DİPTRACE deneme sürümü ile bir pcb baskısı hazırladım. (tek taraflı) Bir pcb baskı firmasına plaket hazırlamak için gerber formatındaki dosyayı gönderidm fakat o firmadakiler, benim gönderdiğim gerber dosyasının açılamadığını söylediler. Tekrar oluşturup gönderdim, yine sonuç alamadık. Bir yerde hata mı yapıyorum acaba, yardımcı olabilirmisiniz.
deneme sürümü ile gerber out eksik hazırlanıyor olabilir..crack li kullan bakalım
Bende diptrace'in 250 pine kadar destekleyen free versiyonunu kullanıyorum. pertinaksçılara gerberi göndermemde de şimdiye kadar bir sorunla karşılaşmadım.
Ama yinede internetten "gerber view" diye aratarak herhangi bir programın kısıtlı kullanım kopyasını indirerek kendi dosyanızı açmayı deneyebilirsiniz.
Önce lisans olayın sonra da Gerber view deneyeceğim, nasıl da aklıma gelmedi, teşekkürler.
Freeware de sadece 250 pin sınırı var. Başka herhangi bir sınır yok. Deneme sürümünde de 30 gün sınırı dışında başka kısıtlama yok. İhraç ettiğiniz grber dosyasını PCB Layouta ithal etmeyi denediniz mi?
quote:
Orjinalden alıntı: tasarimci
Freeware de sadece 250 pin sınırı var. Başka herhangi bir sınır yok. Deneme sürümünde de 30 gün sınırı dışında başka kısıtlama yok. İhraç ettiğiniz grber dosyasını PCB Layouta ithal etmeyi denediniz mi?
Dediğiniz şekilde denemedim. Fakat Gerber View programı ile denedim. Ben yanlış katmanın gerberini göndermişim. Bundan dolayı onlar açamamış (boş açmış)