Şimdi Ara

Gerçek Bir sıcak fırsat HP S2231a 21.5' Wide LCD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.573
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.bimeks.com.tr/urun/118210/hp-s2231a-21-5-wide-lcd-wr739aa-.aspx

Ürün full hd HDCP li DVI-D, VGA özellikler ve fiyatıda sadece 228 TL

Ekran Türü LCD
    Ekran Boyutu 21,5"
    Geniş Ekran Evet/Var
    Renk Siyah
    Tepki Süresi 5 ms
    Ekran Çözünürlüğü 1920 x 1080 px
    Kontrast Oranı 1000 : 1
    Nokta Aralığı 0264,000 mm
    Parlak Ekran Hayır/Yok
    Parlaklık 300 nit
    Görüntü Giriş ve Çıkışları HDCP li DVI-D, VGA
    Yatay Görüş Açısı 170 °
    Dikey Görüş Açısı 160 °
    Entegre Hoparlör Evet/Var
    0 Pixel Hata Garantisi Hayır/Yok
    Garanti Süresi: 24 Ay

• bunun neresi sıcak en asagı 10 lırada kargo 240 lıra hepsiburada da bile 250 lira 50 lira da hediye çeki var.
  • Haklısın hocam. gözden kaçırmışım. Ama fiyatına göre iyi ürün. Nerden alındığı size kalmış.
  • vodafone 30 tl indirim unutmuşsun kardeş :D keşke bimeks adam gibi %20 yapsaydı da alsaydık bizde
  • sıcak fırsat işte...hepsiburada nın salak bi kampanyası için bence beklemeye değmez. yok 25 tl şu zaman 25 tl şu zaman. Onlara kargo falan derken gereksiz. Bence bu gayet sıcak bir fırsat. Mağazada falan varsa yarın alıcam.
  • Hocam ben mi yanlış görüyorum yoksa full hd,21.5inch,üstelik de dvi girişi olan monitörler gerçekten bu paralara mı düştü???
    2.el de hala 19 inch samsunglara 200 tl çeken var.
  • Hocam ben de hp'nin 2310ei modelini almıştım. Bence ürün ya fiyat full hd ve dijital çıkışa göre çok iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bazı firmalar (mesela ben ve darty için açtığım konular) birden fazla olduğunda hemen kilitleniyor..
    bu nedenle ne kadar kullanışsızda olsa tek konuda devam ediyoruz.. ama bazı firmalarda böyle şeyler olmuyor..
    ilginç (?)
  • Full hd ve dijital çıkışa sahip HP marka 21.5" lcd monitör için 230 lira çok uygun bir fiyat olduğunu düşünüyorum. Hatta şaşkınım. Muadillerinden %25-30 daha ucuz fiyattan satılması, bu modelde bir kusur / eksiklik olabileceğini düşündürüyor insana. Bu ürünün doğru dürüst incelemesini de bulamadım. Sanırım yaygın bir model değil. Açıkçası kuşku ile yaklaşıyorum bu modele. Eğer benim açımdan referans teşkil edebilecek bir inceleme ya da bir kaç kullanıcı yorumu bulabilirsem , satın almayı düşünüyorum.

Fakat bu ürünün fiyatı bir çok yerde böyle veya buna yakın, yani konunun sıcaklığından bahsedemeyiz. Ürünün kendisi zaten uygun fiyattan piyasaya girmiş. Yine de bizi haberdar eden arkadaşa teşekkürler.
  • Yeni bir ürün hocam türkiye piyasasına yeni girmiş yabancı incelemeleri var.
    Yerli incelemesinide yakında biri yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkrdn

Yeni bir ürün hocam türkiye piyasasına yeni girmiş yabancı incelemeleri var.
    Yerli incelemesinide yakında biri yapar.

Genelde zaten yabancı incelemeleri takip ederim ya da onları araştırır okurum. Ama baktığım kadarı ile bu ürün hk her hangi bir inceleme bulamadım.

Eğer elinizde link varsa lütfen paylaşabilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaskoo_87

Full hd ve dijital çıkışa sahip HP marka 21.5" lcd monitör için 230 lira çok uygun bir fiyat olduğunu düşünüyorum. Hatta şaşkınım. Muadillerinden %25-30 daha ucuz fiyattan satılması, bu modelde bir kusur / eksiklik olabileceğini düşündürüyor insana. Bu ürünün doğru dürüst incelemesini de bulamadım. Sanırım yaygın bir model değil. Açıkçası kuşku ile yaklaşıyorum bu modele. Eğer benim açımdan referans teşkil edebilecek bir inceleme ya da bir kaç kullanıcı yorumu bulabilirsem , satın almayı düşünüyorum.

Fakat bu ürünün fiyatı bir çok yerde böyle veya buna yakın, yani konunun sıcaklığından bahsedemeyiz. Ürünün kendisi zaten uygun fiyattan piyasaya girmiş. Yine de bizi haberdar eden arkadaşa teşekkürler.

Ben de aynen böyle düşünüyorum, 120$ a DVI çıkışlı 21.5" Full HD HP monitör olması bu modelde sorun olabileceğini süşündürüyor insana..

• fiyatı çok iyi gözüküyor muadillerine göre;alıp kullanan var mı? (oyun ve film izle yönüyle nasıl ) Bir kaç gün içerisinde bu monitörü almayı düşünüyorum,yukarıda bahsedildiği herhanbir sıkıntısı varmı ?
  • hiç bişi almıcam almıcam diyordum bunu gördüm hakkatten merak ediyorum nasıl bu şey..

• quote:

Orijinalden alıntı: sevmeksucmu

bunun neresi sıcak en asagı 10 lırada kargo 240 lıra hepsiburada da bile 250 lira 50 lira da hediye çeki var.

50tl cek nerde? 250tl üzeri alısveriste vodafone 30tl indirim yapıyor ama 50 tl cek yok ki
  • o fiyata kaçmaz b ir ürün ben aldım daha kurmadım bugun kuracağım monitörü gerçekten çok kaliteli monitör full hd
  • BEN KULLANıyorum gayet güzel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.