'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-' (810. sayfa)
-
-
Nespresso lungo icin kahve fincani ve uygun fiyatli kapsul tutucu onerisi olan var midir? -
Dün aliexden timemore c2 değirmen sipariş verdim 403 TL. Vergi dahil 430 falan olacak. 2 senelik sözen maceramdan sonra bakalım nasıl bir fark yaratacak.
_____________________________ İphone 7 128 GB // İPad 9.7 inç 5. Nesil 32 GB // Dell Studio 1558 Laptop // Canon 550D Body ---- 18-55 mm IS Lens / 55-250 mm Lens / 50 mm 1.8 Lens / Canon 320EX Flaş // Epiphone Les Paul Standard Plain Top Honey Burst Elektro Gitar - Zoom G3 Stomp Box - Creative 2.1 Speaker // Honda CRV 2.0 ies 2002 -
Keşke forumdan kupon alıp öyle verseydiniz 270 liraya gelirdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hayırlı olsun bende yeni aldım bende bıçaklı dan geçince çılgın fark yarattı :)
Taxo
Buckin
The Coffee
Bongardi
ARoasting gibi?
Anisah markanin kahvesini aldım hic beğenmedim berbat ötesi
Hocam hangi satıcıdan sipariş verdiniz
V60 denedim bir süredir ancak french pressteki tadı vermedi hem kahve çok soğuk oluyor ne yaptıysam ılık oluyor kahve hemde kahve nasıl diyim hafifliyor aroması azalıyor gibi benim için hayal kırıklığı oldu
_____________________________ KIRIK HAYALLERİN KIYISINDA HER GÜN BAŞKA BİRİ İÇİN YAŞAMAK... -
Genel olarak kagit filtreden geçen kahvelerin aromatik yağları filtreleniyor ve tadı hafifliyor. Ayrıca kağıt ne kadar kaliteli de olsa, kokusunu kahveye veriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İNSANLAR DA PARA GİBİDİR, IŞIĞA TUTUN, İÇİNDE ATATÜRK YOKSA SAHTEDİR!
ARACINA GÜRÜLTÜLÜ EGZOS TAKANLARA BURDAN SESLENİYORUM; O EGZOS SESİ İLE RAHATSIZ EDİYORSUNUZ, HEMEN SÖKTÜRÜN! SÖKTÜRMEYENLERE BELÂ OKUYORUM, BENDEN GÜNAH GİTTİ... -
V60 genel olarak kahvenin en saf ve notalarının en belirgin lezzetli olduğu bir kahve demleme yöntemidir.
Yalniz bu demleme yönteminde çok fazla dikkat edilmesi gereken parametreler vardır.
Su ppm değeri, su sıcaklığı, kahve kavrumu, kahve öğütüm derecesi, su döKüş tarzı filtre kalitesi felan daha artar gider bu.
Yani daha çok deneysel bir demleme yöntemidir ve diğer demleme yöntemlerine göre daha zordur.
Ama kesinlikle en lezzetli fincanlar bu demleme de ortaya çıkar.
Bende v60 demliyorum. Frenchpress de var ama frenchpress de granül kahve tadı alırken v60 da yoğun kahve tadı alıyorum. Aradaki fark çok fazla. -
-
Hocam en kolay nereden buluruz 20 dolar kuponu
Forumda var çek satış grubunda hocam
Baktım hocam da güncel satan bulamadım. Plati.market'ten alırım olmadı. Aliexpress'ten kahve ekipmanı alanlar, gümrük vergisi az gelsin diye satıcıya mesaj atıyor musunuz fatura için
Hocam ben hiç atmadım ama satıcılar çözmüş zaten direk düşük.yaziyorlar.
Adamlar da farkında kuzey kore gibi bir ülkede yaşadığımızın .😁
. Hocam alırken dolarla mı tl ile mi almak mantıklı. En son aliexpress'ten yıllar önce bir şey almıştım. Böyle vergi yoktu güzel zamanlarmış.
Dolar ile alınca bankanın da ufak bi kesinti oluyordu onun haricinde bi sıkıntı olmuyor siz yine de satıcıya msj atın 10 dolar yazsın faturaya 13 14 lira vergi çıkıyor.
Arkadaşlar elimde tchibo saeco makina var pek kullanamadığımdan satıyorum.
https://forum.donanimhaber.com/tchibo-saeco-cafissimo-tuttocaffe-kahverengi--148516671#148516671
Fiyatta anlaşırız çok öldürmeden.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt