Şimdi Ara

Gerçek bal markası arıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
15
Favori
130.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Piyasada gerçek bal diye birşey yok. Gerçek bal istiyorsan gidersin petek alırsın kaça satıyorlar bilmiyorum adam arıları özel yetiştiriyor .
  • 4 kavanoz bal + polen 100 TL
  • marka değilde kendisi memleketten getirip satanlar oluyor bulabilirsen öyle al. Piyasada satılan ballarda gerçek ama arıya şekerli su veriyorlar ondan ucuz.
  • bizde baparmak 850 gr lık bal çok satıyor demekki iyi bir bal
  • Toplu alacaksaniz irtibata gecin benimle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karadeniz bölgesinde bulabilirsin.
    kilosu 100lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: MESUT52_34

bizde baparmak 850 gr lık bal çok satıyor demekki iyi bir bal

Fabrikasyon ve market raflarında bulabiliceğiniz olarak iyi bal

Yoksa normalde devlet %15 e kadar glikoz katmayı serbest bıraktı.

Raf ürünlerinin hiç biri tamamen doğal değildir.

Her çok satana aldanma kola da çok satıyor sigarada

Bu mantığa ayar oluyorum çoğunlukta yanılabilir hata yapabilir. Heleki günümüzdeki gibi sığır ve sorgulamıyan toplumlar bireysel hatadan çok çoğunluk olarak hata yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkahmet96

4 kavanoz bal + polen 100 TL

6 kavanoz oldu

• Ben yıllardır tanıdığım balcıdan alıyorum güveniyoruz alıyoruz marka falan değil :) Piyasadaki markalaşmış olanların çoğunda ya koruyucu madde var yada sahte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonneillon

Ballarım bildiğiniz gibi piyasadaki balların %80i ya sahte ya da içindeki bal yüzdesi düşük. %100 gerçek bal arıyorum marka önerebilir misiniz?

Gerçek bal markası arıyorum

• Bu bal köy balı bu doğaldır deme köylerde de seker katiyolar

• Adam gibi bal satan yokmu yaw ?
  • artık köydeki,dağdaki arıcıya bile güvenilmez.adamlar toz şekeri yere serip o şekilde arılara yaptırıyolarmış balı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FBcoskunFB

artık köydeki,dağdaki arıcıya bile güvenilmez.adamlar toz şekeri yere serip o şekilde arılara yaptırıyolarmış balı.

Bir bozulmayan onlar kalmıştı onlarda bozulduysa way halimize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 15 Mayıs 2013; 14:13:41 >
  • markalı ballara güvenmeyin. köylerden falan arıcılık yapanlar satıyo. birini bulsanız senelik balınızı alırsınız. o bile o kadar güvenli değil ama. en azından marketlerdekinden iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denizuga

balparmak

bende bunu yazıcaktım, bundan alıyorum biraz pahalı ama katkısı vardır büyük ihtimalle
  • dedemler balcı,kilosunu 45 tlye satıyor.
  • Her sene erzumdan geliyor biraz bizim ama cok pahalı ya la
  • artık arılara tozşeker, şekerli su, yenilmeyen artık bayram şekerleri, şekerlenmiş yenilmeyen reçeller yediriyorlar
    ayrıca peteklerde artık yapay, arı peteği kendisi yapınca 1 kilo bal verecekse hazır suni peteği kovana koyarsan 1,5 kilo bal oluyor, oysa gerçek petek baldan çok farklı değil ve şifalı. yapay peteklerin ne olduğu belli değil jelatin plasitk gibi birşey

balın peteğin herşeyi gerçek olsa bile kovan gezdirilmiyorsa bal güzel olmuyor su gibi duru oluyor. kaliteli bal için farklı çiçeklerin olduğu yerlere sürekli kovanları taşımak lazım. o işte çok zahmetli pahalı. size gerçek bal bulma yolu kolay gelsin. bende arıyorum
  • hocam hakkarinin şemdinli ilçesinde karakovan balı vardı "markasız" kilosu 215tl falandı. :s
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.