Şimdi Ara

'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-' (736. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.677
Cevap
715
Favori
839.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 734735736737738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bladrid

French press için yumuşak içim kahve önerebilir misiniz?
    Colombialar yumuşak içimdir ama fazla sulu geliyor bana, Şunlar güzel hafif, tadı kahve..

Manifesto Istanbul :
    Kenya Niyeri AA-orta
    Costa Rica-Ortadan koyu
    Colombia Bella Vista-en hafifi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 29 Eylül 2019; 19:39:46 >
  • Sevenhillli S kullanıcısına yanıt
    Türk kahvesi inceliğinde çekiyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevenhillli S kullanıcısına yanıt
    French press e uygun çekim yapabiliyor mu acaba?
  • Urun adi : Touch me kahve degirmeni . Bugun indirimin son gunu magazalardan stok kontrolu yaptirin size yakin nerdeyse bulabilirsiniz . Manuel ayarlayama yeri var isteginize gore turk kahvesi espresso french press kalinliklarinda cekim yapabiliyorsunuz . Tek olayi manuel olmasi 3-4 kisiye cekim yapmak isterseniz cevir babam cevir kolu . Ama gayet kullanisli hele bu fiyata bulursaniz kacirmayin . Degirmen seramik tamamen .

Bu arada touch me porselen demlikte var hani altinda delik oluo filitre koyup demleme yonetimi olan .
    Urun adi touch me seramik demlik 25 tl indirimli hali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 30 Eylül 2019; 6:40:24 >
  • Bizim burada yok :(
  • Sedat civan
    Sedat civan
    Lütfen danışmaya lütfen danışmaya

• Bir kaç delonghi alıp sattıktan sonra dün Sahibinden de bu cihazı bulup sıfır olarak aldım. Çok sevimli ve pratik bir cihaz;
    Ariete you&me
    Bir müddet kullanayım, isterseniz detaylı incelene yaparım

'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-'

• sonyz10c S kullanıcısına yanıt
    Defol git !!!!!!!!!!!
    Yetti ama, adam olsan anlarsın bu nedir..Saçma mesajlarını bırakman için küfür mü etmem gerek!!!!!!!!
    ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 12 Ekim 2019; 21:32:35 >
  • süt köpürtme işine geç başladım ve köpüğüm asla istediğim kıvamda olmuyo çoğunluğu çok hafif hatta normal süt gibi.
    gerçek yoğun kıvamlı olan çok çok az fotoda gördüğünüz gibi enn sonda geldi anca

soğuk tam yağlı uht süt kullanıyorum ama çubuğun konumuna alışamadım hem en başında hem süt yükselmeye başladıktan sonra.

makinem 4 yıllık emektar delonghi ec221 kahveyi merak eden olursa baristocrat espresso blend (hala 35 lira :)

• Kafeingodan sonra sanalbaharattan almaya başladım. Bir fark yok bu zamana kadar boşuna 3 katı para ödemişim.
  • french press kullanıyorum fakat bu kahve öğütme işine girmek istemiyorum. her ay 500gr taze çekilmiş kahve alsak olmuyor mu? brazil cerrado tadını seviyorum. sizce ne yapmalıyım.. böyle bir site yok mu hemen kahveyi çekip gönderen. 1 ay da bitireceğim iki tane 250gr paket alsam yeterli sanki. öğütücü işi sıkıntı ya
  • helloween kullanıcısına yanıt
    öğütülen kahve bayatlar hocam.

o yüzden içmeden önce öğütmek lazım. Pek taze kalmaz dediğiniz şekilde yaparsanız
  • Un Kurabiyesi kullanıcısına yanıt
    evet malesef öyle yalnız. sözen değirmen alsak içine metal karışıyormuş. metal kokusu da cabası. diğer makineyi alsak o da homojenik çekemiyormuş.
    Kahveyi öğüttüğünüz an 2 saattir onun ömrü..bayatlar...
    Değirmen almanız şart, Delonghi K70 model,2nci el de olsa işinizi görür filtre/F.Press ayarında
    Tavsiye edilmese da hario skerton Pro modeli de iş görür (pro dışındakilerde problem var)..Yeni çıkan bir model var incelenebilir..

Sözene bulaşmayın aman..Ucuz ,Demir, Kahve kokusuna siner , homojen öğütmez vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 14 Ekim 2019; 20:12:42 >
  • vakti zamanında 200 tl ye almıştım:
    www.hepsiburada.com
    Delonghi KG79 Kahve Öğütme Makinesi Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/delonghi-kg79-kahve-ogutme-makinesi-p-MTDELKG79

bence fiyatı döviz in üzerinde artmış talepten olsa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdmrx

vakti zamanında 200 tl ye almıştım:

Vakti zamanında 110 tlye almıştım
    Modifiye edip verim alamayınca kısa sürede satmıştım.
    Sonradan daha bi rağbet gördü.

• Zig Zag kullanıcısına yanıt
    Hocam makine olarak belli seviyenin üstüne çıkmadığınız sürece köpürtmeden pek verim alamazsınız.
    Ben 4 senedir nerdeyse hergün aynı makineyi kullanıyorum (Beko 2170) ama hala stabil bir mikrofoam elde edemiyorum. Kazan yetersiz kalıyor. Bazen latte art yapacak kadar güzel bazen bildiğin sıcak süt oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mdmrx

vakti zamanında 200 tl ye almıştım:

indirimle 365 tl ye geldi aldım. bir tane de hassas terazi aldım. ikea french press'im var zati. şimdi sıra acı olmayan gövdeli tatlı kahve seçimine geldi.
    kahhve.com
    Cool Beans - Brasil Naturel | KahhveCom
    https://kahhve.com/cool-beans-brasil-naturel-kahveler
    www.kahve.com
    Moliendo Brasil Cerrado Yöresel Kahve
    https://www.kahve.com/urun/brasil-cerrado
    www.kahvefabrikasi.com
    Colombia Finca Casagrande
    https://www.kahvefabrikasi.com/colombia-finca-casagrande-pmu17

ne alsak acaba?.. daha önce 4x100gr kahve.com deneyim setinde ki brasil cerrado'yu beğenmiştim.

edit: sanalbaharat'tan kg supreme colombia aldım. hayırlısı olsun inş iyi çıkar gelen çekirdekleri kavanozlarda saklayabilirim değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helloween -- 15 Ekim 2019; 2:0:34 >

De longhi de zaten fincan sayısı var, her fincan için 7 gr çekiyor ben tarttım. Her fincan arasında da 2 kademe var.. Yani 9, 11 gr civarında çekiyordur sanırım..Yani her kademe ilave 2, 2.5 gr daha ekliyordur. İlk kademe 2 fincan olduğu için tek içerken çektiği sürenin yarısında düğmeden kapatırsınız.

Guetemala içerim her zaman en iyisi Starbucks ama çok pahalılaştı en son tchibo aldım
    Koenic marka köpürtücü var, az köpük için pervane çok köpük için yuvarlak helezon tel kullanıyor. Başka marka bilgim yok o yüzden ne kafar iyidir..??
    Yeterli sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 15 Ekim 2019; 8:25:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Sanalbaharattan almayın..İzmirde iseniz Overdose, Istanbulda iseniz manifesto veya Kahve fabrikası - coffetopia..
    Internetten de alınabilir bu 3 yerden..

Kahve tavsiyesi ise : Kenya AA Niyeri, Colombia Bella Vista, Costa rica, Yemen Mocha (Türk Kahvesine de güzel)
  • 
Sayfa: önceki 734735736737738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.