|
Bildirim

|
Cok iyi haber. Rekabet istiyoruz, kırılan kemiklerin seslerini duymak istiyoruz, kafes dövüşü istiyoruz.
Rekabetin olmadığı bir piyasa kadar sıkıcı ve berbat birsey yok... |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 6 Şubat 2025; 21:5:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 7 Şubat 2025; 2:20:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Intel, NIC denetçisi olsun, NIC kartı olsun, kurşun geçirmez. Eskiden hem tüketici hem sunucu, iyi anakartlar da üretirdi. Sonra referans anakart üretmeyi de bıraktı. Grafik kartında önce alay ettirdi kendisiyle. Haydi bakalım pro kart geliyor. FPGA'cı ve ayrı olarak HPC'ci kimi satın almıştı. Onların sütündendir. |
|
|
Güzel rekabet iyidir... |
|
SİSTEM: AMD Ryzen 7600 İşlemci - Arctic Liquid Freezer II 240 sıvı soğutma -MSİ B650 Tomahawk Anakart - GAINWARD RTX 4070Tİ PHOENIX Ekran kartı- Kingston Fury Beast 32 GB(2x16) DDR5 6000 MHz CL36 Ram - MSI MPG A850G PCIE5 850W + GOLD Power Supply - Samsung 970 Evo 512GB M.2 - Kingston Fury Renegade 1 TB ( 7300 -6000) Soğutuculu 1TB M.2 - ASUS TUF GT 501 KASA - ASUS TUF GAMING 27" VG27AQ1A 170Hz monitör... |
|
gpu üretmeyi beceremeyen malum firmaya çok sağlam bir tokat atılması gerekiyor yeter artık bıktık bunların tekelliğinden |
|
Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black // _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Link var mı hocam? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|