeForce+700+Series+Family&chipset=GTX+780+Ti
    Haber TechPowerUp:http://www.techpowerup.com/194031/evga-announces-its-geforce-gtx-780-ti-series.html

• bana göre evgadan baska tasarımcı tanımam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joker38 -- 2 Aralık 2013; 0:18:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tank gibi görünümü var
  • quote:

Türkiye'ye girişini sabırsızlıkla beklediğimiz EVGA

Geleceğini sanmıyorum, boşuna beklememek gerek.
  • bu marka bi ara uretimi ve turkiyede satisi durdu diye duydum demekki geri baslamis uretime fiyatida iyi dir bu kartin

• EVGA NVIDIA'nın en büyük partnerlerinden biridir, üretiminin durması söz konusu olamaz ve Türkiye'ye bu marka gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

quote:

Türkiye'ye girişini sabırsızlıkla beklediğimiz EVGA

Geleceğini sanmıyorum, boşuna beklememek gerek.

Zaten gelirse en erken 2014 de nvidianin yeni serilerine yetisir , ama suanki goruntu itibari ile TR ye gelmesi cok zor gozukuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    İnşallah gelir. Hem pazar kızışır hemde bizler en sağlam donanıma sahip oluruz.

• quote:

Techpower'da tarih olarak: Thursday, November 7th 2013 16:06 (7 kasim) yaziyor

quote:

İnşallah gelir. Hem pazar kızışır hemde bizler en sağlam donanıma sahip oluruz.

imza'da ~Evga GTX780 Classified~ var

• Waaauuuvv, uzun zamandır bu kadar çirkin tasarımlı bi 780ti görmemiştim, rüyama girecek VHS kaset gibi mübarek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harpooner -- 2 Aralık 2013; 2:22:00 >

• güzel görünüyor
  • Cikmadi hala classified 780 ti.
    Cikar cikmaz alicam.
    Bu verdigin kart haberi uzun zamandir var zaten bunlar bayadir satista.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evga'nin kalitesine lafım yok ama tasarım berbat be. Kasede benziyor arkadaşın dediği gibi Zotac'inki güzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8DA7E2B07 -- 2 Aralık 2013; 3:39:40 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Statistik S kullanıcısına yanıt
    Evet onu kullanıyorum.
    Tarihe bakmadım çok açıkçası, seriyi sevdiğim için paylaşayım dedim.

Buarada evet, VHS kasetlere benziyor ama güzel bence.

• Marka hakkında bilmeden yorum yapmam ama tasarım berbat.
    Ç..k kadar fan koymuslar.

• quote:

Orijinalden alıntı: cikopelo

Marka hakkında bilmeden yorum yapmam ama tasarım berbat.

Referans kart tek fanla bile yeterince serin çalışıyor. Önce bir Evga yı araştır sonra yorum yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

quote:

Referans kart tek fanla bile yeterince serin çalışıyor. Önce bir Evga yı araştır sonra yorum yap.

Markayı bilmemi gerektirecek bir durum degilki tasarim igrenc berbat rezil olmus bunu dıştan bakinca gördüğüm icin yorum yaptim .
    Evga berbat , bes para etmez demedikki.

• Tasarim cok guzel degil fakat lightning aldim ben tasarimi daha iyi hos diye gozume guzel geldi fakat kasa yan kapagi camli bile olsa gorulmuyor kartin tasarim veya renkleri. Yani o kadarda onemli olmadigini gordum. Bu hafta iade edip classified beklemeye basliycam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

quote:

Markayı bilmemi gerektirecek bir durum degilki tasarim igrenc berbat rezil olmus bunu dıştan bakinca gördüğüm icin yorum yaptim .
    Evga berbat , bes para etmez demedikki.

Evga piyasanın en sağlam firmasıdır. Ne yapıyorsun kartı gece kasadan çıkartıp birlikte mi uyuyorsun? İyi soğuyor mu? Sessiz çalışıyor mu? Tasarım böyle eleştirlir. Tipine bakarak donanımın tasarımı eleştirilmez.

• R.Sambora kullanıcısına yanıt
    Msi da harbi güzel hee.. Sarı-siyah sağlam olmuş aslında. Birde msi anakart varsa şık durur. Ama evga nın anakartları da fena değil fakat tabii tasarım konusunda ben de msi diyorum ama performans olarak evga öndeydi benim bildiğim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.